Zodiac: Berbec

BERBEC

PRIETENII FRUMOASE SI PARTENERI RECALCITRANTI

Veti iesi in evidenta printr-o intuitie de invidiat si printr-o stare de sanatate excelenta. Veti avea ocazia sa puneti bazele unei averi considerabile, prin mijloace cel mai adesea originale si periculoase. Pana in iulie, nu va veti putea baza pe ajutorul partenerului de cuplu, dar in august iubirea va reveni in inima dv. Veti primi ajutor, pe parcursul intregului an, atat din partea familiei, cat si din partea amicilor. (continuare)

Zodiac: Taur

TAUR

DORINTA CONTINUA DE SCHIMBARE SI IMPREVIZIBILITATE

Foarte imprevizibili si mult prea emotivi, veti intampina anul fara prea multe griji profesionale, dar si cu numeroase iluzii financiare. Increderea in propriile forte va va avantaja si va va deschide poarta succesului. (continuare)

Zodiac: Gemeni

GEMENI

NU ADUCE ANUL CE ADUCE CEASUL!

Coordonatele acestui an sunt dorinta de perfectionare si cea de a calatori, de a deschide noi orizonturi. Prea putin implicati in viata de familie, ramaneti ancorati in nevoia de a avea prieteni, care sa va ajute macar prin consolare. (continuare)

Zodiac: Rac

RAC

IUBIREA SI MUNCA INAINTE DE TOATE

2013 iese in evidenta printr-o lunga perioada in care sunteti admirat si adorat de cei din jur. Intuitia de care va bucurati este sustinuta de stabilitatea starii de sanatate care va asigura posibilitatea de a face eforturi profesionale prelungite. Banii se vor pastra in general la nivelul anului precedent. (continuare)

Zodiac: Leu

LEU

PROMISIUNI PENTRU ANII URMATORI

Inventivitatea si creativitatea dv. sunt accentuate de o continua nemultumire in domeniul profesional. Nivelul castigurilor va fi cat de cat multumitor pentru nativii care au joburi suplimentare. Starea de sanatate va depinde de capacitatea dv. de a respecta un program de viata optim. (continuare)

Zodiac: Fecioara

FECIOARA

REFORMARE, REPROIECTARE, REVIGORARE

Va asumati poate prea multe responsabilitati, dar prin tenacitate si multa munca veti reusi sa finalizati proiecte importante pentru viitorul dv. Cheltuielile si investitiile vor fi maxime, insa veti sti cum sa exploatati cu maiestrie toate resursele dv. financiare. (continuare)

Zodiac: Balanta

BALANTA

PRAGMATISM DUBLAT DE OPTIMISM EXAGERAT

Pentru a obtine stabilitatea dorita si finalizarea investitiilor, veti apela la pragmatismul dv. de cele mai multe ori. Cu parteneri prea comozi si prieteni indiferenti, veti fi obligat sa va bazati numai pe energia si principiile dv. Starea de sanatate va fi buna, in ciuda lipsei fondurilor financiare suficiente. (continuare)

Zodiac: Scorpion

SCORPION

MUNCA MULTA, FARA OPTIMISM

Veti ramane pe "baricade" intregul an, fiind constient ca cei dragi depind de dv. Nivelul castigurilor va fi compensat pana in toamna de arta dv. de a face economii. Din octombrie, starea de sanatate va deveni foarte buna si veti scapa de "tutela" medicilor curanti si de o gramada de tratamente. (continuare)

Zodiac: Sagetator

SAGETATOR

SENZUALITATE IESITA DIN COMUN

In ciuda eforturilor de a face economii si de a va intari situatia financiara, rezultatele vor fi minime. Starea de sanatate va deveni instabila din august, iar pofta de viata va reveni in septembrie. Inspiratia va va ajuta sa depasiti orice impediment, in orice domeniu. Veti avea tendinta, intregul an, sa va bazati prea mult pe prieteni si pe partenerul de cuplu. Veti evita romantismul pentru ca va plictiseste. (continuare)

Zodiac: Capricorn

CAPRICORN

PLACERE MAXIMA DE A MUNCI

Aveti toate sansele sa va afirmati ca sef ori doar ca specialist in domeniul in care activati. Starea de sanatate va fi foarte buna pana in octombrie, mai ales daca veti avea un regim de viata echilibrat. Nu veti duce dorul banilor, ci veti fi preocupat de investirea acestora. Persoana iubita va sti cum sa va cucereasca clipa de clipa si sa va asigure o atmosfera atragatoare acasa. (continuare)

Zodiac: Varsator

VARSATOR

SPERANTE MAI MARI DECAT VENITURILE

Chiar daca va displace maniera in care avansati din punct de vedere profesional, sansele vor fi multiple. Veti uita in majoritatea timpului de iubire si de relatii sentimentale, angrenati in numeroase proiecte. Starea de sanatate va pastra caracteristicile din anii precedenti. Banii vor fi castigati mai usor, insa nu veti fi multumit de "cantitatea" acestora. Veti invata sa faceti economii, dar veti fi si ajutati din plin! (continuare)

Zodiac: Pesti

PESTI

POFTA NESTAVILITA DE VIATA

Capacitatea de a va adapta la toate schimbarile care vor aparea in acest an va va asigura posibilitatea de a evolua din toate punctele de vedere. Veti accepta cu intelepciune eforturile profesionale si schimbarea sefilor. Va veti baza pe familie si prieteni in prima parte a anului, iar din iulie veti reveni la pofta dv. de viata atat de surprinzatoare, dar si de apreciata. (continuare)