Zodiac: Taur

DORINTA CONTINUA DE SCHIMBARE SI IMPREVIZIBILITATE

Foarte imprevizibili si mult prea emotivi, veti intampina anul fara prea multe griji profesionale, dar si cu numeroase iluzii financiare. Increderea in propriile forte va va avantaja si va va deschide poarta succesului.

EA

Intreg anul veti fi mult prea sensibila si foarte emotiva, chiar daca nu va va lipsi pragmatismul si dorinta de a va afirma in activitatile cele mai dure si mai riscante. Va propuneti inca din ianuarie sa parcurgeti niste etape clare, care sa va asigure succesul mai ales din punct de vedere financiar. Imposibilitatea de a ajunge la prosperitatea dorita va afecta si standardele de viata la care tindeti. 2013 nu este un an la fel de stresant ca cel precedent, dar presupune necesitatea de a va adapta la evenimentele care apar pe neasteptate.

EL

Pareti decis sa va schimbati viata si sa faceti un fel de nou contract matrimonial (in cazul in care sunteti deja casatorit). Nu veti accepta sa mai fiti manipulat de cei pe care ii iubiti si veti continua astfel sa tot faceti greseli fata de familie, pe care le veti "repara" foarte greu. Greutatile si tensiunile va vor impinge sa actionati continuu. Prezenta lui Venus in zodia dv. va fi de bun augur in aprilie pentru nativii care se ocupa de cercetare, dar destul de stresanta pentru muritorii de rand.

JOBURI SI CARIERA – HOBBY NOROCOS

Incepeti anul fara nicio grija din punct de vedere profesional, in sensul ca aveti mult de lucru, iar somajul pare un pericol inecat in ceata. Este adevarat insa ca feriti cu adevarat de orice grija sunt mai ales Taurii care poarta uniforma (fac parte din armata ori organizatii similare). In ceea ce priveste promovarile, nu aveti prea mari sanse decat la sfarsitul anului, in noiembrie sau decembrie. Pe parcursul verii, puteti descoperi ca un hobby devine sursa de castiguri, daca ii acordati mai multa atentie. O mare parte din acest an veti fi impiedicati sa va perfectionati si astfel sa treceti la o etapa superioara a carierei dv. profesionale. Tensiuni majore insa nu vor aparea si veti fi printre cei mai apreciati nativi, orice functie ati avea.

BANI - PROFITURI INGHITITE DE DATORII

Cu toate ca nu va puteti plange de lipsa de activitate, nu veti inregistra castigurile dorite. Iluziile de la inceputul anului nu vor disparea decat la venirea verii, cand veti descoperi ca toate profiturile au disparut, inghitite de datoriile din anii trecuti. Cea mai favorabila luna va fi mai, cand va veti permite sa cheltuiti mai mult, cumparand obiectele pe care le doriti pentru dv. si pentru cei dragi. Veti avea insa ocazia sa invatati sa fiti mai chibzuit si mai putin lipsit de simtul responsabilitatii. Cei care poarta grija mai multor persoane (este vorba indeosebi de patroni) vor fi cei mai tensionati nativi. Lipsa de prevedere va fi amendata, mai ales daca nu ati facut economii in perioadele de succes financiar.

IUBIRE – „MAGNET” AMOROS

Tendinta de a iubi mai multe persoane in acelasi timp si de a nu va pastra secrete aventurile se va manifesta mai cu seama la inceputul anului. In aprilie, deveniti un fel de "magnet" amoros pentru cei din jur si nu mai prididiti sa programati intalniri erotice. Increderea in puterea dv. de mare amorez va disparea toamna, prin octombrie, cand, spasit si cu mult pragmatism, veti intoarce privirile spre perechea dv. de totdeauna. Chiar daca nu veti mai avea incredere in Cupidon, nu va veti putea lipsi de placerile oferite de iubire, asa ca nu veti refuza niciodata o "oferta" amoroasa. Pentru dv., viata nu inseamna numai munca si treburi domestice, ci presupune o lupta continua prin care sa obtineti pozitia de "lider" si in amor. De asemenea, libertatea de actiune in amor nu poate fi inlocuita prin nimic altceva.

SANATATE – INTERVENTII CHIRURGICALE AMANATE

Imprevizibil si lipsit de stiinta de a va limita eforturile, traiti cu senzatia ca nicio boala nu va poate pune la pamant. Aceasta incapacitate de a va dramui excesele de orice natura, aceasta incredere nelimitata in sanatatea si energia dv., va vor crea multe probleme. In primul rand va trebui sa invatati sa apelati la medic si sa nu asteptati ca boala sa treaca de la sine. De altfel, o parte dintre Tauri au tot amanat o interventie chirurgicala, pe care au ocazia sa o faca fara complicatii, pana la sfarsitul lui iunie, cand vor inceta si problemele digestive. Foarte importante vor fi conditiile in care traiti, iar hrana presupune sa acceptati un regim lipsit de toxine si de excese. Intregul an, planeaza un fel de pericol tiroidian.

FAMILIE - LIPSA DE EMPATIE

Indiferent la tensiunile care apar in familie, veti "defila" pe drumul pe care il alegeti, considerand ca fiecare membru trebuie sa aiba grija de propria persoana. Acuzat de egocentrism si lipsa de empatie, veti incerca sa mimati ingrijorarea, convins ca nu trebuie sa va implicati emotional cu adevarat. In luna septembrie insa nu veti mai putea sa aplicati tehnica strutului si veti avea grija de cei dragi, asa cum nici dv. nu va credeti in stare. Celibatarii au mari sanse sa scape de acest statut in luna august. Din septembrie, vor creste sperantele celor care vor un copil. Pentru nativii casatoriti, problemele vor disparea incepand cu luna iulie, cand partenerul va renunta la gandurile de separare.

PARTENERUL POTRIVIT – VETI PREFERA VARSATORII SI LEII

Pana in luna octombrie, partenerul corespunzator nu va mai fi ca pana acum cel nascut in Scorpion, ci mai degraba cel din Varsator. In cazul in care este vorba de afaceri si de colaborare lucrativa, este bine sa apelati la Lei intregul interval. Daca insa este vorba de partenerul matrimonial, ar fi indicat ca din octombrie sa preferati din nou Balantele.

PRIETENI - AMICII DEVIN STAPANI

Nu veti duce lipsa de prieteni de cursa lunga, numai ca arareori le veti aprecia sfaturile la justa lor valoare. In aprilie, chiar veti ajunge la concluzia ca nu puteti sa le mai ascundeti nimic si ca amicii sunt stapani pe soarta dv. Unii nativi (de regula cei mai tineri si fara experienta) fac greseala de a transforma relatiile de prietenie in unele amoroase, care anuleaza in timp orice forma de intelegere.

VACANTE SI CALATORII - ESCAPADE IMPREUNA CU AMICII

Pentru toti nativii care viseaza la calatorii lungi (eventual peste hotare), cea mai potrivita luna este octombrie. Pentru cei care au dorinte mai modeste, si septembrie va oferi numeroase ocazii de relaxare. Stiinta de a va destinde, de a va recupera, nu va este totusi straina si veti organiza in week-end-uri adevarate escapade impreuna cu amicii sau persoana iubita. Cei mai multi nativi vor fi ahtiati dupa pescuit ori vanatoare. Labilitatea emotionala ar putea totusi sa va impiedice sa "gustati" aceste placeri personale cu aceeasi bucurie.