Zodiac: Rac

IUBIREA SI MUNCA INAINTE DE TOATE

2013 iese in evidenta printr-o lunga perioada in care sunteti admirat si adorat de cei din jur. Intuitia de care va bucurati este sustinuta de stabilitatea starii de sanatate care va asigura posibilitatea de a face eforturi profesionale prelungite. Banii se vor pastra in general la nivelul anului precedent.

EA - MUNCITI PREA MULT

Mult prea optimiste si lipsite de simtul masurii, faceti greseala de a renunta la cei care va critica, in favoarea unor amici laudarosi. Incurajate de succesele profesionale, actionati indeosebi pentru promovare continua si uitati de iubire si de fericirea celor dragi. Incepand cu luna iulie, faceti excese care va pot afecta si starea de sanatate – munciti prea mult, mancati prea mult si chiar vorbiti intruna, abordand teme oarecum "interzise" de anturaj. Periculos este insa inceputul de an, prin sfaturile bizare ale amicilor si agresivitatea familiei.

EL – SUCCES PROFESIONAL

Incurajati de succesele din domeniul profesional, aveti tendinta sa-i judecati pe cei din jur cu asprime si sunteti gata sa nu mai raspundeti nici la rugamintile celor dragi. Luna mai va debusoleaza prin renuntarea la o parte din colaboratorii dv. Pana in luna septembrie, sunteti constienti ca o mare importanta in viata dv. are partenera de cuplu. In general, va bazati prea mult pe amici si ii lasati sa intervina in viata dv. fara restrictii. Sfarsitul de an va gaseste muncind cu aceeasi dedicatie.

JOBURI SI CARIERA – INTUITIE MAXIMA

Anul debuteaza printr-un succes profesional deosebit, ceea ce va contamineaza cu un optimism nerecomandabil. Intuitia deosebita si capacitatea de a va face inteles va ajuta sa va afirmati ca specialist in domenii inabordabile pentru cei din anturaj. De-a lungul anului, nu veti fi lipsit de oferte profesionale care va vor intari credinta ca sunteti de neinlocuit, ceea ce nu este in intregime adevarat. Fara a fi incurajat in mod deosebit de familie si partenerul de cuplu, sunteti totusi constienti ca fara ajutorul acestora v-ar fi greu sa pastrati stacheta la nivelul de pana acum. Este de preferat sa renuntati la pretentiile (poate chiar si criticile) pe care doriti sa le exprimati in luna aprilie in fata sefilor dv.

BANI – SURSE NUMEROASE

In ciuda eforturilor depuse, sumele castigate nu vor fi cu mult mai mari decat in anul precedent, dar se pare ca totusi banii vor fi castigati mai usor ori sursele vor fi mai numeroase. Nativii care se pricep la brokeraj, vor fi avantajati mai ales in primele doua luni ale anului. Lunile august si septembrie vor iesi in evidenta prin suplimentari bine venite. De asemenea, avantaje pot aparea si din capacitatea dv. de a face economii ori de a renunta la cheltuielile impuse de anturaj. Se poate afirma ca in 2013 exploatati sursele a caror baza a-ti pus-o in anii precedenti. Din octombrie, eforturile vor fi mai mari, dar permanent rasplatite pe masura. Sunteti apreciat pentru optimism si pentru capacitatea dv. de le a da ajutor celor dragi exact atunci cand este nevoie.

IUBIRE – ADORATI SI ADEMENITI

Pentru dv., anul 2013 iese in evidenta tocmai prin stiinta de a va face iubit. Cu toate ca pana in octombrie nu dati suficienta atentie sentimentelor celor din jur, din aprilie pana in iulie sunteti efectiv adorat de cei din anturaj. Putini vor fi aceia care vor rezista asalturilor si nu vor accepta un partener de cuplu alaturi de ei, care sa le imbogateasca viata prin amor. Celibatarii au ocazia sa gaseasca persoana cea mai potrivita, dar este posibil ca cei fara experienta sa accepte sa traiasca in valtoarea unor aventuri pasionale. Dificultati vor exista si pentru cei care deja au o relatie statornica si sunt ademeniti clipa de clipa prin declaratii infocate. La sfarsitul anului, cei mai multi nativi stiu ce vor de la viata, ataca optimisti toate obstacolele, muncesc foarte mult si lasa de buna voie iubirea pe loc secund.

SANATATE – LIPSA DE MASURA

Este indicat sa profitati de perioada aprilie-august, in care starea de sanatate va fi cu precadere stabila si veti putea sa faceti eforturi la care altii doar viseaza. Este adevarat ca din iulie si pana la sfarsitul anului, tentatia de a face excese alimentare va crea probleme, mai ales pentru cei care au tendinta sa se ingrase. In plus, din luna octombrie, va creste sensibilitatea intestinala, a organelor sexuale si nu numai. Pentru seniorii zodiei, se recomanda sa dea atentia cuvenita eventualelor reumatisme sau poliartrite. Cei tinerii vor fi lipsiti de masura si nu vor sti sa-si dozeze eforturile (mai ales de natura sexuala). Sfarsitul de an va gaseste storsi de vlaga, dar muncind cu tenacitate si optimism.

FAMILIE – DORINTA DE MANIPULARE

Lipsa de colaborare de la inceputul anului se va prelungi pana in luna iunie, in cazul in care nu veti renunta la dorinta de a-i "pastori" pe toti membrii familiei. Va trebui sa intelegeti ca asa cum nici dv. nu vreti sa fiti dirijat ori manipulat, nici familia dv. nu vrea sa fie tutelata permanent. "Armele" vor fi aruncate cu adevarat de ambele parti de abia in luna octombrie, cand veti apela la sprijinul membrilor familiei dv. In septembrie, puteti avea surpriza sa apara noi membri in familie, prin casatorie ori nastere. Cu pragmatism si inteligenta, veti accepta situatia dupa caz si va veti face datoria pe deplin.

PARTENERUL POTRIVIT – POSIBILITATI VARIATE

La inceputul anului, se va remarca o atractie deosebita in egala masura pentru Pesti si Fecioare. In restul anului va mentineti preferintele pentru parteneri nascuti in zodia Sagetator, convinsi fiind ca nu va potriviti mai bine cu altcineva. In intervalul aprilie-iulie, nu este exclus totusi sa existe o atractie deosebita, dar contraindicata, si pentru nativii nascuti in Gemeni.

PRIETENI – AMICI ORIGINALI

Cei mai apropiati si mai dragi inimii dv. vor fi pe parcursul intregului an nativii nascuti in Berbec, oricat de "originali" ar fi. In septembrie, evenimentele va vor apropia si de nativii nascuti in Leu, pentru care aveti de regula o admiratie deosebita. Este de altfel perioada in care veti dori sa faceti scurte calatorii impreuna cu rudele apropiate, pe care le considerati cele mai apropiate persoane din anturaj.

VACANTE SI CALATORII – DEPLASARI SCURTE

Luna februarie pare rezervata pentru calatorii lungi (sunt favorizate si toate drumurile peste hotare, mai ales in "tarile calde"). Restul anului sunteti mult prea ocupat pentru a mai visa macar la deplasari ori vacante lungi, insa oferte si invitatii veti primi continuu. Oarece sperante vor mai aparea in septembrie, dar va fi vorba probabil doar de un scurt concediu. Pana la sfarsitul anului, nici macar week-end-urile nu le veti putea organiza asa cum doriti, doar pentru relaxare.