Zodiac: Fecioara

REFORMARE, REPROIECTARE, REVIGORARE

Va asumati poate prea multe responsabilitati, dar prin tenacitate si multa munca veti reusi sa finalizati proiecte importante pentru viitorul dv. Cheltuielile si investitiile vor fi maxime, insa veti sti cum sa exploatati cu maiestrie toate resursele dv. financiare.

EA – CHELTUIELI MAXIME

Veti fi adesea acuzata de hipercriticim in prima jumatate a anului. Foarte pragmatica si deosebit de ambitioasa, veti dori sa recuperati timpul pe care il considerati pierdut. Veti face noi proiecte, a caror aplicare o veti urmari cu deosebita atentie, fara sa mai tineti cont de marimea cheltuielilor si investitiilor. Inca de la inceputul anului veti munci mult, ajutata fiind de intreaga familie, care se va considera "echipa" dv. de atac. Din iulie, in centrul atentiei se va afla locuinta si familia dv.

EL - IMPLINIREA DORINTELOR

Spre deosebire de anii precedenti, renuntati la liniste si comoditate in favoarea realizarii ambitiilor personale si a proiectelor amanate continuu. Prima jumatate a anului este rezervata afirmarii din toate punctele de vedere, cu ajutorul sau in pofida sfaturilor celor dragi. Cu alte cuvinte, doar parerea si implinirea dorintelor dv. conteaza. Este adevarat ca procedand astfel aveti toate sansele ca sfarsitul anului sa va prinda cu toate proiectele implinite. Veti beneficia aproape intregul an si de ajutorul prietenilor de cursa lunga.

JOBURI SI CARIERA - NUMEROASE ILUZII

Pana in luna iulie va trebui sa faceti un efort deosebit pentru a comunica in bune conditii cu toti colegii si colaboratorii dv. Relatiile de munca se pot deteriora in primul rand pentru ca va faceti numeroase iluzii si apreciati gresit oportunitatile profesionale, care doar la prima vedere par exceptionale. De la jumatate anului, raporturile se schimba: comunicarea va fi excelenta, iar sansele profesionale isi arata "coltii" si pentru dv. Va "salvati" prin munca acerba si perfectionarea pe care o acceptati de voie, de nevoie. O mare importanta vor avea si oportunitatile care vor aparea in parte datorita sprijinului prietenilor, care va inteleg si va apreciaza. Ambitia va fi de asemenea cu siguranta salvatoare.

BANI – BUGET FLUCTUANT

La inceputul anului, relatiile cu bancile sunt salvatoare, mai ales ca aveti atat de multe planuri de investitii. Cheltuiti continuu pana in iulie, dar o faceti cu un scop foarte bine determinat, apreciat de toti cei care va cunosc. Castigurile din propria munca vor fi apreciabile doar in luna octombrie. Bugetul familial va fluctua in functie de investitiile la care nu vreti sa renuntati sub nicio forma. Sfarsitul anului, cand de regula sunteti preocupat si de bunastarea celor din jur, va va prinde atent indeosebi la aspectul locuintei personale ori la procurarea unei case proprii. Nu vi se poate reprosa ca in acest an cheltuiti banii aiurea, asa ca eforturile dv. nu pot fi in niciun caz considerate in zadar.

IUBIRE – FARA INCREDERE

Cu toate ca in ianuarie si februarie primiti si faceti declaratii sentimentale pasionale, restul anului pare gol de pasiune. Sunteti constient de importanta iubirii, insa preocuparile diverse si ambitia de afirmare va lasa prea putin timp pentru "distractie". Relatia in care sunteti implicat nu este lipsita de surprize si de rasturnari de situatie care nu va incurajeaza mai deloc. In general, nu aveti incredere nici in dv., nici in persoana iubita. Favorizati sunt doar nativii deja casatoriti, care accepta eventualele schimbari cu seninatate. Celibatarii, chiar daca sunt implicati intr-o relatie de lunga durata, nu par a se gandi la oficializarea acesteia decat in luna ianuarie. Cantaresc permanent avantajele si dezavantajele implicarii matrimoniale, fara o finalizare concreta.

SANATATE – IMUNITATE DEFICITARA

Pe parcursul intregului an, veti resimti o sensibilitate deosebita a sistemului osos, care se poate manifesta sub diverse forme. Nativii seniori vor "capta" boli reumatismale, iar cei tineri nu vor scapa de problemele de la nivelul pielii. In perioada rece a anului, pana in aprilie, pot aparea probleme minore, dar sacaitoare. Imunitatea organismului nu va fi suficient de puternica pentru a contracara virozele si simplele raceli. Cei care vor apela la metode alternative, vor avea surpriza sa descopere ca fac prea mari cheltuieli si vor reveni la sfaturile medicinii alopate. Durerile de dinti devin mai persistente din iulie, asa ca va fi necesara si prezenta stomatologului in programul dv. de viata. Toamna si iarna, veti apela la vitaminizarea naturala pentru intarirea sistemului imunitar.

FAMILIE – PREA PUTIN INFLUENTABIL

Colaborarea din prima luna a anului va disparea si va veti trezi singur cu o gramada de responsabilitati. Partenerul de cuplu pare si el absent ori total dezinteresat de planurile dv. ambitioase. Situatia este buna in masura in care prietenii si partenerul dv. de cuplu nu mai intra in conflict cu familia. Este adevarat ca la acest aspect contribuie si lipsa dv. de atentie cand vine vorba sa va lasati influentat de parerile celorlalti. Cea mai favorabila luna in ceea ce priveste relatiile si stabilitatea familiala este iulie. Deveniti pe parcursul anului mai cooperant si mult mai lipsit de dorinta de a va impune opiniile cu orice chip, dar si mai putin preocupat de parerile membrilor familiei dv.

PARTENERUL POTRIVIT – TANDRETE SI SENSIBILITATE

Cu toate ca sunteti mult mai pragmatic, in adancul inimii visati la iubirea perfecta si la un partener tandru si sensibil, care sa va acorde incredere si atentie totala. Idealul de pana acum, caracterizat de inteligenta si originalitate, cade in desuetudine. In aceste conditii pare normal sa preferati un partener nascut in Sagetator sau Balanta.

PRIETENI - MULT PREA CRITIC

Daca in prima jumatate a anului, pareti indiferent la relatiile amicale de care pana acum nu va puteati lipsi, din iulie pana in septembrie deveniti mult prea critic si prea auster fata de prieteni. Este adevarat ca venirea verii atrage si o multitudine de protectori dintre prietenii mai vechi, insa comportamentul dv. fata de acesti ramane instabil si mult prea combativ. In cea mai mare parte a timpului aveti senzatia ca sunteti exploatat.

VACANTE SI CALATORII – DRUMETII UITATE

Dorinta de a face calatorii lungi nu va paraseste niciun moment. La inceputul anului, chiar puneti la cale un fel de drumetii impreuna cu cei mai dragi amici, numai ca ulterior uitati de existenta acestora. Aveti toate sansele sa reusiti sa plecati in cele patru zari atat in luna februarie, cat si in noiembrie, mai ales daca sunteti sustinut financiar. Intervalele de relaxare vor fi insa scurte, deoarece va cheama permanent "datoria", adica responsabilitatile asumate pentru finalizarea proiectelor.