Zodiac: Balanta

PRAGMATISM DUBLAT DE OPTIMISM EXAGERAT

Pentru a obtine stabilitatea dorita si finalizarea investitiilor, veti apela la pragmatismul dv. de cele mai multe ori. Cu parteneri prea comozi si prieteni indiferenti, veti fi obligat sa va bazati numai pe energia si principiile dv. Starea de sanatate va fi buna, in ciuda lipsei fondurilor financiare suficiente.

EA - DISCIPLINA STRICTA

Pana in iulie, actionati cu foarte multa incredere si pragmatism, in mare parte fiind influentata de starea destul de precara a finantelor dv. Va impuneti sa fiti perseverenta si sa respectati o disciplina stricta pentru a ajunge sa depasiti toate problemele acumulate in anii anteriori. Va impuneti sa renuntati la tot ceea ce este inutil si va axati pe rezolvarea situatiilor critice cum ar fi restabilirea balantei de cheltuieli si investitii. Sunt afectate mai cu seama nativele care au renovat sau au construit o casa.

EL – PARTENERI NEPOTRIVITI

Suportati din ce in ce mai greu indecizia celor din jur si aveti tendinta sa luati decizii in locul acestora. Pe parcursul intregului an, faceti greseala sa va alegeti cei mai nepotriviti parteneri, pacalit fiind in parte de aparenta maleabilitate a acestora. Descoperiti ca aveti inca foarte multe de invatat, mai ales daca vreti sa recuperati obiectele si banii de care ati fost spoliat. Este un an in care comunicarea este afectata si, daca ati rupt relatiile cu rudele, nu veti mai reusi sa le refaceti.

JOBURI SI CARIERA – PROIECTE PERSONALE

Din aprilie, sansele dv. profesionale sunt constante si numeroase. Din iulie, influenta benefica a planetei Venus este accentuata de intrarea lui Jupiter in Rac, cu observatia ca veti deveni prea optimist si "incarcat" de iluzii. In general, este un an mult mai bun decat cei precedenti din punct de vedere profesional (numai un nativ care nu vrea sa munceasca va fi somer si este greu de crezut, tinand cont de dorinta continua de a actiona, de a se implica, de a fi de folos). Tendinta este de a lucra mult pe cont propriu ori de a va dedica unui proiect personal, fara a evita eforturile de orice fel. Nativii tineri isi pot schimba profesia in functie de oportunitatile ivite. Cei maturi "sufera" insa de imobilism.

BANI - RELATII BUNE CU BANCA

Pana in octombrie, va pastrati tendinta de a fi foarte chibzuit, aproape avar, mai ales cand este vorba de cheltuieli facute pentru cei din anturaj. De vina poate fi si nivelul destul se scazut al castigurilor, chiar daca anul debuteaza prin relatii bune cu banca. In luna octombrie, are loc un fel de salt, de schimbare totala si benefica in privinta beneficiilor. Din pacate, perioada de reviriment financiar este foarte scurta, iar in cazul nativilor care au copii nici macar nu este sesizabila. Vor, nu vor, parintii vor continua sa acorde stipendii copiilor. Cei mai avantajati nativi sunt cei care au mai multe joburi ori sunt deja implicati in afaceri cu parteneri straini. Dezavantajati sunt cu precadere functionarii, care vor munci mult pentru salarii mici.

IUBIRE – FURTUNI DE EROTISM

Declaratiile "sentimentale" din luna ianuarie raman fara urmarile dorite si produc incurcaturi in diverse domenii. Perioada aprilie-iulie este incarcata insa de senzualitate, iar nativii vor trece prin furtuni de erotism si sentimentalism exagerat. Cei neangajati matrimonial, vor avea tendinta sa-si aleaga cei mai nepotriviti parteneri de la locul de munca, dintre colegi. In ciuda pragmatismului dv. obisnuit, veti uita, in aceasta perioada, sa va mai ganditi daca este vorba de o adevarata "partida". Cei casatoriti vor ramane la fel de critici si se vor vaita ca relatia parteneriala nu ar mai exista fara bunavointa si eforturile lor. In continuare, nu veti sti ce isi doreste cu adevarat persoana iubita si veti incerca sa-i impuneti felul dv. de a iubi.

SANATATE - ENERGIE FABULOASA

La prima vedere, starea de sanatate pare a se mentine in limite normale intregul an. Din pacate, pana in iulie, aveti tendinta sa credeti ca dispuneti de o energie fabuloasa, ca puteti rasturna muntii de unul singur. Mai exista si tentatia ca la primul semn de boala (la cea mai banala raceala) sa apelati la un maldar de medicamente ori la leacuri neverificate. Inlocuiti pe cat posibil produsele cu zahar prin fructe proaspete, nu ocoliti merele, morcovii si iaurtul, iar sanatatea dv. va fi din ce in ce mai stabila! Nativii care abuzeaza de zahar, miere si alte "dulcegarii", pot sa ajunga pacientii la diabetologie. De asemenea, este necesar sa respectati programul de somn si sa ocoliti eforturile prelungite.

FAMILIE – PARERI CONTESTATE

Atat nativii casatoriti, cat si celibatarii, oricat de pretentiosi ar fi, devin constienti ca au nevoie de familie. Chiar daca nu faceti pace cu toate rudele apropiate, va bucurati de o stare de liniste, care insa va nemultumeste prin monotonie. Mai putin linistiti sunt nativii care au copii destul de mari care sa le conteste parerile si sa-i contrazica permanent. In general, pe cat de activ sunteti dv., pe atat de comod si contemplativ este partenerul de cuplu. Neintelegerile care apar vor fi toate legate mai cu seama de cheltuieli si de lipsa banilor. Perioadele favorabile pentru intemeierea unei familii sunt luna ianuarie si intervalul octombrie-decembrie. Pentru ca nuntile sa fie norocoase, este de preferat insa doar luna ianuarie.

PARTENERUL POTRIVIT – IREZISTIBILII GEMENI

Cu toate ca sunteti inca atrasi de parteneri nascuti in zodia Pesti, armonia unei astfel de relatii este periclitata de prezenta duetului Kiron si Neptun in acest semn zodiacal. Pentru o atmosfera calma si constructiva, vi se recomanda parteneri nascuti in Sagetator sau Taur. Amorul este insa irezistibil mai ales in combinatie cu nativii Gemeni.

PRIETENI – PAUZA PRELUNGITA

In ianuarie, relatiile amicale sunt bune si promitatoare. In restul anului, faceti o "pauza" prea putin reconfortanta, pana in noiembrie, cand va aduceti aminte cu precadere de prietene. Daca insa acestea vor face diligente sa va impace cu "restul lumii" (nota bene: rudele apropiate), s-ar putea sa renuntati la a mai pastra relatiile in continuare. In august, primiti vizite din partea unor persoane care va insenineaza viata si va redau increderea in oameni.

VACANTE SI CALATORII - "BATRANA" EUROPA

Pana in luna iulie, exista o multime de oportunitati pentru a face calatorii scurte si lungi, in tara si in strainatate. "Varful" deplasarilor va fi atins in luna martie cand, singur sau impreuna cu partenerul de cuplu, veti face un sejur prelungit peste hotare. Calatoriile nu vor mai fi insa primite cu placere decat de nativii tineri, ceilalti considerandu-le de multe ori un fel de corvoada. Pe toti va atrage "batrana" Europa, ca un fel de ocazie de a fi mai fericiti.