Zodiac: Capricorn

PLACERE MAXIMA DE A MUNCI

Aveti toate sansele sa va afirmati ca sef ori doar ca specialist in domeniul in care activati. Starea de sanatate va fi foarte buna pana in octombrie, mai ales daca veti avea un regim de viata echilibrat. Nu veti duce dorul banilor, ci veti fi preocupat de investirea acestora. Persoana iubita va sti cum sa va cucereasca clipa de clipa si sa va asigure o atmosfera atragatoare acasa.

EA - DIN CE IN CE MAI NOROCOASA

Va angrenati inca de la inceputul anului in proiecte care va lasa fara niciun pic de timp liber. Familia este alaturi de dv., numai ca va vedeti din ce in ce mai rar. Dati atentie maxima carierei profesionale, fiind si foarte multumita de cum sunteti rasplatita. Este posibil ca in prima jumatate a anului sa va schimbati viziunea asupra propriului destin si sa va considerati din ce in ce mai norocoasa. Aveti posibilitatea sa va impliniti dorinte vechi, dar veti fi dezamagita ca nu veti mai avea timp pentru calatorii.

EL – COMPETENTA SI IMPLICARE

Continuati si in acest an sa va implicati la maximum in dezvoltarea carierei profesionale, fara a mai contoriza cate din promisiunile sefilor nu s-au implinit. Indiferent de domeniul in care activati, indiferent de varsta si nivelul experientei dv, va bucurati de recompense materiale demne de invidiat. Veti avea mai multa incredere in propriile posibilitati si veti cere si de la colegi sa atinga nivelul dv. de competenta. Regretati doar ca nu mai aveti timp pentru un al doilea job, iar de perioade lungi de relaxare nici nu poate fi vorba.

JOBURI SI CARIERA – POZITIE DE LIDER

Din punct de vedere profesional, incepeti anul in forta. Ocupati functii de raspundere ori aveti tendinta sa va asumati responsabilitati de lider. Situatia este stabila pana in luna iulie, cand vor aparea colaboratori si parteneri foarte puternici si deosebit de prosperi. In a doua parte a anului, este posibil sa fiti si derobat de o parte din activitati, ceea ce nu trebuie luat in tragic, deoarece volumul de munca va fi foarte mare. Nu veti mai avea timp suficient pentru lucrari suplimentare si veti pierde legatura din aceasta cauza cu o serie din fostii dv. colaboratori. Sfarsitul anului va va prinde mai obosit, dar si foarte preocupat sa faceti investitii importante pentru dezvoltarea jobului unde lucrati.

BANI – CASTIGURI MARI

In luna ianuarie, veti avea cel mai mare volum de castiguri, dar si munca pe masura. Restul anului, situatia financiara ramane oarecum stabila, cu bani castigati mai usor in februarie, cu prime in martie si cu stipendii neasteptate din alte surse in august. La inceputul anului, nu rezistati sa faceti investitii pentru locuinta si familie, recuperand astfel lipsa de interes din anul precedent. O parte dintre nativi (este vorba indeosebi despre cei care vor avea aventuri erotice secrete) nu vor rezista in decembrie si vor face daruri exagerate persoanei iubite. Nativii intelepti isi vor crea depozite cu economii, cea mai favorabila luna fiind septembrie. Chiar si nativii foarte tineri vor castiga bani in acest an.

IUBIRE - CURTATI SI IUBITI

Implicati in activitati multiple, cu mult prea multe responsabilitati profesionale, este greu de crezut ca vor avea prea mult timp pentru iubire. Vor exista momente cand de abia vor reusi sa schimbe doua vorbe cu persoana iubita. Luna februarie iese in evidenta prin dorintele erotice satisfacute si fericirea sentimentala. Sunt curtati si iubiti, adorati si fericiti! Din aprilie si pana in iulie, chiar daca le vor mai face si reprosuri, persoana iubita le va sta aproape, in unele cazuri pazindu-i ca pe o comoara. In septembrie, vor avea ocazia sa puna la cale o adevarata luna de miere, iar la sfarsitul anului cei mai multi nativi vor fi implicati in aventuri erotice secrete, pasionale si lipsite de limite amoroase.

SANATATE - PREVALEAZA DEPRESIILE

Starea de sanatate ramane stabila, indeosebi pentru cei care vor sti sa-si dramuiasca eforturile pana in luna iulie. Pentru toti nativi, ramane periculoasa intregul an oboseala cronica si stresul. Munca prea multa si unele ciudatenii alimentare pot sa duca la disfunctii intestinale ori la aparitia altor boli specifice stresului maxim continuu. Din octombrie, starea de sanatate este mai fragila (in unele cazuri prevaleaza depresiile, in altele poate fi vorba chiar de boli cu transmisie sexuala, chiar si in luna septembrie). Vor fi feriti de probleme toti nativii care pastreaza un program de viata echilibrat, lipsit de excesele de orice fel. Nativii tineri vor creste foarte mult in inaltime in lunile de vara.

FAMILIE – PARTENER IUBITOR

Daca in luna ianuarie veti mai gasi cat de cat timp sa va petreceti momente placute cu familia, ulterior va veti suplini absenta dv. prin cadouri inspirate. Din aprilie pana in iulie, persoana iubita va sti cum sa va ademeneasca acasa, creand o atmosfera plina de iubire si intelegere (chiar si cand va certati). Cei necasatoriti vor avea toate sansele sa-si gaseasca partenerul potrivit din aprilie pana in iulie. Nu ar trebui sa se grabeasca, ci sa aiba rabdare cel putin un an pana fac si nunta! Incepand cu luna februarie, familistii pot oricand sa aiba surpriza ca familia sa-si mareasca numarul de membri prin aparitia unui copil. Orice evenimente vor aparea pe parcursul anului, relatiile familiale vor ramane stabile si demne de invidiat.

PARTENERUL POTRIVIT – INTELIGENTA SI COCHETARIE

Veti fi cu precadere atrasi de parteneri nascuti in zodia Rac. Sufletisti si senzuali, sunteti atrasi de inteligenta, cochetaria si stralucirea nativilor din semne apa. In plus, in 2013, aveti nevoie de un partener care sa va suplineasca in situatiile in care prezenta dv. lasa de dorit. Admirati in secret senzualitatea nativilor Taur, dar sunteti incomodat de incapatanarea proverbiala a acestora.

PRIETENI – AMICI SI NASI

Spre deosebire de anii precedenti, prietenii vor fi prezenti in viata dv. cu precadere in lunile februarie si septembrie. Relatiile amicale nu se vor rupe, insa nu veti mai dispune de timpul necesar intalnirilor relaxante de altadata. Este posibil ca in unele cazuri natura relatiilor sa se schimbe, unii nativi nasindu-si prietenii.

VACANTE SI CALATORII - SEJURURI DE SCURTA DURATA

Fiind mai tot timpul ocupat, nu veti dispune de suficient timp pentru vacante prelungite. Vor aparea totusi sanse in luna februarie pentru sejururi de scurta durata, impreuna cu prietenii sau rudele. De regula, cand se va ivi putin timp liber il veti rezerva odihnei, recuperarii fizice. Luna septembrie poate sa va rezerve o surpriza placuta prin oportunitatea de a face o calatorie mai lunga in afara tarii. Cei casatoriti vor pune la cale o "vacanta" de placere in luna decembrie.