Zodiac: Varsator

SPERANTE MAI MARI DECAT VENITURILE

Chiar daca va displace maniera in care avansati din punct de vedere profesional, sansele vor fi multiple. Veti uita in majoritatea timpului de iubire si de relatii sentimentale, angrenati in numeroase proiecte. Starea de sanatate va pastra caracteristicile din anii precedenti. Banii vor fi castigati mai usor, insa nu veti fi multumit de "cantitatea" acestora. Veti invata sa faceti economii, dar veti fi si ajutati din plin!

EA - MAI ROMANTICE

Cu toate ca situatia dv. pare stabila in general, va veti simti in permanenta stresata de schimbarile pe care trebuie sa le suportati, ba chiar sa declarati ca le agreati. Va veti bucura de energie vitala din plin, asa ca nu este exclus ca implicarea dv. sa le dea batai de cap celor care doresc sa actioneze singuri in problemele personale. Mai romantice decat in anii precedenti, veti admira in secret persoanele cu care desfasurati diverse activitati. Din pacate, nu veti da suficienta atentie tocmai partenerului dv. de cuplu.

EL – LIPSA DE EMPATIE

Energia si pragmatismul de care va bucurati in prima parte a anului va va impinge sa actionati continuu, sa cautati noi activitati si sa nu renuntati nici macar la cele care se vor dovedi lipsite de sanse. Aceasta implicare va lipseste de timpul necesar rezolvarii problemelor familiale ori sentimentale. De altfel, va comportati ca si cum partenerii dv. ar trebui sa-si poarte singuri de grija, sa nu va plictiseasca zilnic cu problemele lor de viata. Refuzati empatia ca pe un fel de comportament excesiv si iritant.

JOBURI SI CARIERA - PROFITATI DE SANSE

Pana in luna octombrie, veti fi stresat de multiplele schimbari profesionale, pe care trebuie sa le suportati cu stoicism. Considerati ca nu toate sunt in favoarea dv. sau ca va afecteaza efectiv avansarea in cariera. Pasii mici pe care ati fost obligat sa-i faceti de-a lungul ultimilor doi ani v-au asigurat o stabilitate profesionala demna de invidiat, pe care insa in 2013 nu o mai suportati. Veti avea insa ocazia pana in iulie sa profitati de sanse care sa va ajute sa promovati in functii cheie. Nu depinde decat de dv. sa le exploatati, sa nu le lasati sa se iroseasca. In niciun caz nu trebuie sa amanati proiectele la care lucrati, chiar daca v-ati cam plictisit sa le tot perfectionati.

BANI – MAI MULTE JOBURI

Doar in luna ianuarie vor mai exista sansele financiare din anii anteriori. In restul anului, veti fi "obligati" sa faceti economii, cu toate ca nu vor lipsi iluziile din viata dv. Cu siguranta va veti "dirija" mai bine veniturile, insa va aparea si destul optimism o data cu aparitia unor surse financiare suplimentare. Perceptia ca banii apar mai usor in viata dv. este oarecum falsa, mai putin in lunile martie si octombrie. Interesant va fi si intervalul aprilie-iunie, cand parca cei cu care colaborati sunt decisi sa va ajute sa va depasiti veniturile sau macar sa munciti mai putin pentru obtinerea acestora. Inceputul si sfarsitul anului sunt caracterizate de ajutorul consistent pe care vi-l dau prietenii.

IUBIRE - RENASTEREA IUBIRII

Pragmatici si prea putin sentimentali in prima luna a anului, veti suporta o schimbare fundamentala in perioada aprilie-iulie, cand veti fi cucerit de persoanele cu care colaborati. Catre sfarsitul anului, veti face chiar greseala sa confundati relatiile de amicitie cu cele de iubire. Prea putin pasionali, dar posesivi, refuzati sa renuntati la acele relatii care deja s-au stins. Venirea primaverii va coincide pentru dv. cu o renastere a iubirii, care insa se va consuma foarte repede, poate si datorita exceselor pe care le faceti in martie. Veti face pe parcursul primaverii diligente exagerate pentru a ajuta persoana iubita sa reuseasca in viata, sa obtina tot ceea ce isi doreste. In restul anului, veti fi prea putin interesati de sentimente si pasiuni.

SANATATE – ACELEASI PROBLEME

Influentati de prezenta lui Pluton in Casa a XII-a, aveti tendinta sa fiti mai tot timpul foarte intelept, dar si prea pesimist. Confruntat cu tot felul de senzatii si dureri, este greu sa abordati viata cu optimism. Cei mai multi nativi (mai ales seniorii) se vor confrunta si in 2013 cu probleme ale sistemului osos, de la reumatisme, la poliartrite ori chiar fracturi. Nativele de varsta a treia nu trebuie sa renunte in niciun caz la tratamentul pentru osteoporoza. Pot aparea de asemenea si probleme dentare ori chiar la nivelul pielii. Unii nativi sunt deja obisnuiti cu sensibilitatea pe care o au si se vor supune cu stoicism tuturor tratamentelor prescrise. Perioada aprilie-iulie va fi insa mult mai buna pentru toti.

FAMILIE – SCHIMBARI SI RENUNTARI

Vor avea loc si in cadrul familiei dv. numeroase schimbari, pe care nu le veti primi intotdeauna in maniera negativista. Vor exista momente cand veti accepta de buna voie sa nu mai fiti "vioara intai" si veti prefera sa predati administrarea bunurilor partenerului de viata. Veti refuza uneori chiar si "functia" de reprezentare, fiind angrenat intr-o multime de alte activitati. Pana in iulie, nativii casatoriti pot avea bucuria de a-si mari familia. Celibatarii se vor atasa prea mult de persoanele care le sunt prietene si este posibil sa faca greseala de a crede ca acestia ar fi si parteneri de viata excelenti. Intemeierea unei familii este in fapt cel mai nesemnificativ fapt care ii preocupa pe parcursul acestui an.

PARTENERUL POTRIVIT – CONVERSATIE INTELIGENTA

Chiar daca sunteti atras de spiritul de familie si de fidelitatea nativilor din zodia Leu, in acest an cautati o persoana care sa va suplineasca si sa va preia o parte din responsabilitati. Admirati in egala masura nativii care se fac remarcati in orice companie, avand un deosebit talent al conversatiei, dar iesind in evidenta si prin cochetarie. Nu ar fi de mirare sa alegeti din aceste motive un partener nascut in semne de aer (Gemeni, Balanta ori Pesti).

PRIETENI – INFLUENTE PUTERNICE

Pana in luna octombrie, importanta amicilor dv. este poate un pic cam exagerata. Este vorba indeosebi de cei care va stau mai mult alaturi, de amicii dintre colaboratori ori dintre colegii de munca. Mai mult decat atat, in ciuda proverbialei dv. incapatanari, va veti lasa influentat de parerile acestora in cele mai importante momente. Este de preferat insa sa nu va indragostiti de acestia!

VACANTE SI CALATORII - STATIUNI DIN TARA

Anul debuteaza prin deplasari de toate felurile: si lungi, si foarte scurte, dar frumoase. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti numeroase delegatii in interes de serviciu pana in luna iulie. Pentru un concediu relaxant, cea mai potrivita luna este insa octombrie, in cazul in care reusiti sa finalizati toate proiectele profesionale. Vi se recomanda statiunile din tara si mai putin calatoriile peste hotare.