Zodiac: Pesti

POFTA NESTAVILITA DE VIATA

Capacitatea de a va adapta la toate schimbarile care vor aparea in acest an va va asigura posibilitatea de a evolua din toate punctele de vedere. Veti accepta cu intelepciune eforturile profesionale si schimbarea sefilor. Va veti baza pe familie si prieteni in prima parte a anului, iar din iulie veti reveni la pofta dv. de viata atat de surprinzatoare, dar si de apreciata.

EA – RELATII SI COMUNICARE

Este un an in care mai toate calitatile dv. se schimba in mod surprinzator, asa ca ii veti uimi pe cei care va cunosc prin seriozitate si dedicarea fata de familie. Sunteti preocupata in mod deosebit de temele majore ale vietii si puneti bazele unui "univers" personal in care relatiile si comunicarea cu cei din anturaj devin majore pentru dv. In niciun caz nu veti renunta la prieteni, dar nu va mai preocupa atat de mult sa cuceriti o independenta cu care descoperiti ca nu prea mai aveti ce face. Poate ca prea multa libertate este aceea care va pune probleme.

EL - PRAGMATISM SI SERIOZITATE

Pe parcursul intregului an, vor fi puse la incercare diplomatia, capacitatea dv. de reactie si rabdarea. Mai ales din toamna, fiecare pas pe care il faceti va fi gandit cu mare atentie. Va pierdeti o parte din intuitia de care v-ati bucurat in ultimii ani, dar castigati mult prin pragmatism si seriozitate. Buna dispozitie si optimismul se vor manifesta cu precadere in familie pana in iulie, insa ulterior veti recastiga capacitatea de a-i face fericiti pe cei din anturaj. In plus, din toamna, veti deveni mult mai ambitios si mai intelept.

JOBURI SI CARIERA – SCHIMBAREA SEFILOR

Daca la inceputul anului, munca in echipa va aduce numeroase beneficii (mai ales daca va gasiti colaboratori printre prieteni), ulterior, pana in octombrie, eforturile, ca si realizarile, vor fi numai ale dv. Veti fi permanent preocupat de pastrarea locului de munca. Veti simti nevoia sa va consolidati cariera profesionala mai cu seama o data cu venirea toamnei. Nu este exclus sa va fie schimbati sefii de pana acum, iar acomodarea nu va fi deloc usoara. Cautarea unui alt job nu este indicata decat in cazul nativilor foarte tineri, care nu dispun de suficienta experienta. Nu va temeti sa va asumati noi responsabilitati, mai ales ca ambitia va va sustine excelent din toamna! Delegatiile, deplasarile in general, va creeaza probleme doar in prima parte a anului.

BANI – INTUITIE SALVATOARE

Veniturile vor fi variabile, mai ales ca va trebui sa achitati datoriile facute in anii anteriori. Incepeti anul cu dreptul, chiar daca relatiile cu banca vor fi in general destul de dificile pana in octombrie. Aveti, spre deosebire de anii precedenti, un fel de intuitie care va salveaza sa faceti investitii gresite. Unii nativi chiar isi gasesc un fel de mentor, care ii invata si le supervizeaza deciziile financiare. Din luna iulie, veti castiga banii mai usor, daca nu cumva veti avea si mai mult noroc. Daca in prima parte a anului va veti dirija veniturile catre familie, din vara va revine pofta de viata si dorinta de a face numeroase cheltuieli pentru propriile placeri (care nu vor fi putine). Seniorii zodiei vor face si investitii multiple.

IUBIRE - EXCESE AMOROASE

Luna ianuarie va gaseste indecisi, gata sa faceti numeroase eforturi pentru afirmarea dv., dar total debusolati de evolutia relatiilor sentimentale. Persoana iubita vi se pare de cele mai multe ori prea putin sincera si foarte incapatanata. Abandonati dorinta de a trece din floare in floare de la o aventura erotica la alta, nu va mai considerati liber si independent si chiar aveti momente cand suferiti in tacere. Din aprilie pana in august, va revine pofta de viata si de a iubi. De altfel, din iulie va incepe o perioada incarcata de excese amoroase de tot felul, numai "legale" nu. Situatia se pastreaza in acesti parametri pana la sfarsitul anului, cand, desi obosit, nu veti renunta in niciun caz la iubire.

SANATATE - PROBLEME STOMACALE

Nu veti avea probleme grave de sanatate si va veti bucura de o stare de bine constanta. Este posibil ca o parte dintre nativii de varsta a treia sa faca exceptie prin acumularea unor boli ale sistemului osos, iar cei tineri sa fie chinuiti de acnee. Cei care se lasa influentati de problemele emotionale de la inceputul anului pot sa se afunde intr-o depresie trecatoare. Luna iunie va fi oarecum mai dificila prin aparitia unor probleme stomacale ori chiar pancreatice. Este indicat sa mancati echilibrat si sa va imbogatiti meniul zilnic cu legume si fructe proaspete. Prea grabiti sa traiti viata la maximum, aveti tendinta sa apreciati prea mult produsele de la fast food. Din pacate, durerile de picioare nu vor disparea.

FAMILIE – PRETENTII MARI

In prima jumatate a anului, aveti senzatia ca nu puteti trai in afara familiei, ca numai membrii acesteia va pot ajuta si ca le sunteti dator cu sustinere si ajutor in toate problemele. In aceasta perioada, chiar daca veti trai momente de nemultumire, veti fi fericit si linistit (dar numai in cazul in care pretentiile dv. nu vor fi prea mari). Celibatarii vor dori ca o data cu venirea toamnei, prin septembrie, sa scape definitiv de statutul de becheri. Cei casatoriti vor avea numeroase sanse sa-si mareasca familia prin noi membri in luna august. Sfarsitul anului va gaseste aproape pe toti implicati pana peste cap in problemele profesionale, obositi, dar si foarte fericiti si iubiti de familie.

PARTENERUL POTRIVIT – ENERGIE SI TANDRETE

Cuceriti de regula de energia si de calitatile nativilor din zodia Fecioara, vor fi atrasi in continuare (mai cu seama in septembrie) de "stralucirea" acestora. Ratiunea si capacitatea acestora de afirmare sunt completate de fantezia dv. amoroasa. Nu este insa exclus sa fiti atrasi in egala masura de tandretea si sensibilitatea nativilor nascuti in semne de apa (Rac si Scorpion).

PRIETENI – RELATII SCHIMBATOARE

Chiar daca relatiile amicale vor fi pe parcursul intregului an foarte schimbatoare, sunteti constient ca nu puteti trai fara prieteni. Nu mai gasiti aceeasi intelegere la rudele pe care le considerati automat prieteni, dar nici nu renuntati la relatiile cu acestea. Veti avea capacitatea de a stabili raporturi amicale de la prima vedere, insa pastrarea relatiilor va fi cu mult mai dificila.

VACANTE SI CALATORII – DEPLASARI OBLIGATORII

Va fi un an din care nu vor lipsi calatoriile lungi, unele chiar foarte obositoare si stresante. Pentru cei mai multi nativi, obligatia de a calatori ii va lipsi de placerea de a cunoaste noi meleaguri, deoarece li se va impune un ritm stresant. Pana in luna octombrie, deplasarile vor fi prea putin placute (exceptie facand poate doar cele din luna septembrie). Partenerii de drum va vor crea si ei adesea neplaceri.