Zodiac: Taur

TAUR: SANATATE PROBLEMATICA

Iubire

"Semnele" de la inceputul anului nu par a fi foarte bune pentru "afacerile" sentimentale, in primul rand din pricina interesului deosebit pe care il aveti pentru cariera si dorinta de a va afirma din punct de vedere profesional. Mult prea optimisti in cea mai mare parte a timpului, veti atrage prin exuberanta interesul unor parteneri lipsiti de scrupule. In luna mai, acceptati „solicitarile” celor din anturaj, mirandu-va de numarul mare al acestora. Multe dintre aventurile din acest an se vor transforma in casnicii de durata, mai ales in prima jumatate a anului. Sarbatorile de iarna va gasesc exact in situatia in care va aflati in ianuarie.

Sanatate

Starea de sanatate nu este prea buna, deoarece Marte (Micul Malefic) se afla in Casa sanatatii in primele sapte luni ale anului, de unde creeaza probleme mai ales de natura hormonala, renala sau psihica. Este posibil ca alternanta dintre exuberanta excesiva si melancolia cronica sa devina suparatoare pentru anturaj si familie. Cum in Casa a VII-a se afla Nodul Nord al Lunii, este de preferat sa aveti mare grija de dv. si sa nu lasati niciun simptom neelucidat (este necesar sa acceptati tratamentele medicilor curanti si sa le urmati cu sfintenie, pentru a nu avea surprize neplacute). Problemele majore vor aparea insa la sfarsitul anului 2014.

Bani

Sperantele de la inceputul anului sunt mari si veti risca sa faceti cheltuieli fara acoperire. Cei mai multi nativi sunt excesiv de optimisti si prea creduli atunci cand sefii le fac promisiuni nefundamentate. Daca pana in iulie doar visati la castiguri mari, va aparea in Casa Banilor o data cu aceasta luna un mesager cam anemic al sanselor financiare: Venus. Jupiter, a doua planeta benefica, urmeaza ca din august sa intre in Leu, asa ca va avantajeaza doar in calatorii. Aveti totusi ocazia sa va redresati economic si sa puneti in practica investitiile care v-au lipsit. Sfarsitul de an va gaseste platind dotarile facute in ianuarie si se poate spune ca „plutiti” financiar la limita dintre faliment si prosperitate.

Joburi si cariera

In ianuarie si februarie, va gestionati cu multa inteligenta resursele profesionale, dar este foarte clar ca sunt avantajati comerciantii si cei care se ocupa de transport. In martie, aveti mari sanse sa vi se implineasca cele mai secrete sperante si sa fiti promovat intr-o functie asa cum iti doresc toti cei din anturaj. Pana la sfarsitul anului, situatia profesionala va fi stabila, lipsita de "hopuri" si de obstacole, mai ales ca beneficiati de parteneri si colaboratori de nadejde, care isi respecta promisiunile si isi indeplinesc la timp sarcinile asumate. Luna decembrie, va veni insa cu "furtuni" si conflicte greu de evitat.

Prietenii si aliante

Stationarea lui Saturn in Casa a VII-a va ofera posibilitatea de a avea partenerii cei mai stabili din lume. Puteti forma in urmatorii doi ani cele mai trainice aliante, bazate indeosebi pe interese profesionale. Prietenii insa vor fi cei care va vor ajuta din rasputeri pana in luna august, cand stafeta va fi preluata de rudele cele mai apropiate. Dintre toti nativii zodiacului, dv. dispuneti de cei mai multi prieteni (chiar aveti o disponibilitate deosebita in a va face noi amici sau prieteni si de a le acorda acestora uneori mai multa incredere decat merita). Din fericire, vor fi rare cazurile in care acestia va vor dezamagi.

Vacante si calatorii

In primele sapte luni ale anului, deplasarile sunt foarte numeroase, insa nu intotdeauna va fac placere. Primele doua luni sunt chiar deosebit de obositoare, cu toate ca nu faceti nimic fara sa fie planificat cu mare atentie. Cele mai reusite vacante (pentru cei mai multi nativi, peste hotare sau in locatii de vis) vor putea fi organizate in ianuarie, februarie si decembrie. Va mai puteti rezerva timp pentru recuperare prin deplasari scurte, dar foarte reusite, in ultima saptamana din luna iulie. In acest an, cu toate ca veti avea impresia ca munciti prea mult, iar stresul va "sugruma" efectiv, veti beneficia de libertatea de a face oricate calatorii doriti.

Numere norocoase: 6, 10, 16, 28