Zodiac: Gemeni

GEMENI: AVENTURI FINANCIARE

Iubire

Sentimentali, veti face tot posibilul ca sa mentineti o atmosfera tandra in relatia de cuplu. Atat la inceputul, cat si la sfarsitul anului, problemele sentimentale pot fi provocate de descoperirea de catre persoana iubita a unei relatii extraconjugale. Oricat de bine au impresia ca se ascund, nativii Gemeni radiaza de fericire si dau de banuit. Luna iulie va veni insa cu "oferte" amoroase care ii pot tulbura pe toti nativii si care le pot demola relatiile mai vechi in favoarea unor parteneri foarte cocheti ori mai tineri. In toate situatiile riscante, casatoriti sau celibatari, isi revin insa rapid, fiind "familisti" convinsi.

Sanatate

Se poate afirma ca aveti un an oarecum benefic in ceea ce priveste starea de sanatate. Nu apar probleme de sanatate suplimentare, dar raman "stabile" durerile reumatice, problemele dentare si cele de la nivelul pielii (unii se chinuiesc sa slabeasca, adoptand diete fantasmagorice). Exceptia negativa o pot constitui lunile ianuarie-iulie, cand Marte va tranzita zodia Balantei si va crea situatii de risc prin aparitia unor infectii "inedite". Pentru native, pericolul se va localiza in zona sanilor, iar pentru nativi, a abdomenului. Veti fi cu precadere optimist si foarte energic la sfarsitul anului, cand veti avea impresia ca puteti muta muntii din loc.

Bani

Este un an in care faceti greseli dupa greseli, vanzand cel mai adesea "blana ursului din padure". Aveti planuri financiare mari, care insa nu sunt mentinute decat de visele dv. de prosperitate. Foarte optimisti in a prima parte a anului, veti face numeroase cheltuieli sustinute de sanse reale. Daca in luna iulie vor aparea tot felul de stipendii neasteptate (dar foarte placute), in septembrie si octombrie faceti nenumarate achizitii si investitii, nesustinute de nimeni. In lunile noiembrie si decembrie, "pendulati" intre stari de optimism exagerat si pesimism financiar foarte periculos, mai ales pentru cei care depind de dv.

Joburi si cariera

Orice se va intampla de-a lungul acestui an, veti fi ferit prin intuitia exceptionala, care va ajuta sa depasiti in avans toate impedimentele. Inspiratia nu va ocoleste si vor aparea si destule oportunitati care in principiu va vor oferi sansa sa aveti mai multe joburi (energia va va sustine macar pana in august sa faceti fata unui program deosebit de solicitant). Unii nativi vor lucra la inceputul anului impreuna cu partenerul de viata, altii vor fi nevoiti sa dea "lectii" colegilor, adica efectiv sa-i invete sa actioneze conform cerintelor. Vor fi apreciati toti nativii, indiferent de varsta ori de sex.

Prietenii si aliante

Veti respinge din start aliantele, dar din noiembrie veti fi obligat sa apelati la colaboratori din pricina volumului imens de munca. Intretinerea prieteniilor vi se pare obositoare si uneori parca lipsita de sens (mai ales in cazul amicilor care sunt prea "originali"). Din august, este posibil sa apara in anturajul dv. un "personaj" care va capteaza atentia in primul rand prin optimism, apoi prin prosperitate. Din aceasta luna va recapatati increderea in prietenie si aveti toate sansele sa va recreati un cerc de persoane mai mult decat amical. Este posibil sa faceti greseala de a nu mai avea niciun criteriu de alegere a prietenilor.

Vacante si calatorii

In ianuarie, sunt favorizati toti nativii care sunt "obligati" sa faca multe calatorii lungi, cele mai multe peste hotare. Si patronii agentiilor de turism vor fi avantajati in prima luna a anului. In august, veti avea ocazia sa organizati un concediu la care pana acum doar ati visat (in cele mai multe cazuri va fi vorba de un fel de "circuit", de pelerinaj sau peregrinare). Oricum, din a opta luna a anului, va incepe o perioada indelungata in care nu veti mai fi strain de scurte calatorii facute din pura placere. Veti avea sansa sa va imbogatiti viata prin "captarea" de noi cunostinte, de tot felul.

Numere norocoase: 3, 8, 11, 16