Zodiac: Rac

RAC: UN AN MAI BOGAT

Iubire

Relatiile sentimentale sunt in pericol la inceputul anului, mai ales din cauza revoltelor repetate ale persoanei iubite, care doreste sa fie mult mai libera si mai „boema”. Ulterior, prea preocupati de situatia dv. financiara, veti lasa amorul pe locul secund, ca pe ceva stresant sau fara solutie. "Situatia" amoroasa se imbunatateste doar in luna august, cand deveniti interesati de o persoana care va face intruna complimente. Celibatarii de orice varsta sunt insa din ce in ce mai hotarati sa nu se lege la cap "daca nu-i doare". Sfarsitul anului va fi mai darnic cu dv., prin aparitia unei persoane mai "domestice" ori pur si simplu mai "docile".

Sanatate

Nu va puteti lauda cu o stare de sanatate extraordinara, mai ales ca toate bolile au tendinta sa se cronicizeze (mai ales in cazul celor care sufera din cauza reumatismelor). Va place sa credeti ca regimul de viata adoptat este singurul remediu pentru problemele dv. de sanatate si nu ascultati niciun sfat care poate fi in unele cazuri salvator. Luna ianuarie va permite totusi sa faceti excese fara a fi penalizati imediat. Mare atentie intregul an la problemele dentare si la alergiile care se manifesta prin iritatii ale dermei! In decembrie, sunteti si mai decis sa va tratati singur, prin mijloace mai mult sau mai putin conservatoare ori prea originale.

Bani

Unii vor descoperi cu uimire ca nu mai are cine sa-i ajute, altii deja s-au obisnuit cu aceasta situatie foarte stresanta. Veti cauta joburi suplimentare, insa norocul nu va fi de partea tuturor. Nativii care trebuie sa returneze multe si mari imprumuturi (la banci sau la rude) au probleme materiale aproape tot anul, dar din august situatia financiara se reglementeaza prin aparitia de noi sanse. Daca in noiembrie nu sunt insa suficient de atenti, vor declansa un adevarat val de restrictii si de critici din partea celor care ii mai "sponsorizeaza" din cand in cand. In decembrie, de sarbatori, va claustrati de buna voie si prietenii, rudele si persoana iubita nu mai stiu cum sa va intre in voie.

Joburi si cariera

Ca si in anii precedenti, cariera dv. profesionala este in "pericol" sa se dezvolte absolut pe neasteptate prin aparitia unor sanse iesite din comun. Unii nativi insa pot sa fie decazuti din drepturile de care beneficiau, fara a primi explicatiile necesare. Aflati permanent intr-o situatie de instabilitate (chiar daca uneori aceasta poate fi benefica), va veti incarca de stres si de nesiguranta. Pe undeva sunteti singurii vinovati, deoarece in permanenta sunteti nemultumiti si cautati ceva mai bun, dand cel mai adesea "vrabia din mana pe cioara de pe gard". Cea mai favorabila luna va fi cu siguranta mai.

Prietenii si aliante

Veti fi plini de incredere si avant in primele doua luni ale anului, chiar daca vor izbucni conflicte intre dv. si parteneri. Aveti totusi posibilitatea ca in aceasta perioada sa stabiliti aliante perne, pe care le veti dezvolta cu folos intreg anul (cu precadere insa in decembrie). Prietenii par a va fi parasit ori pur si simplu nu mai aveti timp sa va intalniti cu ei. Cel putin nu vor aparea conflicte cu acestia, cu toate ca intalnirile lipsesc. In iunie si septembrie, aveti toate sansele sa legati noi prietenii, foarte folositoare din toate punctele de vedere, dar va trebui sa depuneti mari eforturi pentru a le mentine.

Vacante si calatorii

Delegatiile si calatoriile nu vor lipsi nici in acest an, doar ca nu va depinde de dv. alegerea desfasurarii acestora ca timp si spatiu. Foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa se stabileasca in strainatate sau, cel putin, sa lucreze o perioada mai lunga peste hotare. Pericolul il reprezinta alegerea unor locatii cam lipsite de noroc (dar nu si de munca). Cea mai buna perioada pentru desfasurarea "vacantelor" este sfarsitul lui aprilie si intreaga luna noiembrie. La sfarsitul anului, veti petrece, de asemenea, in compania celor dragi, sarbatori de vis, dar care vor fi si foarte obositoare.

Numere norocoase: 9, 12, 31, 84