Zodiac: Balanta

BALANTA: AVENTURI CU NABADAI

Iubire

Situatia de la inceputul anului este oarecum bizara, deoarece aveti tendinta sa transformati relatiile de iubire in unele de amicitie, iar cele de prietenie in unele erotice. Comportamentul dv. se bazeaza pe o intuitie deosebita (simtiti imediat cine din anturaj este gata sa va ofere clipe memorabile de iubire si insistati pana le obtineti). Atingeti apogeul in martie si in a doua parte a lunii noiembrie, cand efectiv nu dati nicio sansa celor care cred ca va pot rezista. Nici in restul perioadei nu renuntati la cuceriri, chiar daca aveti un partener(a) de cuplu stabil. In decembrie, chiar si departe de casa, sunteti "inconjurat" de iubire.

Sanatate

Si in acest an veti trece prin situatii care nu au niciun fel de explicatie stiintifica: vi se face rau instantaneu si va faceti bine fara a apela la tratamente sofisticate (in plus, analizele medicale ies in continuare in parametri normali). In luna martie, starea dv. se poate complica, insa nu veti beneficia de niciun diagnostic clar. In mai, se pot agrava disfunctiile tiroidiene, mai ales pentru cei care au mai trecut prin astfel de situatii. Cu un regim de viata din care nu lipsesc fructele si legumele proaspete, pestele si multe lichide veti "iesi la liman" de fiecare data. Depresiile si pesimismul se datoreaza tranzitului lui Marte.

Bani

Va bucurati (mai ales in prima jumatate a anului) de surse multiple de castig si ar fi normal sa va bucurati de o viata de rasfat. Din pacate, va lasati cuprins de dorinta de a face economii si ii stresati permanent si pe cei dragi cu liste de venituri si cheltuieli. In octombrie, aveti un varf de incasari, care insa nu va scoate din ritmul dv. obisnuit de a pune bani deoparte. Singurul "huzur" la care nu veti renunta vor fi calatoriile (scurte sau lungi, in tara ori in strainatate) pe meleaguri ispititoare, cel mai adesea insotit de persoana iubita. Acest comportament va deveni, pentru cei mai multi nativi, a doua natura in urmatorii doi ani.

Joburi si cariera

Cu toate ca in primele sapte luni ale anului sunteti foarte irascibil si mereu nemultumit, se poate spune ca nu va lipsesc sansele profesionale, ci mai degraba sunt deosebit de multe ori extrem de solicitante. In ianuarie si februarie, aproape ca nu va mai intelegeti cu nimeni din familie, deoarece sunteti mai mult pe la serviciu decat acasa. Din august, va simtiti protejat, iar in luna decembrie familia nu va iese din cuvant. Per total, este un an in care nativii tineri pot sa puna bazele unei cariere profesionale deosebite, iar seniorii chiar se pot "retrage" oricand in glorie din activitate.

Prietenii si aliante

Mult prea irascibil si apasat de multitudinea problemelor personale, uitati sa mai fiti condescendent cu prietenii si nu este exclus ca acestia sa dea bir cu fugitii. Cei care raman, sunt "periati" in luna octombrie, cand ii acoperiti cu o gramada de critici si reprosuri. Din august, veti avea totusi placerea sa va simtiti "vegheat" de persoane binevoitoare, care nu vor pregeta sa va ajute. In octombrie si noiembrie, veti avea totusi posibilitati multiple de a fundamenta prietenii noi, foarte avantajoase. In privinta aliantelor, situatia va fi incerta in continuare (se leaga rapid si dispar pe neasteptate).

Vacante si calatorii

Chiar daca a ramas dorul de duca si dorinta de a calatori, nu veti mai avea nici timp nici suficiente ocazii pentru a va satisface placerea peregrinarilor de alta data. Multitudinea de probleme nu va va lasa sa faceti nici drumurile scurte care va incantau de obicei. Exista totusi un moment de relaxare in luna iulie, cand veti pleca totusi intr-o calatorie linistita si agreabila. O etapa asemanatoare poate aparea si in primele doua saptamani din decembrie. Luna octombrie insa va fi foarte stresanta (drumuri multe vor exista, doar ca nu va vor placea deloc conditiile si motivele acestor deplasari).

Numere norocoase: 7, 10, 11, 30