Zodiac: Varsator

VARSATOR: RISCURI FINANCIARE ASUMATE

Iubire

Inspirati si talentati, veti deveni extrem de creativi chiar si in domeniul iubirii. La inceputul anului, "pericolul" este de a va indragosti de cineva din cercul dv. de prieteni, iar relatiile cu cei ce va iubesc sa devina amicale. Veti fi apreciati pentru tandrete si senzualitate, mai ales in luna martie, cand propunerile amoroase va vor ameti efectiv. In iunie, pasiunea va deveni covarsitoare si unii nativi casatoriti vor fi in pericol sa-si paraseasca familia. Celibatarii in schimb nu vor accepta pirostriile usor, ba chiar se vor revolta, in a doua parte a anului, fata de cei care vin cu astfel de propuneri. De Craciun, vor fi singuri.

Sanatate

In acest an, starea de melancolie va caracterizeaza si va scade o parte din energia vitala, in ciuda trigonului care se stabileste in primele sapte luni ale anului cu zburdalnicul Marte din Balanta. In februarie insa veti deveni prea energic si gata sa va implicati in activitati riscante. Luna iunie este cea in care va veti simti foarte bine, dar veti face si excese care vor fi penalizate prin dureri inexplicabile. Luna octombrie e periculoasa pentru nativii cardiaci, dar si pentru cei ce nu renunta la fumat si la alcool. De altfel, cei mai multi nativi "pacatuiesc" prin slabiciunea pe care au pentru un viciu sau altul. In urmatorii doi ani, se poate observa o anumita lentoare, in sensul deplasarii cu greutate in cazul tuturor nativilor, indiferent de varsta.

Bani

Cunoscuti pentru intuitia dv., veti face inca din ianuarie greseli "bazate" pe riscurile pe care vi le asumati fara frica, mai ales in domeniul financiar. Aveti senzatia ca ocaziile care apar trebuie neaparat exploatate si uitati sa mai fiti circumspect. Cu toate ca toti amicii si rudele va recomanda sa fiti mai prudent, actionati cel mai adesea haotic. Si in acest an veti suporta fluctuatii permanente la nivel financiar, in parte cauzate si de prezenta lui Neptun in Casa Banilor. Unii nativi se imbogatesc foarte usor, altii dau „faliment” pe neasteptate. Este necesar sa faceti economii pentru a avea permanent un fond de rezerva la dispozitia dv.

Joburi si cariera

Cu toate ca recunoasteti ca jobul dv. actual este stabil, nu sunteti pe deplin multumit, deoarece aveti impresia ca sunt avantajati cei din anturaj de eforturile dv. sau credeti ca bateti pasul pe loc. Va doriti un alt fel de cariera profesionala ori doar un ritm mai alert in dezvoltarea acesteia. Este adevarat ca va loviti de multiple impedimente, dar ar trebui sa apreciati stabilitatea mai mult. In luna noiembrie, e posibil sa apara sansele mult dorite de a fi promovat, insa nu este exclus sa vi se para ca ceva nu pare in regula si sa refuzati. Este luna in care si somerii pot sa-si gaseasca mai usor un job.

Prietenii si aliante

Aveti capacitatea sa va imprieteniti imediat cu oricine, dar preferatii dv. sunt persoanele foarte inteligente si voluntare. Din pacate, la fel de repede si renuntati la amicitii, cu toate ca va face mare placere sa stati la cate o sueta prin „cafenele”. In luna mai, aveti toate sansele sa stabiliti noi relatii amicale foarte interesante, cel mai sigur pe parcursul unei calatorii. De aliante nu prea poate fi vorba (in mare parte pentru ca nici nu va prea intereseaza). In luna august, veti fi totusi fortat de imprejurari sa acceptati un fel de "asociere" cu unul dintre sefi. Doar in decembrie, va veti simti protejat.

Vacante si calatorii

Aveti ocazia in acest an sa va saturati de drumuri si de calatorii. Impedimentul principal este acela ca nu sunt planificate si majoritatea vin pe neasteptate, ceea ce exclude o pregatire necesara. Obisnuit deja cu deplasarile scurte din anii precedenti, sunteti efectiv stresat de multitudinea de calatorii care se ivesc mai ales pana in luna august. Chiar si in vacanta, pe care este de preferat sa o planificati in octombrie, va fi cu siguranta, in cele mai multe cazuri, o calatorie peste hotare. Sfarsitul anului va gaseste plin de energie si avant, asa ca nu este imposibil sa plecati iar la drum.

Numere norocoase: 3, 9, 11, 51