Zodiac: Pesti

PESTI: PREA MULTE CHELTUIELI

Iubire

Perioada de iarna inseamna pentru dv. un fel de hibernare, cum nu ati avut parca niciodata. Venirea primaverii va va aduce "ganduri" patimase si dorinte nestavilite. In luna aprilie, veti atrage atentia eventualilor parteneri si veti fi plictisit de incapatanarea acestora de a va cuceri. Luna iulie va veni in schimb cu pasiuni greu de retinut si cu o iubire in care uitati sa fiti "lider". Restul anului nu va fi asa cum visati, ci va aduce multe neintelegeri in cuplu (indeosebi daca renuntati la fidelitate sau va laudati cu faptele dv. de "vitejie" amoroasa). Sarbatorile de iarna va surprind cuminte ori fara partenerul pe care il iubiti!

Sanatate

Incepeti anul printr-o stare buna de sanatate, mai ales daca respectati un regim de viata lipsit de excese (vi se recomanda neaparat sa respectati orele de somn). Daca in luna august va veti putea lauda cu o vitalitate exceptionala si cu o sanatate infloritoare, in noiembrie situatia se schimba si incepeti sa credeti in fatalitate. Unii nativi (mai ales cei de varsta a treia) trebuie sa suporte o interventie chirurgicala, altii au doar tulburari abdominale. In decembrie, veti avea o vitalitate de invidiat si nu aveti de gand sa va lasati "pacalit" de medicii care va recomanda suplimente nutritive ori va interzic sa mai faceti prea mult efort fizic.

Bani

Ianuarie si februarie par la prima vedere luni neutre, insa majoritatea nativilor care au joburi stabile isi permit sa faca investitii dupa pofta inimii. Nu vor mai aparea sansele financiare din 2013, insa cei mai multi va puteti baza pe economiile partenerilor. In ultima decada a lunii aprilie, va bucurati de o intuitie exceptionala si veti avea idei care va pot scoate din faliment. Din pacate, in luna mai, deveniti extrem de cheltuitor, fara a mai lua in consideratie marimea "pungii". De altfel, intregul an este necesar sa fiti atent la investitii si sa va feriti de originalitatea excesiva si de dorinta de a face cadouri fara numar celor dragi!

Joburi si cariera

Intuitia va va ajuta sa nu va ingrijorati de situatia dv. profesionala, care pare la prima vedere fara perspectiva. Munciti cu reala placere, dar din august veti trece la un ritm foarte alert, care va defini o activitate cu eforturi si excese. A opta luna a anului va fi pentru dv. un fel de prag care va delimita doua feluri de activitati sau mai degraba doua feluri de implicare in munca. In ciuda aprecierile continue venite din partea sefilor, nu aveti sanse de promovare decat in primele doua saptamani din decembrie. Pentru moment nu va deranjeaza ca nu sunteti sef si cu cat aveti un salariu mai mare, cu atat va implicati mai mult.

Prietenii si aliante

Protejat si ajutat in nenumarate randuri (mai ales in primele doua luni ale anului si in decembrie), nu simtiti nevoia sa aveti prieteni sau aliati. Pana in august, sunteti chiar foarte retras, cu toate ca in luna iunie aveti mari sanse sa stabiliti relatii de prietenie pe viata. Amicii nu va lipsesc, dar se numara pe degete si fac parte din trecutul dv. In luna septembrie, aveti totusi toate sansele sa stabiliti un fel de alianta, mai mult fortat de imprejurari. Sfarsitul anului va va aduce noi surprize, in sensul descoperirii unor intrigi si barfe venite din partea unor persoane de incredere.

Vacante si calatorii

Va deplasati destul de greu din pricina unor probleme de sanatate ori doar pentru ca sunteti foarte ocupat. Sunt programate inca de anul trecut calatorii lungi, pe care trebuie sa le organizati cu multa minutiozitate pentru a nu avea surprize neplacute. Luna iunie va fi "incarcata" de drumuri scurte, ce nu vor putea fi evitate, dar care va vor face totusi si multa placere. In noiembrie, puteti sa planificati un concediu mirific, mai ales daca cedati insistentelor celor dragi si includeti si o calatorie mai lunga. La sfarsitul anului, veti fi mult prea ocupat pentru a mai lua in considerare vreo calatorie, fie ea si scurta.

Numere norocoase: 2, 5, 18, 23, 46