Zodiac: Berbec

BERBEC: SPERANTE EXAGERATE

Este foarte posibil sa va gasiti marea iubire la inceputul anului, daca faceti calatorii lungi ori deplasari frecvente in apropierea localitatii natale. Cei casatoriti vor face greu fata ocaziilor amoroase. Cunoscut pentru senzualitatea dv. deosebita, nu veti refuza nenumaratele cuceriri din luna august, dupa ce in aprilie ati frant o gramada de inimi, doar pentru ca nu aveati timp pentru toate "ofertele". Este insa necesar sa puneti stavila geloziei, pentru a nu pune pe fuga tocmai persoana de care va indragostiti. (continuare)

Zodiac: Taur

TAUR: SANATATE PROBLEMATICA

"Semnele" de la inceputul anului nu par a fi foarte bune pentru "afacerile" sentimentale, in primul rand din pricina interesului deosebit pe care il aveti pentru cariera si dorinta de a va afirma din punct de vedere profesional. Mult prea optimisti in cea mai mare parte a timpului, veti atrage prin exuberanta interesul unor parteneri lipsiti de scrupule. In luna mai, acceptati „solicitarile” celor din anturaj, mirandu-va de numarul mare al acestora. (continuare)

Zodiac: Gemeni

GEMENI: AVENTURI FINANCIARE

Sentimentali, veti face tot posibilul ca sa mentineti o atmosfera tandra in relatia de cuplu. Atat la inceputul, cat si la sfarsitul anului, problemele sentimentale pot fi provocate de descoperirea de catre persoana iubita a unei relatii extraconjugale. Oricat de bine au impresia ca se ascund, nativii Gemeni radiaza de fericire si dau de banuit. Luna iulie va veni insa cu "oferte" amoroase care ii pot tulbura pe toti nativii si care le pot demola relatiile mai vechi in favoarea unor parteneri foarte cocheti ori mai tineri. (continuare)

Zodiac: Rac

RAC: UN AN MAI BOGAT

Relatiile sentimentale sunt in pericol la inceputul anului, mai ales din cauza revoltelor repetate ale persoanei iubite, care doreste sa fie mult mai libera si mai „boema”. Ulterior, prea preocupati de situatia dv. financiara, veti lasa amorul pe locul secund, ca pe ceva stresant sau fara solutie. "Situatia" amoroasa se imbunatateste doar in luna august, cand deveniti interesati de o persoana care va face intruna complimente. Celibatarii de orice varsta sunt insa din ce in ce mai hotarati sa nu se lege la cap "daca nu-i doare". (continuare)

Zodiac: Leu

LEU: LEACURI PERSONALE

Incepeti anul savurand orice clipa de iubire si sperand ca povestea dv. de dragoste nu se va sfarsi niciodata. Familistele sunt insa si foarte preocupate de cariera lor profesionala, dar celibatarele devin obsedate de mirajul unei nunti ca in povesti. Pana in august veti fi insa ocupat cu tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante, deci vor prevala planurile profesionale. Miezul verii va va oferi nenumarate ocazii sa gasiti o persoana care sa merite elanul dv. amoros. (continuare)

Zodiac: Fecioara

FECIOARA: ECONOMII PROGRAMATE

Relatiile amoroase debuteaza in ianuarie, pentru toti nativii, printr-o agresivitate greu de stapanit (neintelegeri majore, care sunt minime doar in cazul celor care calatoresc mult). O stare mai buna o au nativii casatoriti, care sunt "indragostiti" de familia lor si fac tot posibilul sa impace si capra si varza, in sensul unei comuniuni stabile, satisfacatoare pentru toti. Inceputul lunii septembrie pare a fi promitator, prin aparitia unor "partide" demne de luat in seama de catre celibatari. (continuare)

Zodiac: Balanta

BALANTA: AVENTURI CU NABADAI

Situatia de la inceputul anului este oarecum bizara, deoarece aveti tendinta sa transformati relatiile de iubire in unele de amicitie, iar cele de prietenie in unele erotice. Comportamentul dv. se bazeaza pe o intuitie deosebita (simtiti imediat cine din anturaj este gata sa va ofere clipe memorabile de iubire si insistati pana le obtineti). Atingeti apogeul in martie si in a doua parte a lunii noiembrie, cand efectiv nu dati nicio sansa celor care cred ca va pot rezista. (continuare)

Zodiac: Scorpion

SCORPION: IUBESC SI SUNT IUBITI

Preocupati de implinirea viselor dv. financiare, nu bagati de seama ca ati devenit un fel de magnet pentru cei din jur. Deosebit de prosperi si atragatori si din punct de vedere fizic, in anturajul dv. roiesc tot felul de persoane interesate, dar si captivante. Impulsivi, aveti un comportament imprevizibil, mai ales in "afacerile" sentimentale. Va puteti indragosti instantaneu, la prima vedere, fara a analiza atractia pe care o simtiti pentru cele mai diverse persoane din anturaj. Este adevarat ca va si trece repede, cu exceptia lunilor noiembrie si decembrie. (continuare)

Zodiac: Sagetator

SAGETATOR: CHELTUIELI ESTIVALE

In luna ianuarie, vi se fac numeroase propuneri amoroase, pe care le refuzati doar din incapatanare si credinta ca meritati ceva si mai "bun". Aprilie va face mai putin intransigent si invatati sa va bucurati de viata (unii nativi se indragostesc iremediabil, chiar daca toti cei din jur incearca sa-i descurajeze). Din luna mai si pana in noiembrie veti face o pauza afectiva, numai ca veti avea norocul sa reduceti "pierderile" in ultimele doua luni ale anului. (continuare)

Zodiac: Capricorn

CAPRICORN: IUBIRE SI CALATORII

Daca in ianuarie tendinta nativilor este de a nu pastra secrete aventurile amoroase, in februarie uita cu totul de discretie si se afiseaza (chiar se lauda) cu toate cuceririle lor. Unii nativi pot insa sa o pateasca si sa dea peste un partener cu un comportament identic. Prima jumatate a anului, duc o viata plina de excese erotice, ce ii indeparteaza de viata de familie, dar ii face foarte fericiti si satisfacuti amoros. Din noiembrie, redevin discreti, dar si foarte indragostiti (nu sunt excluse amorurile interzise si adulterele). (continuare)

Zodiac: Varsator

VARSATOR: RISCURI FINANCIARE ASUMATE

Inspirati si talentati, veti deveni extrem de creativi chiar si in domeniul iubirii. La inceputul anului, "pericolul" este de a va indragosti de cineva din cercul dv. de prieteni, iar relatiile cu cei ce va iubesc sa devina amicale. Veti fi apreciati pentru tandrete si senzualitate, mai ales in luna martie, cand propunerile amoroase va vor ameti efectiv. In iunie, pasiunea va deveni covarsitoare si unii nativi casatoriti vor fi in pericol sa-si paraseasca familia. (continuare)

Zodiac: Pesti

PESTI: PREA MULTE CHELTUIELI

Perioada de iarna inseamna pentru dv. un fel de hibernare, cum nu ati avut parca niciodata. Venirea primaverii va va aduce "ganduri" patimase si dorinte nestavilite. In luna aprilie, veti atrage atentia eventualilor parteneri si veti fi plictisit de incapatanarea acestora de a va cuceri. Luna iulie va veni in schimb cu pasiuni greu de retinut si cu o iubire in care uitati sa fiti "lider". Restul anului nu va fi asa cum visati, ci va aduce multe neintelegeri in cuplu (indeosebi daca renuntati la fidelitate sau va laudati cu faptele dv. de "vitejie" amoroasa). (continuare)