Cariera

Intuitia deosebita va ajuta la inceputul anului sa realizati ca sunteti apreciat si ca pentru moment dispuneti de cel mai potrivit job. Din martie din pacate, retraiti senzatia ca undeva exista un loc de munca mult mai favorabil si incepeti sa cautati (unii chiar gasesc joburi promitatoare o data cu venirea primaverii). Este necesar sa aveti mare grija ca sa nu ajungeti sa "dati cioara din mana pe vrabia de pe gard"! Tendinta ramane si veti fi "penaliza"pe persoana iubita, mai ales daca nu sunteti celibatar si este necesar sa aveti in vedere si bunastarea familiei. Din octombrie, se instaleaza o stare acuta de nemultumire.

Iubire

Daca la inceputul anului relatiile sentimentale par deosebit de tensionate (in parte din cauza dorintei dv. de a dirija orice face cuplul), in mai situatia devine excesiv de patimasa si de lipsita de complexe. In iulie, nu mai scapati de "admiratori" si parca ati vrea sa va ascundeti in gaura de sarpe, desi clocotiti de senzualitate. Lunile septembrie si octombrie pot sa "ingroape" orice legatura, mai ales daca relatia este "tanara". Pentru celibatari sunt favorabile doar primele doua saptamani din luna decembrie, asa ca este necesar sa va decideti foarte rapid ce vreti sa faceti cu viata dv.

Sanatate

Intregul an este problematic din punctul de vedere al sanatatii, dar din aprilie pana in august organismul este mult mai sensibil si se pot croniciza toate bolile mai vechi (cu precadere insa cele care tin de disfunctiile tiroidiene ori de problemele colonului). O oarecare ameliorare poate insa sa apara si in lunile iulie si noiembrie, cand nu este exclus sa gasiti un medic specialist de exceptie, care sa puna diagnosticul corect si sa stie de ce tratament aveti nevoie. In decembrie, sunteti plin de energie si avant, numai ca munciti fara a accepta niciun fel de limita, iar stresul va fi maxim.

Bani

Se poate afirma ca faceti parte dintre nativii cei mai avantajati, din punct de vedere financiar, pana in luna august, prin prezenta lui Jupiter in Casa banilor. Mai pot fi considerate benefice si lunile octombrie si noiembrie, dar atunci castigurile nu vor mai fi realizate prin munca proprie, ci vor constitui mai degraba un fel de stipendii. In plus, in ultimele doua luni ale anului, faceti investitii care va depasesc cu mult veniturile. Exceptie vor face, pe parcursul intregului an, nativii care au imprumuturi bancare impovaratoare sau cei care nu contenesc sa faca investitii, mai mult sau mai putin necesare.

Prieteni

Cei mai multi nativi vor avea senzatia ca nu pot trai fara prieteni, mai ales daca acestia ii ajuta sa depaseasca momentele financiare mai grele ale existentei. Daca la inceputul anului cei mai buni prieteni vor fi nativii din Pesti, in august vor iesi in evidenta Leii prin empatia lor caracteristica. Pe parcursul verii, nu este exclus ca cei mai buni amici sa devina rudele apropiate.

Vacante si calatorii

Cu toate ca nu dispuneti de fondurile necesare, veti visa intregul an la calatorii lungi, eventual peste mari si tari. Daca se iveste ocazia, nu veti sta pe ganduri, dar veti avea parteneri potriviti de calatorie doar in prima luna a anului. Lunile iunie si iulie vor favoriza deplasarile scurte, dar foarte placute, mai ales ca veti reusi sa stabiliti multe relatii de amicitie. August este indicat pentru "lunile de miere" ale tinerilor casatoriti. Schimband peisajul cat mai des, toti veti gasi fortele necesare pentru schimbarile dorite.

Perioade favorabile: 18 ianuarie-1 martie, 2 iunie-23 august