Cariera

Mult prea optimist, nu puteti sa apreciati valoarea exacta a activitatilor dv., insa situatia nu va da niciun fel de stare de nemultumire. Unii nativi pot trai, in primele doua luni ale anului, cu impresia ca nu sunt apreciati suficient, dar nici asa nu par a fi prea stresati. In luna martie, deja simtiti o schimbare de sansa, iar in aprilie sunteti destul de motivat ca sa va afirmati suficient cat sa primiti un spor la salariu. Cei mai multi nativi se vor bucura de o vara dedicata placerilor, insa indiferent de implicarea sentimentala, din august vor incepe toti sa castige mai multi bani (pana in vara viitoare).

Iubire

In primele doua luni ale anului, excesele erotice sunt la ordine zilei (si noptii), asa ca nu mai aveti timp sa va ganditi ca relatiile de cuplu sunt in realitate destul de fragile. Unii nativi chiar au probleme in viata de familie, daca obiectul pasiunii lor nu face parte din "casa". Ultimele doua saptamani din august, nu veti scapa de insistentele celor care va iubesc fara speranta. De altfel, pana in aceasta luna faceti atat de multe excese, incat tot restul anului veti fi vlaguit din punct de vedere amoros. Pentru celibatari, intreaga vara aduce multe sanse de a se casatori asa cum isi doresc.

Sanatate

Trigoanele dintre astre care functioneaza intreg anul va ajuta sa depasiti orice impediment care se manifesta din punctul de vedere al sanatatii. Unii nativi vor fi mult mai intelepti si vor adopta un mod de viata sanatos, altii se vor bucura de o intuitie fantastica, care le va permite sa-si puna singuri diagnosticul si sa-si gaseasca si leacul (sau medicul) potrivit. Primele doua saptamani din august pot fi periculoase prin energia de exceptie dublata de o stare de bine care ii imping sa nu tina cont de riscuri. Atentie la intervalul aprilie-iulie, cand veti fi prea increzatori si faceti nenumarate excese.

Bani

Impinsi de un optimism nestavilit, veti face imprumuturi sau investitii nenumarate pana in luna august. Ulterior veti fi nevoit sa acceptati joburi suplimentare, pentru a acoperi toate datoriile, insa veniturile vor depasi asteptarile. Cu certitudine insa chiar vor aparea nenumarate oferte sau sanse, care mai de care mai avantajoase. Din a doua parte a lunii decembrie, veti avea din nou tendinta sa va depasiti bugetul si veti descoperi ca nu mai are cine sa va ajute financiar. Este de preferat sa deveniti mult mai economi si sa puneti o bariera si tendintei celor dragi de a cheltui fara rost. Ajutoarele vor fi minime, sansele de castig prin propriile forte vor fi mari.

Prieteni

Cei mai apropiati si mai dragi inimii dv. vor fi pe parcursul intregului an nativii nascuti in Berbec, oricat de "originali" ar fi. In septembrie, evenimentele va vor apropia si de nativii nascuti tot in Leu, pentru care aveti de regula o admiratie deosebita. Este de altfel perioada in care veti dori sa faceti scurte calatorii impreuna cu rudele apropiate, pe care le considerati cele mai apropiate persoane din anturaj.

Vacante si calatorii

Luna februarie pare rezervata pentru calatorii lungi (sunt favorizate si toate drumurile peste hotare, mai ales in "tarile calde"). Restul anului sunteti mult prea ocupat pentru a mai visa macar la deplasari ori vacante lungi, insa oferte si invitatii veti primi continuu. Oarece sperante vor mai aparea in septembrie, dar va fi vorba probabil doar de un scurt concediu. Pana la sfarsitul anului, nici macar week-end-urile nu le veti putea organiza asa cum doriti, doar pentru relaxare.

Perioade favorabile: 5 februarie-9 mai, 18 iunie-12 iulie, 4-30 septembrie