Zodiac: Balanta

Zodiac: Balanta

Foto: Hotnews

Cariera

Intreg anul, veti face eforturi maxime pentru bunastarea familiei, chiar daca in unele cazuri este vorba doar de multa implicare casnica. Nu va veti organiza suficient de bine pentru a depasi stresul si oboseala si nici nu veti primi decat ajutor pasager, absolut insuficient. In luna mai, vor aparea sanse reale de gasire a unor joburi bune pentru someri ori chiar pentru promovarea in functii avantajoase financiar. In cazul in care veti fi nedreptatit profesional, veti lua atitudine doar in luna iulie, cand de fapt veti face "marturisiri" mai mult in familie. In noiembrie, pot aparea activitati suplimentare.

Iubire

Cu o pofta nestavilita de viata, intrati in noul an plin de speranta, numai ca descoperiti cu stupoare ca nu mai aveti prieteni apropiati, iar rudele par a va fi parasit de cu mult timp in urma. Faptul ca va sprijiniti emotional si sentimental din ce in ce mai mult pe partenerul de cuplu nu va face mai pretentios sau mai "arogant". Din august, deveniti mai optimisti, fara a avea o baza reala pentru aceasta stare. De abia in noiembrie va simtiti iubit, dar si atunci lasati sa va cuprinda deseori indoiala si considerati ca la mijloc se afla doar interesul. Pentru celibatari, sfarsitul lui aprilie poate aduce implinirea.

Sanatate

Cu toate ca starea buna de sanatate de la inceputul anului ar trebui sa va incurajeze, pastrati o urma de ipohondrie intregul an. Aceasta pare justificata doar din luna august, cand foarte multi nativi incep sa aiba un puls prea accelerat sau poate chiar manifestari cardiace mai grave (indeosebi in cazul seniorilor). Se mentin in rest parametri normali, cu exceptia celor care sufera de diverse forme de reumatism sau care au deja boli cronice. Vitalitatea este maxima in septembrie. La sfarsitul anului, sunt necesare interventii chirurgicale la nivelul picioarelor sau al vaselor de sange.

Bani

Se pare ca pana in luna august tendinta va fi de a cheltui chiar si ceea ce nu aveti prin buzunare. Dorinta de a face investitii este maxima si atinge apogeul in perioada aprilie-mai. La inceputul anului, pot aparea totusi si un fel de subventii, insa acestea se duc de regula catre copii (unde este cazul). In situatii foarte rare banii vin din partea copiilor, daca acestia sunt nativi Raci sau Varsatori. Situatia se reglementeaza din octombrie, cand diplomatia dv. innascuta nu va lasa sa dati faliment si reusiti sa ajungeti la o balanta financiara pozitiva. In decembrie, se vor face cheltuieli pentru imbunatatirea starii de sanatate.

Prieteni

Daca in prima jumatate a anului pareti indiferent la relatiile amicale de care pana acum nu va puteati lipsi, din iulie pana in septembrie deveniti mult prea critic si prea auster fata de prieteni. Este adevarat ca venirea verii atrage si o multitudine de protectori dintre prietenii mai vechi, insa comportamentul dv. fata de acesti ramane instabil si mult prea combativ. In cea mai mare parte a timpului aveti senzatia ca sunteti exploatat.

Vacante si calatorii

Dorinta de a face calatorii lungi nu va paraseste niciun moment. La inceputul anului, chiar puneti la cale un fel de drumetii impreuna cu cei mai dragi amici, numai ca ulterior uitati de existenta acestora. Aveti toate sansele sa reusiti sa plecati in cele patru zari atat in luna februarie, cat si in noiembrie, mai ales daca sunteti sustinut financiar. Intervalele de relaxare vor fi insa scurte, deoarece va cheama permanent "datoria", adica responsabilitatile asumate pentru finalizarea proiectelor.

Perioade favorabile: 2 februarie-30 august; 12-22 noiembrie