Zodiac: Sagetator

Zodiac: Sagetator

Foto: Hotnews

Cariera

Mult mai serios, dar la fel de prietenos, veti deveni din ce in ce mai critic cu cei care imprastie in vant tot ceea ce dv. incercati sa acumulati (nu este exclus sa apara chiar si despartiri in cupluri). Veti cauta in continuare, pana cel putin in august, implinirea profesionala si financiara in alte localitati sau chiar tari. O data cu sfarsitul verii, veti gasi o sumedenie de posibilitati, care va vor imbogati viata cum nu ati crezut niciodata ca este posibil. Varful de oferte absolut speciale se va incadra in luna octombrie, cand veti descoperi ca va puteti extinde, foarte usor si cu folos, specializarile de pana acum

Iubire

Inca de la inceputul anului puteti intra in incurcaturi (unii nativi provoaca adevarate scandaluri), oricat de serioase ar fi intentiile dv. sentimentale. Nu veti fi lipsit de incurcaturile amoroase, decat dupa ce veti depasi luna august si veti lua o atitudine foarte clara si severa fata de calomniatori. Pentru celibatari, cea mai favorabila luna va fi iunie, cand se vor grabi chiar sa stabileasca si data nuntii. La sfarsitul lui octombrie si in luna noiembrie, veti atrage admiratori cu duiumul si nu veti sti cum sa mai scapati de "ofertele" lor. La inceputul si sfarsitul anului, calatoriile vor fi ocazii pentru aventuri amoroase.

Sanatate

Chiar si la inceputul anului, cand exista aspecte nefavorabile pricinuite de prezenta lui Saturn in zodia dv., starea de sanatate este schimbatoare (unii nativi se plang de dureri de cap, altii au o stare generala proasta inexplicabila). Este momentul sa deveniti mai intelepti si sa va ingrijiti, urmand cu sfintenie sfaturile medicilor. In luna august, unii nativi vor primi recomandari pentru o interventie chirurgicala, la care nu trebuie sa renunte si pe care este necesar sa nici nu o amane. In noiembrie, starea de sanatate va fi excelenta pentru cei mai multi, dar va trebui sa excludeti excesele de orice fel pentru a nu redeveni sensibili.

Bani

Se pare ca cei mai multi bani ii veti cheltui in calatoriile pe care le veti face cu mare placere. Nu este exclus sa fiti atras de mirajul altor tari ori chiar sa faceti multe deplasari in interesul serviciului. Cei mai multi bani vor aparea in aprilie si in luna decembrie, dar este posibil sa fiti "sponsorizat" in iulie. Comportamentul dv. "financiar" se bazeaza insa, in general, pe economii si pe calcule "bugetare" exacte. Singura luna in care uitati de toate socotelile este octombrie, cand ori sustineti financiar pe cineva din familie, fie va apucati sa faceti investitii peste investitii.

Prieteni

Chiar daca in acest an nu va raspund cu aceeasi solicitudine, prietenii raman in viata dv. un far salvator. Faptul ca de cate ori sunteti stresat gasiti o oaza salvatoare in escapadele comune, va ajuta sa depasiti stresul acumulat. De asemenea, reusiti sa pastrati relatii amicale cu aproape toate rudele apropiate.

Vacante si calatorii

Nu veti dispune pana in luna iulie de energia necesara deplasarilor care va fac atat de multa placere. Veti pastra insa obiceiul drumurilor scurte, care va dau senzatia ca sunteti liber si independent. Din luna aprilie, foarte multi nativi vor avea sansa sa faca si calatorii lungi, in tara sau strainatate. Din iulie mai ales, veti fi atras de meleaguri indepartate.

Perioade favorabile: 1 aprilie-4 mai, 20 iulie-3 octombrie.