Zodiac: Pesti

Zodiac: Pesti

Foto: Hotnews

Cariera

Cu siguranta vi se parea ca munca este din ce in ce mai grea, dar veti descoperi ca sunteti rasplatiti pe masura pentru eforturi si atunci prindeti aripi. Cei mai multi nativi vor fi nemultumiti de lentoarea cu care se dezvolta cariera lor profesionala, insa vor ajunge sa aprecieze siguranta veniturilor si a existentei jobului. De altfel, in mod sigur nu vor desfasura o singura activitate si poate ca le va placea din ce in ce mai mult sa aiba surse multiple de venituri. Conjuncturile sunt favorabile indeosebi pentru acei nativi care se implica si nu renunta la sansele profesionale, care apar uneori in cascada.

Iubire

Tandri, intelepti, dar si foarte inteligenti si secretosi, veti avea numeroase aventuri sentimentale inca de la inceputul anului, pe care le veti ascunde cu mare grija de anturaj. Luna martie poate fi "decretata" ca fiind o perioada rezervata placerilor erotice, mai ales ca de oferte nu duceti lipsa. In iulie, va propuneti sa petreceti concediul cu o "speranta" de viitor si faceti excese sexuale remarcabile. Nu toti veti reusi insa sa va desprindeti de problemele de zi cu zi si sa ajungeti pe alte meleaguri. Pentru cei necasatoriti, doar luna august promite sa le implineasca dorinta de a nu mai fi celibatari.

Sanatate

Cel mai mare pericol il reprezinta excesele la care va supuneti organismul, fara niciun fel de limite. Cu toate ca cei mai multi nativi sufera de diverse boli cronice (mai ale seniorii zodiei), din cauza prezentei apasatoare a lui Neptun in propria zodie, nu veti renunta la excese si chiar veti eluda pentru o vreme tratamentele. Din luna august, insa veti deveni mai intelepti si, chiar daca nu renuntati la excese, macar mergeti la medici specialisti. Luna martie si inceputul lui august va ofera perioade de calm, liniste si stare de bine. Sfarsitul anului va constitui un fel de scadenta pentru "rasfatati".

Bani

Si in acest an va veti confrunta cu o instabilitate pronuntata a veniturilor, in mare parte cauzata de cauze externe. In luna martie, sansele financiare vor fi considerabile, mai ales pentru cei care vor avea curaj sa le exploateze, fara sa ia in considerare riscurile. Nativii care insa vor exagera pot sa dea faliment si vor descoperi cu nu are cine sa-i sustina financiar. In pericol vor fi si nativii prea altruisti, care nu vor tine cont de faptul ca nu dispun de resurse nemasurate. Incepand cu luna mai pana in octombrie, va veti bucura de o perioada mai relaxata din punct de vedere financiar, dar inca din august castigurile incep sa se diminueze.

Prieteni

Pana in luna octombrie, importanta amicilor dv. este poate un pic cam exagerata. Este vorba indeosebi de cei care va stau mai mult alaturi, de amicii dintre colaboratori ori dintre colegii de munca. Mai mult decat atat, in ciuda proverbialei dv. incapatanari, va veti lasa influentat de parerile acestora in cele mai importante momente. Este de preferat insa sa nu va indragostiti de acestia!

Vacante si calatorii

Anul debuteaza prin deplasari de toate felurile: si lungi, si foarte scurte, dar frumoase. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti numeroase delegatii in interes de serviciu pana in luna iulie. Pentru un concediu relaxant, cea mai potrivita luna este insa octombrie, in cazul in care reusiti sa finalizati toate proiectele profesionale. Vi se recomanda statiunile din tara si mai putin calatoriile peste hotare.

Perioade favorabile: 1 ianuarie - 13 martie, 3 –28 octombrie, 9-31 decembrie