BERBEC

Vei avea multe idei interesante. Vei discuta cu colegii si veti reusi sa gasiti cea mai buna solutie pentru o problema dificila. Vei avea o saptamana plina. Dupa serviciu, te vei implica in fiecare zi intr-o activitate legata de arta. Vei vorbi mult si vei face tot posibilul sa iesi in evidenta. Vei fi mai libertin decat de obicei, te vei simti ca un adolescent pregatit sa incalce regulile. Nu uita sa iti respecti toate promisiunile si obligatiile si vei fi sprijinit atat de colegi, cat si de familie si prieteni.

TAUR

Daca vrei sa obtii tot ceea ce iti doresti, ar trebui sa iti imbunatatesti metodele de lucru. Ai idei interesante care te vor ajuta in acest sens. Este o saptamana potrivita pentru a lua decizii, totul este posibil! Vei face eforturi mari, dar recompensele vor fi pe masura. De altfel, iti place sa folosesti cele mai noi metode de rezolvare a problemelor si poate vei face un curs in acest sens. Desi muncesti foarte mult pentru a obtine niste bani, nu vei intra in posesia acestora in acest interval, decat daca te conformezi regulilor jocului, adica sa faci niste compromisuri.

GEMENI

Intervalul favorizeaza tot ceea ce are legatura cu ideile si aduce rezolvarea conflictelor cu ceilalti intr-un mod diplomatic. Chiar daca nu iti este usor, ai putea miza pe intuitia apropiatilor in ceea ce ti-ai propus sa realizezi. Proiectul tau cel mai drag va fi finalizat, daca planurile tale sunt atat de indraznete incat sa atraga atentia anturajului. Relatiile sociale ca si cele de familie sunt pe primul plan, iar unele persoane sunt gata sa te sustina. Vei incerca sa iti mai cizelezi personalitatea.

RAC

Ai putea trai senzatia ca cei de acasa isi cam fac de cap si ca iti ignora parerile. Vei fi mai suspicios si din cauza ca cei din familie nu se vor conforma sugestiilor tale. In ciuda orgoliului nativ, vei fi nevoit sa apelezi la cei dragi. S-ar putea sa fi pus in fata faptului implinit si persoane in care te incredeai sa te paraseasca sau sa te dezamageasca. Cert este ca te poti trezi pe cont propriu joi. In partea sa buna, saptamana aduce castiguri la jocurile de noroc sau gratificatii neasteptate de la serviciu.

LEU

Atentia iti este indreptata cu precadere catre relatiile intime, catre familie si prieteni. Fie ca este vorba de o suma de bani pe care te gandesti sa o investesti in casa pentru achizitionarea unui obiect scump, fie ca ai datorii, finantele te streseaza. Orice poate fi posibil, cu conditia sa nu iti pierzi rabdarea si sa iti mentii punctul de vedere in fata celor ce incearca sa te atace. Se pare ca reusita pe care o intrezaresti nu este tocmai usoara. Te-ai putea bucura de prietenii noi sau cel putin de unele relatii care par sa iti satisfaca cerintele.

FECIOARA

Iti sta gandul numai la bani, dar inca nu stii ce anume sa faci ca sa-i ai. Desi ai probleme presante, de care trebuie sa te ocupi in aceasta saptamana, trebuie sa iti gasesti timp si energie si pentru apropiatii tai, aflati si ei in situatii dificile. Este momentul sa te concentrezi mai mult asupra propriilor probleme, daca doresti ca dificultatile tale sa se rezolve cat mai repede. Nu ii mai lasa pe altii sa se bage in viata ta personala. Vei atrage atentia celorlalti, dar nu prin impulsivitate.

BALANTA

Te convingi si de data aceasta ca prietenii pe care ii ai te parasesc tocmai atunci cand ai nevoie de ei. S-ar putea sa te arati nemultumit de modul in care se descurca cei in care ti-ai pus unele sperante si drept urmare sa ti se faca reprosuri. Este momentul sa incepi o noua activitate, sa iti impui punctul de vedere sau sa incerci sa convingi persoane influente de avantajele pe care le-ar putea aduce proiectele tale. O discutie pe teme de afaceri sau o intalnire devine imperios necesara vineri.

SCORPION

Vei fi preocupat mai mult de sanatatea ta. Te vei hotari sa mananci mai sanatos, sa faci mai mult sport. Vei fi atras de lucruri care pana acum nu te interesau. Vei descoperi ca ai multe in comun cu cineva cu care pana acum nu prea discutai. Vei reusi sa realizezi tot ceea ce iti vei propune de abia de joi, dar vei fi mandru de tine. Daca nu ai un hobby, ai putea sa faci putin sport si astfel vei reusi sa te relaxezi. Vei fi incantat vineri cand vei termina programul si prietenii te vor invita in oras.

SAGETATOR

Vei fi recompensat pentru eforturile pe care le-ai facut in ultima vreme. Este posibil ca cineva sa iti dea o suma de bani pe care i-ai imprumutat-o. In aceasta saptamana vei da o lectie cuiva, ii vei demonstra ca a gresit iremediabil. Miercuri, te vei hotari sa faci ceva diferit. Poate sa pleci intr-o vacanta sau sa te muti. In relatia cu cei din jur vei fi mai serios decat de obicei, vei incerca sa te impui si vei deranja familia. Va trebui sa te grabesti sa iti rezolvi problemele. Incearca totusi sa nu faci tu schimbari majore.

CAPRICORN

Desi iti place sa desfasori activitati profesionale ori casnice, intregul interval, vei prefera sa te intalnesti cu prietenii. Esti foarte apropiat de ei si iti place sa ii ajuti ori de cate ori au nevoie. Vrei sa faci ceva diferit si prietenii iti vor fi alaturi in aceasta aventura. Poate vei descoperi miercuri ceva care te va ajuta in viitor. Ar fi bine sa gasesti o solutie, sa inveti din greseli si sa incerci sa privesti altfel problemele. Cineva te va influenta pozitiv joi si vineri.

VARSATOR

Vei fi mai generos cu cei din jur decat pana acum. Le vei demonstra celor din anturaj ca esti o persoana talentata si foarte originala. Relatia pe care o ai cu familia te influenteaza pozitiv. Miercuri, iti vei face planuri impreuna cu prietenii pentru o excursie. Vreti sa inchiriati o cabana si sa va bucurati de splendorile naturii. Desi vei reusi pe neasteptate sa iti imbunatatesti situatia financiara, ar fi bine sa nu cheltuiesti prea mult. Intregul interval, faci excese periculoase.

PESTI

Marti si miercuri, atat tu cat si colegii tai veti astepta raspunsul la o intrebare care va framanta de multa vreme. Esti capabil sa rezolvi orice tip de problema, iar cei din jur iti apreciaza aceasta capacitate. Vei reusi sa iti imbunatatesti situatia financiara, poate vei primi niste bani imprumutati cu foarte multe luni in urma. Vineri, vei incerca sa termini un proiect la care lucrezi de multa vreme, te vei grabi si spre uimirea tuturor vei reusi sa obtii numai rezultate pozitive.