"Sase, vine seful!”, iar? Hai ca ma enervez, asta e tepar. Stau pe chat-ul de matrimoniale de trei ore cu tipul asta si in loc sa-i spun EU lui „pa”, imi spune el mie „pa”. Auzi la el, vine seful! Eu trebuia sa spun „pa”, eu sunt gagica, EU, aloooooo! A iesit de pe chat. Ce porcarie.

Ziua I: Preavizul

Tocmai cand ma pregateam sa-l dau gata cu o chestie sexy, de genul „sunt salbatica pissy, si calda. Spune-mi pantera”. Sau mai bine „soft and wet”. Ceva de genul asta.

Fuck, este deja patru p.m si nu am scris raportul pentru client! Aparentele sunt salvate, ca bestia de team leader ma vede cu nasul in computer de la prima ora. Se simte bine, eu muncesc pe branci (vorba vine!) iar ea isi fataie costumasul de doi bani de la Yokko pe sub nasul meu.

Este complet out of fashion. Ea toata, nu doar outfit-ul, chipurile corporate. Unde naiba isi face asta parul, ca nu se mai poarta intins cu placa de anul trecut. Si nici suvite. Ciorapi cu dunga si pantofi de lac. Nasa, nu altceva. Se uita la ceas, cica este un CK veritabil, i l-a luat barbatu-sau de la Roma.

Mdaa, pana si aratarea asta cu ifose de career woman are barbat. Si nu oricum, nuuuu! Cu verigheta, nunta la biserica, nasi cu bani si tot tacamul. Unde naiba sunt tipii astia care te iau de nevasta, ca eu gasesc numai pleznitori.

Intra acum la seful cel mare. Precis se duce sa-si fataie decolteul pe sub nasul lui. Asa faceam si eu cariera, pardon, sant pe sub biroul sefului! Ceva nu este, totusi, in regula. Pluteste in aer un nu stiu ce. Poate stie Mariana mai multe, ca sunt prietene. Ia s-o intreb. Nu pot. Bestia a iesit din birou.

„Da, da, imediat. Mai am de bugetat activitatile conexe si vin in meeting room”, uffff! A trecut razant prin spate. O fi vazut ca nu sunt cu Excel-ul la nas? Habar nu am. Ce fund urias are... Ma duc la sedinta. Nu era anuntata pe intranet. Ce-o fi?

Am aflat. Sa nu uit ziua asta! Mai am fix trei sute de euro in portofel, o suta pe undeva prin buzunarul de la blugi, masinuta mea nu are plinul facut, rujul este pe terminate, iar parul imi sta valvoi. Noroc ca mi-a umplut mama frigiderul cu diverse. Am din ce trai cam doua saptamani. Mi-a facut-o bestia! Mi-au dat preavizul.