• CARIERA



Ianuarie

Deschide bine ochii si urechile de la clauze, termeni contractuali pana la banalul rest primit la cumparaturi, pentru ca exista riscul de a fi inselat. Chiar daca e doar neatentie, dar tot pierderea ta poate fi...
Februarie
Da dovada de prudenta in orice activitate cu impact financiar, analizand bine oamenii, detaliile, aparentele... Ii dai pe toti deoparte usor, pentru ca nimeni nu se poate pune cu un Taur!
Martie
Daca apar si alte persoane in anturajul tau profesional care vor sa atinga acelasi „varf” profesional ca si tine, gasesti rezerve imense de vointa si dorinta de afirmare.
Aprilie
 Ambitia de a iesi primul in toate nu trebuie sa se confunde cu violenta si dorinta de a face rau altuia! La sfarsitul intervalului, se ofera contracte care par perdante.
Mai
Nu esti in largul tau la serviciu, te simti obligat sa te ocupi de sarcini sub valoarea ta, in conditii clar defavorabile tie, intr-un mediu ostil, marcat de invidii si energii negative.
Iunie
Poate nimeresti intr-un colectiv strain, unde nu te poti adapta deocamdata, si colegii te privesc ca si cum ai fi un intrus. Te vei obisnui, dar cateva zile te vei duce la serviciu fara nici o placere.
Iulie
Nu prea ai chef de munca pentru ca nu ai nici o motivatie clara ca sa te apuci de treaba. Munca este privita, acum, mai mult ca o corvoada de majoritatea nativilor.
August
Intr-o zi esti ambitios si grabit, dornic sa ajungi mai repede la scopurile propuse, ca maine deja sa-ti mai pierzi interesul, lasand totul la voia intamplarii, delasator si superficial.
Septembrie
Ai putea face unele greseli din neglijenta sau graba, pentru ca nu te poti concentra eficient, mai alea la acele actiuni pe care trebuie sa le termini repede, sub presiunea timpului, impins de la spate de termene limita sau de ordinele urgente ale superiorilor.
Octombrie
Munca este o placere, desi ai atitudini foarte schimbatoare de la o zi la alta. Esti multumit de roadele eforturilor depuse, mai ales daca au si urmari concrete, din punct de vedere material.
Noiembrie
Nu agreezi nici una din activitatile cotidiene. In general, vei incerca sa dregi busuiocul cu umor si auto-ironie, abordand atitudinea copilului naiv in fata geamului spart.
Decembrie
Simti presiunea timpului mai profund ca altadata, de parca ai fi nevoit sa iei acum, repede, pe loc, o decizie capitala. Este un moment decisiv in cariera, o iei pe alt drum sau treci printr-un eveniment major.

  • BANI

Ianuarie

Ai putea vinde ori cumpara ceva cu pret bun - casa, teren – sau, de unde nici nu banuiai, apar vesti bune privind o posibila mostenire, un bun recuperat, o suma uitata demult, dar gasita pe undeva chiar acum, o datorie returnata cand nici nu mai sperai.
Februarie
Banii contin o oarecare doza de mister, dar vin la tanc pentru a cumpara ceva pentru confortul personal atat de dorit si apreciat.
Martie
Planul financiar este echilibrat si bun si esti predispus la tot felul de cheltuieli pentru placerea ta personala: haine, bijuterii, capricii, arta, distractii, dar si pentru a face bucurii celor dragi.
Aprilie
Caminul pare sa consume sume mari de bani, ori pentru ca te gandesti sa-ti renovezi sau redecorezi locuinta, ori pentru ca apar defectiuni minore prin camin care te obliga sa umbli mai des la buzunar.
Mai
Partidele de shopping sunt o reala fericire! Echilibru, calm, cumpatare – acestea sunt caracteristicile bugetului personal. La sfarsitul intervalului, buget mai mare.
Iunie
Planul financiar este stabil, te bazezi pe aceleasi sume cu care esti deja obisnuit, fara sa fie vorba neaparat de sume noi sau mai mari ca de obicei.
Iulie
Poate incepi sa te gandesti serios la economii, la acumularea unei sume mari cu un scop maret, in viitor. La sfarsitul intervalului, facturile uitate te devalizeaza.
August
Financiar, stai la fel de bine, pentru ca te implici serios in activitati noi, care pot atrage si venituri suplimentare. Apar persoane care se implica in cheltuielile casei.
Septembrie
Daca banii vin, ai si tendinta de a deveni mai cheltuitor, dar nu sunt bani aruncati in van, ci pe niste lucruri de care te vei folosi in viitor. Rudele va cer din nou imprumuturi consistente.
Octombrie
Planul financiar este excelent, posibil sa obtii o suma mare de bani sau sa afli vesti bune legate de o viitoare marire de salariu. Iti sunt returnate si datoriile la sfarsitul intervalului.
Noiembrie
Afacerile sunt la varf, perspectivele - optimiste, deci ai numai motive de satisfactie cand vorbesti despre banii. Faci cumparaturi scumpe, achizitii importante, investitii masive.
Decembrie
Bugetul este calm, echilibrat, si pentru ca apar sume de bani sau ai deja un anumit cont la discretie, faci cumparaturi dupa gustul tau. Ba chiar iti poti permite mici obiecte de  luxu, capricii, ca un bonus pentru sufletelul tau.

  • IUBIRE

Ianuarie

Poate asteptai altceva de la partener, alta reactie la un anumit eveniment, alta propunere, alte cuvinte, deci totul pare o continua dezamagire ori de cate ori celalalt incearca sa-ti fie pe plac.
Februarie
Esti cam rigid si distant in tot ce este legat de iubire. Poate exagerezi cu pretentiile, deoarece partenerul face tot ce poate pentru a te multumi... dar tu ramai la toate rece.
Martie
Viata de cuplu este o bucurie, luminoasa, armonioasa, cu perspective promitatoare. Unii pot decide intemeierea unei familii si se aude veste de nunta sau de maternitate, altii fac planuri noi de viitor alaturi de partenerul de viata.
Aprilie
Te simti bine numai cand esti in compania celui drag, si, daca nu ai deja pe cineva alaturi, poate fi o luna norocoasa de a cunoaste oameni noi, dintre care ai putea gasi si un partener pe masura.
Mai
Traiesti evenimente frumoase in doi sau in sanul familiei. care leaga si mai mult relatia intre parteneri sau intre copii si parinti. Parca ti se ia o piatra de pe inima in viata de cuplu, a trecut perioada incerta sau apasatoare, dar apare soarele la orizont.
Iunie
Te eliberezi de un stres, de o stare de asteptare sau de nesiguranta, pentru ca vestea mult sperata apare acum. Poate este o impacare, un telefon mult asteptat, un raspuns important sau, mai mult, apare chiar omul pe care l-ai tot cautat.
Iulie
Aceasta luna aduce un sentiment de eliberare, de calmare a spiritelor, ajungand, finalmente, la o concluzie sau o decizie de final. Pentru unele cazuri, insa, acest final de drum poate fi si sub forma unui divort, a uitarii, a debarasarii de ceva din trecut care nu-ti facea placere.
August
Il pretuiesti parca si mai mult pe omul de langa tine, pentru ca simti ca ai ceva de castigat datorita lui: incredere in tine, siguranta, o buna reputatie in societate. Dragostea este ca o moneda de schimb, deci sa nu te mire ca tu sau partenerul confundati amorul cu interesul.
Septembrie
Vrei sa fii rasfatat, ocrotita, tinut pe palme, daca s-ar putea, deci ai pretentii mari de la omul drag, care-ti ofera ce poate, desigur, dar nu este exclus sa se simta, uneori folosit, zicand despre tine ca esti materialist sau profitor.
Octombrie
Daca mai ai si altceva de obtinut din relatia in care esti implicat, atunci cum sa nu-l iubesti? Poate cineva se baga intre tine si persoana iubita, punand, astfel, la incercarea unitatea cuplului vostru.
Noiembrie
Riscul despartirii planeaza in cuplurile aflate deja in conflict, pentru ca se pot arunca vorbe dure, acuze, reprosuri sau ies la iveala adevaruri dureroase pe care le credeai bine ascunse.
Decembrie
Reduci iubirea doar la o atractie sexuala si dorinta erotica, uitand de sentimente pure. Comunicarea merge defectuos in cuplu si este chiar mai bine sa stati departe unul de altul!

  • SANATATE

Ianuarie

Nici o problema de sanatate majora, esti pe teren sigur, multumit de tine. Esti in forma si se vede pe chipul tau starea buna de sanatate: un chip luminos, un corp armonios, un zambet mereu fericit.
Februarie
Problemele de sanatate nu ridica semne de intrebare, te simti bine, esti in forma, dar poate tinzi spre sedentarism si comoditate, ceea ce te-ar putea face sa mai prinzi cateva kilograme la cantar.
Martie
Apar unele simptome nesemnificative prin organism – dureri osoase, raceli trecatoare - dar sunt chestiuni banale, cu care esti deja obisnuit, tocmai de aceea nici nu le dai atentie. Vor trece de la sine...
Aprilie
 Cand treci printr-o perioada buna a vietii tale, sanatatea nici nu mai conteaza. Te agiti prea mult si este normal sa apara si urmari ale continuei tale lupte cu viata.
Mai
Te cam lupti cu unele probleme de sanatate, desi nu se poate spune ca ar fi ceva grav, dar destul de frustrant pentru a nu te lasa in pace. Majoritatea problemelor sunt legate mai ales de excesul de zel, de stresul fizic si psihic in care iti desfasori viata.
Iunie
Esti in forma, plin de viata, cu o stare fizica normala pentru viata pe care o duci, deci nici vorba de boala. Orice simptom este tratat cu indiferenta, deci nu te gandi la propriile slabiciuni.
Iulie
Trebuie doar sa ai un regim de viata activ, mobil, acordand atentie detaliilor care ti-ar putea cauza probleme. Vezi deja roadele eforturilor tale si te lauzi lumii cu ceea ce ai reusit sa realizezi, in privinta sanatatii tale.
August
Un regim adoptat mai demult evolueaza foarte bine, deci esti pe calea cea buna pentru o vindecare, pentru revenirea la normal, pentru a te simti mai bine.
Septembrie
Gasesti solutii originale la eventualele probleme de sanatate care iti mai dau tarcoale si nici nu vrei sa auzi de medicamente, de medici, de tratamentele invechite.
Octombrie
E normal sa ai insomnii, palpitatii, dureri de stomac sau de cap daca te stresezi mult la orice, deci incearca sa abordezi o atitudine mai relaxata in fata problemelor, ca sa nu apara efecte nedorite in organism.
Noiembrie
Apar unele probleme de sanatate care iti atrag atentia, dar toate provin de la nemultumirile vietii cotidiene. Preferi sa ai grija de tine asa cum crezi tu de cuviinta, apeland la metode moderne si neconventionale.
Decembrie
Fii atent la sanatate, pentru ca starea ta depinde mult de forta de a sta departe de excese. Daca nu controlezi fiecare miscare, poti trage ponoasele propriei tale impulsivitati.

  • CONCEDII SI CALATORII

Spre deosebire de anii anteriori, ai posibilitatea sa calatoresti dupa pofta inimii, insa cele mai avantajoase perioade se integreaza intre 22 aprilie - 27 mai si 4 iulie – 21 august. Te atrage in mod deosebit un circuit al manastirilor nevizitate inca.