• CARIERA



Ianuarie

Succesul vine la tine, in plan profesional, avand parte de evenimente iesite din comun, de mari reusite, de laude bine meritate. Ai curajul sa iesi in fata si sa arati lumii de ce esti in stare, deoarece ai muncit mult pentru a ajunge la acest punct.
Februarie
Un vis se implineste acum, iei un examen cu viata, esti apreciat public si faima ti se extinde, deci este momentul tau de glorie, de care trebuie sa te bucuri din plin. Nimeni nu mai este ca tine acum, competitia are de ce sa fie invidioasa!
Martie
Ai sanse bune de afirmare la serviciu, pentru ca ai idei noi de schimbare, pe care vrei sa le prezinti lumii. Ambitia ta nu poate fi oprita, ca atare ai parte de succes in orice activitate marcata de competitie: meciuri, concursuri, examene, intrevederi cu scopul de a iesi cel mai bun dintre toti.
Aprilie
Se vede ca esti cu un cap deasupra tuturor, ceea ce-ti confera o aura de invingator, o energie aparte ce nu va da gres, indiferent de planul la care iti aduci contributia.
Mai
Esti pus in fata unor confruntari acerbe la serviciu: cineva ridica tonul si vrea sa se impuna cu orice pret, uitand de legea reciprocitatii, a dialogului, fara sa tina cont de alte pareri.
Iunie
Nu trebuie sa insisti sa ai ultimul cuvant daca vezi ca celalalt o tine pe a lui cu incapatanare, ci fa-ti treaba asa cum crezi ca e mai bine, demonstrand practic ca ai dreptate. Lasa-l sa tipe cat vrea si nu te certa fara rost cu inamicul!
Iulie
Ai succes la serviciu, mai ales in activitati colective, alaturi de echipa de lucru. Singur ti-e mai greu sa te afirmi sau sa ajungi la ce ti-ai propus, iar din unirea fortelor tuturor cu un scop comun, reusita este mult mai accesibila.
August
Primesti laude, sarbatoresti victoria si ai multe motive de bucurie. Te duci la serviciu cu placere si te bucuri de o cooperare amicala foarte buna. Pentru ca si tu crezi in ceea ce sustii, se pot incinge dispute, pe care cineva le va pierde.
Septembrie
Poate fi o luna de apogeu in cariera, te poti remarca la justa valoare. Poti iesi primul in orice competitie, mai ales daca ai prilejul de a-i demasca pe cei care au lucrat incorect.
Octombrie
Poti arata lumii un concurent neloial, poti inlatura un inamic sau atingi un scop, desi pe cai mai putin ortodoxe, dar, uneori, scopul scuza mijloacele. Exista un moment critic cand poti descoperi cine iti este cu adevarat alaturi.
Noiembrie
La serviciu, esti mereu printre cei mai buni, te afirmi cu usurinta si ajungi lesne la scopuri inalte. Sefii te apreciaza, tu esti – la randu-ti – multumit de tot ce ai realizat si se citeste pe chipul tau implinirea profesionala.
Decembrie
Iti cunosti valoarea si consideri ca meriti laudele si succesele. Cu cat esti mai optimist si mai sigur de tine, cu atat ii poti convinge si pe altii de ceea ce poti. Nu-ti pasa de comentariile malitioase si invidioase.

  • BANI

Ianuarie
Orice ar face, orice decizie ar lua, acesti nativi castiga bani intruna. Cei mai avantajati sunt cei cu functii de conducere si cei care lucreaza in mass media ori in comert.
Februarie
Norocul nu va va parasi nici in aceasta perioada, mai ales ca stiti cum sa va impuneti, sa faceti planuri ireprosabile si sa le puneti in practica fara cusur.
Martie
Situatia financiara incepe sa se imbunatateasca incet-incet, cu ajutorul rudelor ori prietenilor. Este de preferat sa nu faceti publice castigurile dv., pentru a nu avea surprize!
Aprilie
In acest interval, veti inregistra un varf de incasari. Pagube vor aparea doar in cazul celor care se ocupa cu fabricarea obiectelor pentru copii si comercializarea acestora.
Mai
Inca de la inceputul intervalului, veti fi mai bogat, insa veti si cheltui tot imediat ce primiti bani. Sunteti atras de comertul cu alimente si este posibil sa faceti investitii nerealiste.
Iunie
Sunt interzise tranzactiile imobiliare, mai ales ca pentru moment castigurile din alte surse raman la cote inalte. De asemenea, este de preferat sa se renunte la calatorii.
Iulie
Vorbiti prea mult despre ideile dv. financiare ca sa mai aveti sansa sa le si exploatati singur. Cei care lucreaza cu strainii ori comercializeaza produse de peste hotare au mari avantaje.
August
Militarii si toti cei care sunt angajati in armata pot sa primeasca in acest interval subventii ori majorari de salarii. Ceilalti apeleaza la conturile deja existente, asa cum s-au obisnuit deja.
Septembrie
Este posibil sa pierdeti un bun partener din cauza faptului ca preferati sa urmati sfaturile unor prieteni rau voitori ori doar foarte invidiosi. Pierderi de fonduri pe neasteptate.
Octombrie
Doriti o schimbare profesionala cu orice pret. Colegii nu va lasa sa luati decizii gresite, care v-ar afecta in primul rand castigurile. Partener de viata foarte prosper.
Noiembrie
Chiar daca salariul este mai mic decat meritati, va rotunjiti veniturile prin activitati care nu numai ca va plac, dar sunt si foarte lucrative. Prietenii va ajuta prin prezenta.
Decembrie
Declarati fara retinere tuturor ca nu mai aveti nici un fel de idee cum ati putea scapa de datorii. Pentru moment, situatia financiara nu stagneaza pentru comercianti.

  • IUBIRE

Ianuarie
Persoanele mature pun la cale aliante matrimoniale si organizeaza nunti ori evenimente similare. Nu mai are nimeni pe pamant noroc sentimental ca dv. Inspiratia este inegalabila, iar capacitatea a-i convinge pe toti este uimitoare. Va simtiti rareori stanjenit.
Februarie
Lipsa unei posibilitati de schimbare rapida va irita. Va reinnoiti garderoba si faceti investitii maxime intr-un look original, nou si inspirat. Mult prea optimisti si prea vorbareti, acesti nativi sunt intreg intervalul excesiv de erotici si atrasi de experiente "originale".
Martie
Prietenii si rudele au tendinta de a-i judeca gresit. In plus, trebuie sa acopere niste aventuri scurte, dar multe. Se pot indragosti iremediabil de un prieten care pana acum li se parea fara sare si piper.
Aprilie
Neintelegerile parteneriale continua sa-i nedumereasca si sa-i nelinisteasca, cu toate ca vor aparea destule persoane care sa le sustina deciziile. Nu se pot plange in schimb de relatiile strict erotice si de comportamentul partenerului.
Mai
Cei foarte tineri simt o atractie fatala pentru noutatile erotice si pentru parteneri experimentati. Faceti planuri peste planuri referitoare la calatorii lungi ori de schimbare a partenerului. Chiar daca aceste planuri vor fi iar amanate, nu le uitati.
Iunie
Fara intentie, deveniti un fel de Cupidon care atrage toate privirile! Tentatia de a da sfaturi tuturor, mai ales referitoare la probleme ce tin de amor, este din ce in ce mai mare. Unele native pot sa piarda sarcina, daca fac eforturi.
Iulie
Toti ascund cu grija ca se simt atrasi de persoanele tinere din anturaj. Foarte inspirati si intuitivi, va reprosati ca nu ati actionat la momentul potrivit pentru a cuceri persoana iubita.
August
Cei care iau in seama noi propuneri amoroase vor avea succes nelimitat. Nativele nu pot scapa prea usor de deceptiile sentimentale si de dezamagirile parteneriale. Nu aveti stare! Doriti sa faceti o deplasare, o schimbare de loc si de iubire.
Septembrie
Daca nu sunteti suficient de atent, conflictele cu persoana iubita pot deveni perene. La sfarsitul intervalului, puneti deja la cale o separare. Aventurile si crizele de gelozie ale persoanei iubite va impiedica sa purtati o discutie despre adevaratele probleme ale cuplului.
Octombrie
Sensibilitatea emotionala se manifesta mai ales la serviciu, in absenta sefilor si a unor colegi lipsiti de conduita normala. Partenerul de cuplu pleaca la drum lung, poate si peste hotare. Va bazati intru totul pe sfaturi pentru a va satisface placerea de a va schimba partenerul si imaginea.
Noiembrie
Reusiti sa refaceti o relatie sentimentala, insa este nevoie in continuare de rabdare si de fantezie. Starea de neliniste prin care treceti de cateva luni se accentueaza atunci cand cineva drag se incapataneaza sa va analizeze viata si sa va dea sfaturi.
Decembrie
Sunteti criticat de mai toata lumea, doar pentru ca doriti sa clarificati relatiile dintre dv. si persoana iubita, care doreste in continuare sa pastreze legatura secreta. Multe native sunt implicate in salvarea unor casnicii ori ajuta la organizarea unor nunti deosebite.

  • SANATATE

Ianuarie
Reusesc sa gaseasca un tratament corespunzator pentru simptomele abdominale, insa reapar ori se acutizeaza durerile reumatismale, pentru care folosesc prea multe analgezice. Posibile intoxicatii medicamentoase.
Februarie
Disfunctiile renale sunt diagnosticate si ameliorate cu rapiditate. Durerile de picioare sunt provocate de reumatism, guta ori circulatie periferica deficitara. Toti trebuie sa accepte o alimentatie sanatoasa.
Martie
Intoxicatiile si alergiile vor provoca aparitia unei devitalizari progresive. Unii vor suporta disfunctii ale organelor sexuale provocate de tulburari hormonale. Interventii chirurgicale neplanificate.
Aprilie
Sensibilitate hepatica provocata de excese alimentare. Tratamente specializate si medicamente importate pentru ameliorarea unor disfunctii necronicizate. Mici crize de isterie, exprimate doar verbal.
Mai
Excesele pentru dv. sunt total contraindicate. Pentru fumatori, intervalul este de-a dreptul periculos. Disfunctiile tiroidiene si ale suprarenalelor se vor manifesta pana in martie. Renuntati la plimbari, daca temperatura aerului este foarte scazuta. Tulburari cardiace.
Iunie
Raciti foarte usor si va refaceti foarte greu. Evitati persoanele bolnave! Crizele de reumatism impovareaza viata celor de varsta a III-a. Mare atentie la ce lichide consumati si la cantitatea permisa de alcool! Nu faceti excese!
Iulie
Se vor complica bolile pulmonare ale celor care sunt deja bolnavi. Nu puteti face pregatirile obisnuite pentru evenimentele familiale, din cauza starii de sanatate dificile. Dispuneti de energie suficienta, dar aveti si unele simptome care va debusoleaza.
August
Tulburarile hepatice va dau de furca. Vi se recomanda un regim sever. Persoanele mai in varsta sunt in pericol sa suporte o cronicizare a bolilor de ficat de care poate nici nu au stiut. Crizele biliare sunt la ordinea zilei, asa ca va trebui sa luati masuri drastice.
Septembrie
Orice raceala banala poate deveni periculoasa prin infectarea unor organe. Exista pericolul aparitiei unor complicatii, a unor infectii neplacute. Nu sunt indicate interventiile chirurgicale decat in cazuri de urgenta.
Octombrie
Sunteti decis sa va pastrati starea de sanatatea si va sustineti prin mijloace nealopate. Nu apar cronicizari, dar oricand este posibil sa va imbolnaviti, din cauza drumurilor multe. Intrati in contact cu persoane bolnave si este posibil sa va faca un dar mai putin placut.
Noiembrie
Daca faceti excese alimentare ori consumati prea mult alcool, veti trece din nou prin crize biliare "incapatanate". Simptomele care apar sunt comune pentru mai multe boli. Medici contrariati. Numai excesele va pot provoca neplaceri. Regim impus.
Decembrie
Nu dispuneti de imunitate maxima si sunteti in pericol sa suportati cronicizarea unor boli mai vechi. Infectiile va "pandesc" in continuare. Nu are cine sa va ajute ca sa depasiti perioada critica a unei crize biliare (si partenerul dv. este bolnav).

  • CONCEDII SI CALATORII

Va oferiti in sfarsit placerea de a va relaxa in concedii scurte, dar destul de dese. Calatoriile ar trebui planificcate antre 2 ianuarie - 6 martie , 25 mai – 1 iunie si 22 august – 5 octombrie. Cei ce dispun de fonduri suficiente vor "ataca" litoralurile Mediteranei si pensiunile rurale de la munte.