• CARIERA


Ianuarie
Te bucuri de perioade mai calme, mai linistite, dar care iti sunt pe plac. Ai sansa acum de a demonstra talentele tale native, lasand ambitiile deoparte. Daca ai veleitati artistice, poate fi un moment prielnic pentru a le scoate la lumina.
Februarie
Rezolvi o problema, apare alta, de aceea vei simti adeseori cariera ca fiind o mare provocare a acestei perioade. Faci fata la toate, cu calm si rabdare, dar vor fi si zile in care vei simti ca nu le mai faci fata.
Martie
Nimic nu ramane nerezolvat, deci continua sa lupti cu obstacolele. Vin si vesti bune in cariera, ce-ti mai iau din cand in cand o piatra de pe inima. Pot exista momente critice dificile, in care ispita de a face rau este prin preajma, dar pot aparea si esecuri, pierderi, caderi, obstacole de netrecut.
Aprilie
Nu scapi de pericole, ghinioane, provocari dure, concurenta, ies la iveala aspecte care nu-ti plac, descoperi interventii urate in activitatea ta sau poate chiar tu esti tentat sa faci greseli, calcand – cum s-ar spune – peste cadavre doar pentru a-ti atinge scopurile.
Mai
Sansele iti ofera libertatea de a actiona cum vrei, ba chiar pui mai mult accent pe lucrul individual, nu pe cel de echipa. Ai idei interesante pe care vrei sa le pui in practica, dar nu poti decat daca esti lasat sa faci cum crezi singur de cuviinta.
Iunie
Activitatea intelectuala este favorizata prin competitii, examene, conversatii, conferinte, discutii profesionale. Oricat te-ai stradui, parca tot bati pasul pe loc, oprit de piedici pe care nu le poti controla.
Iulie
Iti place linistea instalata si te ocupi de treburi serioase, pe termen lung, care isi vor arata rezultatele dupa efort indelungat. Multa munca, dar cu rezultate pe masura eforturilor depuse.
August
Uneori esti criticat, ceea ce naste frustrari profunde, dar problemele acestei perioade sunt de ordin emotional, pentru ca nu ai incredere in tine si ti se citeste pe chip teama de esec.
Septembrie
Nu te mai simti atat de bine la serviciu, esti mai stresat, mai retras, mai timid, si nu lasi o impresie prea buna. Muncesti mult, uneori peste program, alteori peste puterile tale, deci stresul si oboseala se vor acumula.
Octombrie
Atmosfera se linisteste din nou la serviciu, si lucrezi cu placere si cu satisfactii depline. Poti sa-ti manifesti din plin talentele – chiar si cele artistice, daca ai predilectie spre aceste domeniu – deci poti primi laude binemeritate.
Noiembrie
Apar activitati de durata, ce necesita efort fizic si intelectual de lunga durata. Teancurile cu sarcini sunt intotdeauna mari pe biroul tau de lucru, iar agenda permanent incarcata, ca nici tu nu mai stii cum sa le faci fata.
Decembrie
Poti avea sansa de a te afirma mai mult, de a atrage atentia sefilor, de a iesi primul in confruntari importante, deci pune-ti ambitia in valoare! Esti, de departe, cel mai bun in unele momente cu adevarat importante pentru cariera ta.

  • BANI


Ianuarie
Bugetul poate reveni acum la normal, dar si tu trebuie sa fii prudent in cheltuieli, sa nu te lasi furat de capricii. Nu te mai poti bucura de acele placeri personale, ci trebuie sa mai renunti la ceea ce-ti doresti.
Februarie
Vor fi si momente in care vei simti lipsurile mai profund ca oricand, devenind apatic, depresiv si neputincios din cauza platilor pe care oricum nu le poti amana. Faci economii, nu pentru un scop anume, ci pentru ca banii sunt pe sponci.
Martie
Banii nu mai sunt o problema majora, ci ii folosesti pentru o viata decenta, linistita, sau pentru a-ti oferi unele placeri personale. Atmosfera generala pare sa fie una de nesiguranta, de instabilitate, ca si cum nu ai avea un venit prea clar specificat.
Aprilie 
Poate cineva urmareste sa te pacaleasca, sa obtina bani de la tine pe cai incorecte - frauda, minciuna, furt, inselaciune – de aceea trebuie sa fii extrem de prudent si sa nu te bagi in afaceri suspecte. Incearca sa dai si sa primesti bani numai pe cai legale!
Mai
Mare atentie: riscul trece prin portofelul tau si ai putea face o greseala majora. Fii pregatit de surprize financiare pe tot parcursul lunii, pentru ca ai parte si de suisuri interesante, dar si de coborasuri dificile.
Iunie
Lucrurile stau foarte bine, ai suficienti bani cat sa te simti bine, in siguranta, si chiar iti permiti ceva mai multe placeri sau luxuri decat alta data. Multe din deciziile pe care le iei acum, cu privire la bani, vor avea urmari pana la anul.
Iulie
Intri intr-o zona ceva mai incerta, de parca ascunzi niste bani de ochii unora – a familiei de exemplu – sau primesti un venit suplimentar ceva mai misterios: o slujba la negru, o afacere deocamdata nesigura, o tranzactie secreta etc.
August
Simti nevoia sa ai niste bani si pentru tine insuti, fara sa dai raportul pentru fiecare leu cheltuit, dar aceasta poate naste suspiciuni din partea celor care stau cu ochii pe tine. O suma mare de bani se duce pe cheltuielile casnice, pentru sanatate sau... pentru cumpararea unei locuinte.
Septembrie
Nu ai banii de care ai avea nevoie pentru a-ti aduce la zi unele plati sau datorii. Esti obligat sa faci economii, sa strangi cureaua, sa renunti la unele placeri personale, deci nu ai mai avut demult asemenea senzatie de saracie si de constrangere financiara ca acum.
Octombrie
Scapi de acel sentiment apasator si te simti din nou pe val. Apar bani de unde nici nu te astepti, totul pare sa se redreseze, chiar cu unele momente de varf, cand norocul da efectiv peste tine.
Noiembrie
Trebuie sa revii cu picioarele pe pamant, pentru ca succesul nu tine o vesnicie. Ce a fost bun in trimestrul anterior se termina, si contul tau a ajuns cam la zero. Cineva are niste bani sa-ti ofere, dar i-ai si programat intr-o alta directie. Nu stai prea mult cu banii in casa....
Decembrie
Fii deschis la propuneri: de asociere, de afaceri, de colaborare, pentru ca banii tai apar mai ales din relatia cu ceilalti. Vinzi/cumperi, dai/primesti, schimb pe schimb, deci inchei anul cu suficiente tranzactii pe rol.

  • IUBIRE


Ianuarie
Neintelegerile familiale tind sa se acutizeze, dar achizitiile de noutati cosmetice va fac foarte atragator. Se fac pregatiri pentru invitatii la nunti. Treceti in continuare printr-o perioada sustinuta de creativitate si de schimbari de tot felul, chiar si in familie.
Februarie
Cei mai energici nu tin cont de lipsa de fonduri si vor sa faca un fel de nunta, iar cei bogati cauta o casa mai mare. Este posibil ca o sageata ratacita din arcul lui Cupidon sa ii atinga in treacat! Regrete si pasiune.
Martie
Mai pasional decat ati fost vreodata, faceti eforturi de a va exprima refularile acumulate si treceti prin momente in care parca viata nu are nici un gust. Familia va sustine in tot ceea ce faceti si incearca sa va implice in activitati casnice.
Aprilie
Tinerii trec prin aventuri erotice memorabile si este posibil sa se reintoarca la iubiri trecute. Doriti sa detineti controlul total si asupra celor din anturaj. La sfarsitul intervalului, mai serios, mai decent si mult mai pragmatic, veti reusi sa recapatati macar o parte din atentia partenerului.
Mai
Nu uita de prieteni si macar incearca sa organizeze o masa festiva. Vor sa faca multe si frumoase surprize, dar nu toti reusesc! Calatoriile planificate cu persoana iubita sunt contramandate pe neasteptate.
Iunie
Lipsa de intelegere a persoanei iubite li se pare inacceptabila si nu este exclus sa ia decizii pe care le vor regreta ulterior. Vor munci mult si din aceasta cauza se vor certa cu partenerul de cuplu.
Iulie
Exuberanti si optimisti, refuza sa cheltuiasca vreun banut pentru cadouri si isi impun punctul de vedere in fata partenerului de cuplu. La inceputul intervalului, au multi musafiri si este posibil sa plece de acasa pentru a evita intalniri cu persoanele care le displac.
August
In aceasta perioada nu mai aveti ochi decat pentru partenerul de cuplu. Faceti orice pentru ca acesta sa se simta bine, mai ales daca aveti de gand sa-i refuzati din nou cererea in casatorie. Vor exclude totusi calatoriile pentru a fi aproape de persoana iubita.
Septembrie
Isi vor cheltui economiile pentru a castiga aprecierea persoanei iubite prin cadouri. Poate se vor simti si putin vinovati ca au de gand sa plece departe de familie. La inceputul intervalului, dau multe sfaturi intelepte si reusesc sa readuca pe linia de plutire relatia cu partenerul de cuplu.
Octombrie
Daca se ajunge la discutii "lamuritoare", declaratiile vor provoca unele conflicte de moment. Majoritatea sunt obligati sa faca multe drumuri intregul interval si sa ajute persoana iubita sa depaseasca obstacole majore.
Noiembrie
Excesele erotice va pun nu numai sanatatea in pericol, ci si relatia cu partenerul de cuplu stabil. Aspectele sunt mai periculoase pentru familisti, care uita ca au niste obligatii "contractuale".
Decembrie
Au impresia ca persoana iubita are mai multi bani decat ei si se considera dezavantajati, cu toate ca sunt angajati profesional dincolo de limite. Pot aparea si conflicte intre mame si copii. Cei iubiti le sunt nerecunoscatori pentru tandrete.

  • SANATATE


Ianuarie
Aveti un psihic sensibil care reactioneaza imediat la stres si nopti nedormite. Incercati o alimentatie bogata in vitamina B12, asociata cu drojdia de bere, care poate fi foarte utila in calmarea nervilor.
Februarie
Evitati fumatul, pentru ca sunt posibile afectiuni ale laringelui. Sunteti hipersensibili. Mai multa miscare v-ar ajuta foarte mult, dar nu prea stiti cum sa va exploatati timpul liber.
Martie
La nivel fizic, sunteti predispusi la afectiuni ale plaminilor din pricina unei vechi pneumonii netratate. Problemele cu care va veti confrunta in a doua parte a lunii sunt de natura reumatica si musculara.
Aprilie
Sentimentele de frustare pe care nu le exteriorizati va provoaca dezamagire si va pot afecta sanatatea. Mesele neregulate si alcoolul accentueaza starea de tristete si ar fi bine tineti cont de acest avertisment.
Mai
Nimeni si nimic nu ar trebui sa va grabeasca, pentru ca sunteti predispusi la accidentari datorate neatentiei si grabei. Este necesar sa evitati excesele de orice fel. Aveti mare grija sa nu va molipsiti de o boala de sezon!
Iunie
Astrele va predispun la mici accidente casnice, care pot fi evitate cu mai multa atentie in bucatarie. Odihniti-va mai mult pentru a va pastra tonusul si energia vitala in limite normale!
Iulie
Puteti sa va faceti planuri pentru orice fel de activitati care necesita efort fizic. Cele mai multe probleme se vor ivi pe fond nervos, din cauza neintelegerilor parteneriale.
August
Accidente minore se pot produce daca va apucati sa mesteriti prin casa. In general, lipsa de concentrare. Trebuie sa fiti foarte atenti la alimentatie si la administrarea medicamentelor, pentru ca sunteti predispusi la intoxicatii.
Septembrie
Veti avea suficienta energie ca sa dati si altora. In plus, toti apeleaza la sfaturile dv. „medicale”. Sunteti gurmanzi si nu veti refuza nici o delicatesa care va apare in cale. Exces de cafea periculos!
Octombrie
Mai bine ati lasa pe altii sa va puna diagnosticul potrivit si nu ati mai lua la intamplare  medicamente. Tindeti sa munciti pana la epuizare si acesta ar fi motivul pentru care ati putea avea unele probleme.
Noiembrie
Durerile de cap si oboseala continua va vor sacai, mai ales in prima parte a lunii. Sunteti predispusi la mici afectiuni digestive din cauza meselor neregulate si a consumului excesiv de cafea.
Decembrie
Este bine sa gasiti un echilibru intre activitate si timpul pe care il acordati ingrijirii corpului. Veti constata ca nu va mai incap hainele de anul trecut si intrati in panica. Tutunul ar putea deveni principalul dv. inamic.

  • CONCEDII SI CALATORII


In vara, veti gasi, exact ca anul trecut, un aranjament care sa va permita sa va petreceti suficient timp liber la munte si la mare. Cei cu dare de mana vor fi atrasi de locatii exotice: Bali, Tenerife, Bahamas etc.