• CARIERA

Ianuarie
Se deschid perspective noi pentru tine. Astepti niste schimbari abia acum anuntate si te implici in proiecte de anvergura, pe termen lung, adica te preocupa mai mult viitorul carierei, decat prezentul.
Februarie
Atmosfera de la serviciu devine ceva mai apasatoare, de parca se impun unele restrictii, sau nu te intelegi cu unii colegi, sau pur si simplu nu ajungi unde doreai. Apar amanari, intarzieri, piedici de tot felul, care duc la insatisfactii profesionale marunte.
Martie
Nu te poti remarca la locul de munca, ci adeseori te simti dat deoparte sau eclipsat de altii mai ambitiosi. Se vede ca ai invatat ceva din piedicile anterioare si iei initiativa. Iti pui orgoliile si ambitia la treaba si te lupti pentru a te afirma.
Aprilie
Nu se poate spune ca este cea mai buna luna in cariera. Ai impresia ca nu te vede lumea, ca nu ti se ofera sansele pe care le-ai merita, dar nu cumva parte din aceste deziluzii depind chiar de tine, prin faptul ca nu te implici serios in activitati?
Mai
Apar multe deceptii, planurile nu merg conform asteptarilor, iar riscul unor esecuri este cam mare. Astepti mult de la ceilalti, dar tu stai cam mult pe margine. Iar aluneci pe panta pesimismului si nu esti tratat la justa valoare.
Iunie
Te ocupi de activitati de lunga durata, de proiecte importante, ce te vor solicita la maximum, chiar daca ajungi lent la rezultate. Esti multumit de ceea ce faci, nu te grabesti si rabdarea cu care iti vezi de treaba va fi intr-o zi rasplatita.
Iulie
Intri intr-o zona de penumbra, ca si cum nu te poti remarca asa cum ai dori. Sanse ti se ofera, dar nu prea stii sa le valorifici, iar ofertele care ti se fac, raman fara ecou, vinovat fiind chiar tu, pentru ca vrei prea mult sau altceva.
August
Iti revii in forta si depasesti cu succes toate momentele dificile ale anului. Participi activ la activitatile profesionale, te afirmi cu usurinta, iei initiativa, iei legatura cu lumea, deci te multumeste din plin ceea ce ai de facut la serviciu, te simti bine la locul de munca si esti apreciat pe merit.
Septembrie
Rezultatele muncii tale nu sunt prea bune, adeseori dai piept cu deceptii, raspunsuri defavorabile la deciziile tale, refuzuri si esecuri, dar sunt totusi probleme minore, pe care nici nu merita sa le pui la suflet.
Octombrie
Apar incercari inerente in evolutia profesionala a oricui. Ce-i drept, poate fi vorba si de esecuri la interviuri de angajare, la examene, la confruntari cu sefii, dar va exista imediat ceva care sa compenseze supararea initiala si sa te motivezi pentru altceva.
Noiembrie
Muncesti mult, implicat in activitati de lunga durata, ce isi vor arata rezultatele peste mai multe luni. Dar pentru ca la originea acestei harnicii se afla dorinta de a castiga bani, vei gasi in tine energia si forta de a merge mai departe, chiar si cand oboseala te va coplesi.
Decembrie
Munca devine de-a dreptul o obsesie, nu intotdeauna cu satisfactiile dorite. Simti sarcinile de serviciu ca pe reale poveri pe care trebuie sa le duci in spate, dar nu prea ai de ales.

  • BANI

Ianuarie
Ai avea nevoie de bani pentru a cumpara ceva pentru tine sau pentru familie, dar vai, nu prea ai de unde. Datoriile te apasa, sacrificiile financiare sunt mai dificile ca de obicei si ai un permanent sentiment de frustrare cand vine vorba de bani.
Februarie
Sansele de ameliorare sunt ceva mai scazute, te lupti pentru fiecare banut si resimti datoriile ca o imensa povara, nici tu nu stii cum sa le mai invarti pe toate ca sa nu-ti ingreunezi situatia.
Martie
Cel mai dificil moment este cand mai apare o noua factura, de aceea trebuie sa-ti dramuiesti bine banii ca sa le poti plati pe toate, fara a sacrifica economiile. Incearca sa nu faci datorii noi in aceasta perioada, altfel le vei aduce foarte greu la zi.
Aprilie
 Esti mult mai prudent in chestiunile financiare si gasesti solutii practice de a-ti achita facturile. "Simti" ca ai ceva in cont si poti decide lucruri marete de acum incolo.
Mai
Va decideti sa nu renuntati la nici unul din drepturile dv. financiare. Parca nu mai aveti nici o speranta, dar va reveniti la sfarsitul intervalului. Partenerii de afaceri sunt incapatanati si excentrici.
Iunie
Cele mai bune sanse financiare sunt focalizate asupra nativilor din aceasta zodie, la sfarsitul intervalului. Luati decizii inspirate, dar va bazati prea mult pe parteneri si experti.
Iulie
Ii invatati pe cei din anturaj cum sa se imbrace, cum sa se poarte, cum sa actioneze (puteti fi platiti pentru asta, daca renuntati la ideea ca este ceva prea simplu). Contracte noi.
August
Fara sa va faceti publice planurile de investitii, obtineti castiguri maxime din comert, publicitate ori mass media. Este necesar sa subventionati rudele in varsta ori pe cele foarte tinere.
Septembrie
Comozi si introvertiti, se vor lauda cu gratificatii ce pentru moment sunt doar promise. Cei care i-au protejat le cer acum sa ii ajute financiar si le creeaza disconfort psihic.
Octombrie
Mare parte dintre acesti nativi sunt promovati sau li se acorda mariri considerabile de salariu. Chiar daca sunt contabili, nu stiu sa-si administreze corect fondurile.
Noiembrie
Cei care calatoresc mult ori muncesc impreuna cu strainii au cele mai mari sanse de a-si pune in practica ideile financiare. Exista insa pericole sa piarda tot ce au castigat!
Decembrie
Afacerile merg bine, faci fata oricaror cheltuieli cu brio, faci investitii, achizitii, cumparaturi costisitoare. Totul este pe un teren cat se poate de stabil, ba chiar se intrevede o perspectiva si mai buna in anul viitor.

  • IUBIRE

Ianuarie
Inca visati la calatorii lungi si faceti excese alimentare care sunt criticate de partener. Nu va mai mirati ca cei din anturaj va invidiaza pentru ca este evident ca "situatia" dv. sentimentala exceptionala le sare in ochi!
Februarie
Foarte amabil si vesel la inceputul intervalului, deveniti din ce in ce mai melancolic. De vina este o relatie amoroasa care incepe sa cam scartaie din pricina deplasarilor numeroase ale partenerului.
Martie
Prietenii exceptionale. Nu dati suficienta atentie relatiilor erotice (preferati sa le pastrati secrete), in primul rand pentru ca se inmultesc si sunteti obligat sa faceti excese placute, dar obositoare.
Aprilie
Amanati orice intalnire, chiar si cu persoanele cu care nu v-ati mai vazut de ani de zile, in momentul in care sunteti nevoit sa dezvoltati o alta relatie foarte promitatoare. Relatiile cu fostii parteneri va poarta in continuare noroc.
Mai
Foarte sensibil psihic si fizic, descoperiti singur leacul de care aveti nevoie pentru a deveni mai puternic. Intuitia exceptionala va fereste sa faceti greseli, iar prin diplomatie anulati din faza incipienta orice conflict cu persoana iubita.
Iunie
Primiti o atentie cat de cat multumitoare. Partenerul de cuplu incearca sa va dea cele mai bune sfaturi, insa dv. va simtiti blocat si aveti senzatia ca trebuie sa va schimbati radical modul de viata, sa renuntati la tot ce credeti ca va tine in loc.
Iulie
Apar multe si noi relatii avantajoase. Incepeti intervalul cu un foarte ridicat indice de excitabilitate. Mai in gluma, mai in serios, ii "atacati" pe cei din jur din diverse motive. Nu suportati sa se amestece nimeni, nici macar rudele, in "activitatile" dv. sentimentale.
August
Elevele si studentele au serioase probleme sentimentale, dar si noroc cu carul si reusesc sa atraga interesul si sprijinul iubitilor. Pentru ceilalti nativi, relatiile afective sunt caracterizate de critici severe, dar sunt sustinute intru totul de partenerul de cuplu, asa ca macar acasa viata pare frumoasa.
Septembrie
Nu va mai intelegeti cu persoana iubita, in primul rand pentru ca nu are cum sa priceapa de ce ati devenit atat de precaut. In realitate, va deranjeaza ca nu sunteti apreciat in functie de eforturile pe care le faceti!
Octombrie
Vi se pare ca va sunt contestate calitatile de amorez, ca nu mai puteti lua decizii fara ca acestea sa fie comentate, disecate ori modificate. Aveti un partener de cuplu prosper si intelept, care va "deschide" ochii, dar va da sfaturi inaplicabile in contextul actual.
Noiembrie
Traiti cu senzatia ca uneori norocul in iubire poate sa aduca si multe pagube. Va impacati pe neasteptate cu o persoana iubita, cu care v-ati certat acum trei luni. Alti nativi primesc musafiri din strainatate ori doar isi schimba tapetul si mobila la cererea persoanei iubite.
Decembrie
Iubirea pe care o primiti va deveni motiv de discordie, asa ca se vor intensifica si conflictele cu rudele apropiate. Prietenii va ajuta sa depasiti aceasta perioada in care parca nu mai aveti nici familie, nici rude!

  • SANATATE

Ianuarie
La mijlocul intervalului, pot fi programate interventii chirurgicale minore, cum ar fi amigdalectomiile. In afara de o mica indispozitie la mijlocul intervalului, va bucurati de o sanatate infloritoare.
Februarie
Partenerul dv. de viata va streseaza ingrozitor si sunteti in pragul unei nevroze. Durerile de stomac le puneti in seama stresului si nici nu va ganditi ca va alimentati necorspunzator.
Martie
Aveti grija cum va deplasati, deoarece puteti oricand sa alunecati si sa aveti un mic accident. Parul, unghiile, dintii, oasele, va pot crea probleme intr-un fel sau altul. Problemele mai importante se refera la circulatia venoasa de la nivelul picioarelor.
Aprilie
Dati o gramada de bani pe medicamente pentru neutralizarea acidului gastric, dar va enervati din orice. Mare atentie la partenerii sexuali intamplatori! Lipsa de protectie se poate transforma intr-o mare belea!
Mai
Ar trebui sa excludeti micile dv. vicii definitiv, pentru a nu trece prin crize dureroase. Cei carora le place sa experimenteze alimente si mancaruri noi, exotice, li se fac tratamente dure.
Iunie
Nu uitati ca ati mai avut probleme pulmonare, asa ca paziti-va in continuare! Este exclus si consumul grasimilor, pentru a nu avea o criza hepatica. Pot aparea oricand crize biliare acute. In plus, dureri de oase sau dinti.
Iulie
Tulburarile intestinale se pot agrava, in cazul in care nu se repecta ora de masa. Pot aparea colici intestinale persistente, inexplicabile si care afecteaza intreg programul.
August
Stare de sanatate foarte buna, in afara celor care sufera de boli cardiace.  Probleme vor avea in mod deosebit cardiacii care nu respecta medicatia sau uita sa mai treaca pe la medicul specialist.
Septembrie
Reusiti sa va achitati de toate obligatiile in parte si datorita starii de sanatate excelente din prima parte a lunii. In a doua parte a intervalului, starea de sanatate se pastreaza in limite normale, in ciuda exceselor alimentare.
Octombrie
Trebuie respectata o igiena stricta pentru a nu aparea boli infectioase la nivel renal. Deplasarile frecvente va impiedica sa tineti dieta indicata de medicii specialisti.
Noiembrie
Trebuie mentinut un regim alimentar cu un nivel scazut de sare de bucatarie. Manifestari tumorale la persoanele de varsta a III-a. La mijlocul intervalului, nu va puteti deplasa din cauza durerilor stomacale.
Decembrie
Mare atentie la modul in care va alimentati! Pot aparea colici renale, mai ales in cazul celor care au mai avut astfel de "experiente". Crizele de stomac intervin in cele mai ciudate momente.

  • CONCEDII SI CALATORII

Cele mai multe calatorii vor fi in interes d serviciu, insa veti putea, cu siguranta, sa impletiti utilul cu placutul in urmatoarele perioade: 3-26 ianuarie, 12 mai – 3 iulie, 21 octombrie – 14 noiembrie, 19 noiembrie – 28 decembrie.