H O R O S C O P 2 0 1 6:TAUR

JOBURI SI CARIERA

Pana in aprilie, cu toate ca muncesc din rasputeri, situatia profesionala a tuturor nativilor este complicata si uneori confuza din diverse cauze. In ianuarie si februarie, sunt preocupati de cu totul alte probleme decat cele care tin de afirmarea profesionala si atrag astfel antipatia unor persoane din anturaj, care de abia asteapta sa-i "sape" mai bine, sa-i faca una cu pamantul in fata sefilor. In martie si aprilie, relatiile colegiale o iau razna si este posibil sa apara conflicte care sa-i determine sa mai renunte la o parte din activitatile comune. In mai, sunt criticati de parteneri si cel mai greu o duc cei care le sunt patroni. De abia din septembrie se poate sustine ca vor fi mai relaxati, iar o mare parte dintre ei vor face calatorii lungi, cele mai multe peste hotare. In octombrie si noiembrie, au toate sansele sa fie promovati ori sa isi extinda activitatile intr-o maniera pozitiva (unii devin sefi macar pentru o perioada scurta de timp). In decembrie, se vor mira de cate obstacole apar in fiecare zi. Pentru acesti nativi, 2016 este un an in care descopera ca nu se pot baza pe rude ori prieteni si ca trebuie sa actioneze numai in nume propriu. De cele mai multe ori prea optimisti, vor face si greseli, dar macar vor suporta doar erorile personale.

BANI

Ca si in ultimii trei ani, bugetul acestor nativi este aproape imposibil de controlat. Vor exista perioade de adevarata bogatie, dar si altele cam paupere. In primele doua luni, este de preferat sa nu asculte in niciun caz de sfaturile celor care sustin ca ii protejeaza de faliment. Cele mai stabile perioade, din punct de vedere financiar, vor aparea doar in martie si in luna iunie. Ar trebui sa stranga, in perioadele de bunastare, bani albi pentru zile negre si sa excluda investitiile prea indraznete!

IUBIRE

Daca in ianuarie majoritatea nativilor isi protejeaza partenerii si le acorda toata atentia, in februarie deja au senzatia ca au obosit ori ca relatia este lipsita total de comunicare (unii chiar se reorienteaza spre alte legaturi afective). In martie, fac excese periculoase, mai ales aceia care au un partener nou-nout. Aprilie le aduce posibilitatea de a trece granita dintre prietenie si iubire, dar relatia va fi de foarte scurta durata. In mai, se cumintesc si isi rasfata cu ardoare partenerul de cuplu, fiind din ce in ce mai senzuali. In iunie, se "aprind", dar se lasa cuceriti mai degraba de inteligenta potentialilor parteneri. Iulie va fi luna in care vor avea incredere deplina in institutia casniciei, luna in care vor descoperi ca exista pasiune si pentru cei care sunt casatoriti. In luna septembrie, cei care vor face calatorii lungi (in tara ori in strainatate) se vor implica in aventuri pline de fantezie si romantism, o schimbare benefica pentru nativii care s-au multumit cu relatii fruste. Octombrie si noiembrie sunt luni pline de pasiune, dar si de ragazuri minime din cauza aparitiei unor activitati suplimentare. Iarna ii gaseste mai putin pasionali, lipsiti de fiorul patimii erotice si visand la calatorii exotice si experiente noi. In luna decembrie, isi vor afirma totusi din nou independenta si nu este exclus sa porneasca la "vanatoare", daca nu cumva vor deveni chiar ei o prada mult dorita.

FAMILIE

Pana in luna aprilie, vor munci pentru familie si casa ori doar impreuna cu membrii acesteia. In mai, se "instaleaza" armonia, la care in restul anului doar vor visa. Celibatarii vor prefera pana in noiembrie sa se balaceasca intr-o relatie calduta, care nu presupune foarte multe obligatii si care reprezinta un avantaj mai ales in timpul concediilor si week-end-urilor. Ultimele doua luni ale anului induc numeroase stari de insatisfactie, deoarece majoritatea nativilor au senzatia ca se sufoca, simtind ca nu au suficienta libertate. Din pacate, vor considera ca nu familia le aduce fericirea dorita.

SANATATE

Intreg anul, majoritatea nativilor (pana si cei foarte tineri) au probleme din cauza durerilor de oase si nu este exclus ca in aceasta perioada sa se instaleze reumatisme ori alte boli specifice. Din februarie pana in luna mai, sunt foarte sensibili (nativii au indeosebi probleme stomacale, iar nativele ajung la ginecologie). In restul anului, au probleme pasagere, cu exceptia lunii decembrie, cand toti nativii care fac excese se pot pomeni cu boli hepatice cronice. Cea mai favorabila perioada se va incadra in ultimele doua saptamani din luna iunie.

NOROC

In ianuarie si februarie, au falsa impresie ca sunt cei mai norocosi. In consecinta, vor participa la oricare jocuri de noroc, dar nu vor reusi decat sa piarda tot ceea ce "investesc". In mai si iunie, au insa sanse destul de numeroase, daca vor sti sa aleaga "jocurile" potrivite. In luna iulie, se pot baza doar pe inspiratia partenerului de cuplu. Restul anului nu le aduce nici o farama de noroc din partea Fortunei.

SUCCES

Sa aveti mereu un castig cat mai mare atunci cand incheiati orice afacere sau negociere! Visul dv. este sa nu iesiti niciodata in pierdere. Sa aveti un camin confortabil si cat mai multe posesiuni in bunuri mobile si imobile.