H O R O S C O P 2 0 1 6: FECIOARA

JOBURI SI CARIERA

La inceputul anului, va exista o scurta perioada de relaxare, pe care insa nu o vor agrea mai deloc. Din februarie si pana in mai, statutul lor profesional se va schimba continuu, iar starea instabila a bugetului ii va impinge sa accepte noi si noi joburi, pasagere ori de lunga durata. Doar in martie se vor simti ocrotiti si ajutati neconditionat, de catre colegi in special. Din luna aprilie, vor fi in stare sa faca drumuri foarte multe ori foarte lungi pentru a satisface cerintele unui job destul de placut de altfel. La inceputul lui iunie, este posibil sa fie promovati ori sa descopere un job care sa ii incante de-a dreptul. Din luna iulie pana in septembrie, vor trece printr-un fel de febra, in sensul ca nu vor mai tine cont de aproape nimic in afara de munca lor. Nu este exclus ca mai ales nativii tineri sa aleaga la un moment dat contracte in strainatate, fiind convinsi ca le va fi mai usor sa se afirme profesional. Cele mai dezavantajate si deceptionate vor fi cadrele didactice, care de abia in decembrie vor considera ca li s-a clarificat cu adevarat statutul si pot privi cu optimism viitorul. Este posibil ca si lucratorii din transporturi sa treaca printr-o situatie oarecum asemanatoare.

BANI

Pana in luna aprilie, ce vor lua pe mere vor da pe pere, iar bugetul va fi "sugrumat" de datorii de tot felul. Se vor bucura de o oarecare relaxare financiara de abia in octombrie, dar in noiembrie vor cheltui pana la ultimul leut. Mai tot timpul se vor simti responsabili pentru bunastarea celor dragi, asa ca vor face si destule greseli. In general, nu este un an in care sa se ajunga la o prosperitate care sa le aduca siguranta financiara, dar cu multa munca si mai putin altruism se va putea trai decent.

IUBIRE

In ianuarie, relatiile sentimentale sunt caldute si mai mult amicale, insa comunicarea intre parteneri este exceptionala. Au noroc in dragoste cei care fac in aceasta perioada calatorii oricat de scurte peste hotare, deoarece pot sa-si gaseasca un partener de cursa lunga. In prima parte a lui februarie, dau mai multa atentie locuintei decat iubirii, insa la sfarsitul lunii se aventureaza in relatii pasionale. In martie, aproape toti nativii sunt preocupati de imbunatatirea relatiilor colegiale, iar o parte dintre acestia chiar reusesc sa se indragosteasca la locul de munca! Aprilie ii avantajeaza pe celibatari prin gasirea unui partener potrivit si foarte sexi, dar si pe familistii plictisiti de rutina, care redescopera pasiunea. In mai, nativii tineri devin mai senzuali si un pic cam "periculosi" prin erotism, iar in iunie, deja planifica toti aventuri sentimentale in calatorii. In iulie, vor sa-si protejeze partenerul de cuplu sau vor sa fie rasfatati (devin in orice situatie mai cicalitori). Majoritatea sunt insa mai secretosi si mai putin senzuali. In luna septembrie, efectiv stralucesc, flirteaza, fac multe cuceriri si isi manifesteaza din plin romantismul si sentimentalismul. Au relatii sentimentale pline de satisfactie erotica in octombrie, pentru ca din noiembrie sa inceapa sa se gandeasca mai mult la familia lor. Sfarsitul anului le aduce o multime de impliniri, care tin nu numai de senzualitate.

FAMILIE

Majoritatea nativilor au deja o familie puternica, care in acest an se va afirma in diverse situatii. Celibatarii au ocazia sa intemeieze in acest interval familii prospere. Pentru familisti, exista pericolul sa-si dea si sufletul din ei pentru cei apropiati, fara a li se raspunde insa in aceeasi maniera. Faptul ca familia devine prospera ii multumeste suficient pentru a nu mai tine cont ca unii se distreaza, iar ei doar muncesc. Exista si posibilitatea ca familia sa se mareasca, sa mai apara un membru ce va aduce noroc. Cu toate acestea, la inceputul lui decembrie, pot aparea tensiuni si neintelegeri care din fericire se vor "stinge" foarte repede.

SANATATE

Pentru nativii care au avut diverse probleme renale (mai ales calculoze), va incepe o perioada destul de grea, in care se pot croniciza toate afectiunile de acest gen. Nici cei care nu au cunoscut pana acum astfel de tulburari de sanatate nu vor scapa "neatinsi" de colici. Se pot instala si diverse boli cardiace. Din ianuarie pana in luna mai, va fi foarte greu de pus un diagnostic clar din cauza multitudinii de manifestari. Vor ramane la fel de sensibili ca si pana acum la durerile de picioare, doar in parte pricinuite de circulatia periferica defectuoasa. Lunile cele mai "calme" vor fi martie si august.

NOROC

Este de preferat ca inceputul anului sa reziste tentatiei foarte puternice de a se implica in jocurile de noroc, deoarece nu vor avea niciun fel de satisfactie prin castigarea unor "premii" importante (ba chiar nu vor candida nici pentru cele mai mici). De abia in luna decembrie, Fortuna le va pune in brate destule sanse si castiguri, chiar si fara sa faca incercari repetate ori "investitii" maxime.

SUCCES

Sa puteti sa ii ajutati pe ceilalti sa se perfectioneze. Sa aveti stabilitate in viata si o sanatate buna. Sa puteti sa gustati placerile vietii.