Berbec

JOBURI SI CARIERA

Daca din februarie pana in luna mai vor fi deosebit de favorizati toti cei care activeaza in constructii, arhitectura, chirurgie si ginecologie, ulterior va prevala dorinta lor excesiva de afirmare in orice domeniu de activitate. Matematicienii si savantii vor face descoperiri si inventii, iar meritele li se vor recunoaste mai ales pe plan international. Vor avea toti nenumarate sanse, iar nativii tineri vor fi atrasi de carierele stabile si vor accepta sa fie inregimentati sub diverse forme in trupele tarii.

DRAGOSTE

Daca la inceputul anului vor trai nenumarate aventuri sentimentale, mai ales in timpul calatoriilor, ori vor prefera relatii cu persoane cu care se intalnesc rar, fiind din alte localitati, la sfarsitul lui februarie deja redevin libertini, fara complexe si… liberi! In februarie si septembrie, ii seduci pe toti cei din anturaj. In aprilie–iunie si octombrie, legi doar prietenii sentimentale. In mai, dai frau liber dorintelor. Planuind o relatie stabila, in iulie faci avansuri. In august, chiar ai noroc si o realizezi.

BANI

Ce cheltuiesti in martie pui la loc in mai-iunie, muncind cinstit. Din iulie pana in septembrie, trebuie sa fii atent(a), pentru ca posibilitatile de suplimentare ale venitului imbraca cele mai variate forme. Luna noiembrie va fi decisiva pentru "bugetul" personal, iar cei care stabilesc relatii profesionale cu strainatatea vor trage lozul castigator! Intreg anul, se vor putea baza pe obtinerea unor imprumuturi bancare salvatoare.

SANATATE

Pana in iulie, unele functii organice (indeosebi cardiace) sunt incetinite. In martie, manifestarile au aspecte voalate. Din august, si in special in noiembrie-decembrie, apar imbolnaviri (mai ales la nivel abdominal), daca resursele fizice sunt prost gestionate. Se mentin in rest parametri normali, cu exceptia celor care sufera de diverse forme de reumatism sau care au deja boli cronice. Vitalitatea este maxima in septembrie. La sfarsitul anului, sunt necesare interventii chirurgicale la nivelul picioarelor sau al vaselor de sange.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Persoana iubita va soarbe din ochi, dar preferati sa va pastrati sentimentele ascunse, mai ales ca sunteti constient ca nu stiti cu adevarat cum sa va descurcati intr-o asemenea situatie. Meditatiile urgente sunt din nou amanate si sunteti din ce in ce mai ingrijorat de rezultatele examenelor viitoare (cu toate ca stiti ca veti fi sustinut).

JUNIORI

Incep sa apara sansele financiare mult asteptate, care insa se vor dovedi mai putin avantajoase decat contractele si sperantele dv. (o planificare corecta, ar tine seama de sansele din iunie). Iubirea este mai mult amicala pana in luna mai.

SENIORI

Doriti sincer sa reorganizati totul, sunteti sustinut, insa pentru moment ideile tuturor celor implicati sunt intrucatva confuze. Din punct de vedere financiar, va situati printre cei privilegiati, numai daca ati facut economii de-a lungul anilor. Sfarsitul anului va fi cu adevarat norocos pentru cei cu Ascendent in Sagetator.