Rac

JOBURI SI CARIERA

Ca si in anul precedent, aproape toti nativii vor avea reactii imprevizibile, in sensul unor nemultumiri care apar pe neasteptate, ori a unor stari de exuberanta profesionala inexplicabila. In plus, pana in noiembrie, relatiile colegiale par de tip familial, cu o buna comunicare si lipsite de ranchiuna. Ulterior, pana la sfarsitul anului, vor deveni mai puternice relatiile parteneriale de alt tip, dar va aparea si o concurenta periculoasa. Oricand, de-a lungul acestui an, sunt in pericol de a parasi un job bun, fara a avea motive clare si oricand pot gasi un job special, de care vor fi insa la fel de nemultumiti.

DRAGOSTE

In ianuarie si noiembrie, te rasfeti. In martie, iti alinti perechea, iar in mai o domini. In august-septembrie, atragi si impresionezi. Este posibil in octombrie sa supralicitezi sansele erotice fata de un nou partener de cuplu. Daca in luna ianuarie relatiile amoroase sunt tensionate si nesatisfacatoare, din februarie acestea sunt de-a dreptul "infloritoare" pentru celibatari, care nu rezista tentatiei de a se casatori. De altfel, pe parcursul acestui an cele mai multe familii vor fi intemeiate de nativii si nativele tinere ale acestei zodii. Cel mai interesant este inceputul lui martie, cand vor avea o activitate sexuala de invidiat, isi vor afirma independenta, lipsa de gelozie, infidelitatea si "originalitatea" erotica.

BANI

Ai suficiente resurse, pana in octombrie. In martie-aprilie, tatonezi si faci demersuri pentru achitarea unor restante, in iulie, finalizezi tranzactii monetare importante. In august-octombrie, nu stai pe ganduri ca sa-ti iei ceva costisitor. In noiembrie si octombrie, castiga bani mai usor, dar continua sa se considere nenorocosi. In general, este un an al restrictiilor, in parte din cauza investitiilor de anul trecut.

SANATATE

Zonele sensibile raman aceleasi: stomacul, sanii, limfa si tendinta de cronicizare a tumorilor. In mai-iunie pui prea mult suflet si ai actiuni pripite. In iulie-august si noiembrie, poti sa te concentrezi mai greu si sa te enervezi. Din august, te temi ca unele maladii se pot croniciza. Starile de melancolie si pesimism alterneaza, intreg anul, cu cele de optimism exploziv. In ciuda faptului ca nimeni nu va aproba (nici macar rudele apropiate sau prietenii cei mai buni), nu renuntati la regimul de viata pe care il urmati cu sfintenie, cu toate ca rezultatele sunt aproape nule.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Foarte creativi si motivati, nu renuntati la nici cea mai neimportanta idee a dv., din dorinta de a obtine rezultate peste „media” pe care ati planificat-o. Cele mai norocoase luni pentru examene (sau acceptarea schimbarilor), raman octombrie si noiembrie.

JUNIORI

Sunteti convins ca aveti dreptate, nu acceptati interventii si cu atat mai mult critici. Situatia financiara este constanta, insa in zadar va doriti sa depasiti toate „limitele”. In august, sunteti mult prea indragostit ca sa va pese de altceva.

SENIORI

Anturajul va incerca sa va convinga sa mai renuntati la o parte din activitatea "profesionala", toata lumea fiind convinsa ca aveti nevoie de mai multa odihna. Starea de sanatate este subreda la inceputul anului mai ales pentru bolnavii cronici, ca apoi sa se pastreze constanta intreg anul.