Capricorn

JOBURI SI CARIERA

Pana in aprilie, cu toate ca muncesc din rasputeri, situatia profesionala a tuturor nativilor este complicata si uneori confuza din diverse cauze. In mai si iunie, sunt preocupati de cu totul alte probleme decat cele care tin de afirmarea profesionala si atrag astfel antipatia unor persoane din anturaj, care de abia asteapta sa-i "sape" mai bine, sa-i faca una cu pamantul in fata sefilor. Relatiile colegiale o iau razna si este posibil sa apara conflicte care sa-i determine sa mai renunte la o parte din activitatile comune. In decembrie, sunt criticati de parteneri si cel mai greu o duc cei care sunt patroni.

DRAGOSTE

In ianuarie, apar schimbari in camin. In februarie-martie, ai "trecere" la straini. In mai, ai prea multe initiative erotice. Pana in octombrie, cu precadere intre 25 august si 10 septembrie, traiesti din plin. Octombrie si noiembrie sunt luni pline de pasiune, dar si de ragazuri minime din cauza aparitiei unor activitati suplimentare. Iarna ii gaseste mai putin pasionali, lipsiti de fiorul patimii erotice si visand la calatorii exotice si experiente noi. In luna decembrie, isi vor afirma totusi din nou independenta si nu este exclus sa porneasca la vanatoare, daca nu cumva vor deveni chiar ei o prada mult dorita.

BANI

Strangator pana in august, dar in ianuarie cauti totusi resurse in plus. Investesti din plin de abia in toamna. In iunie-iulie te atrag mai ales articolele de lux. Iti plac jocurile de noroc, iar pe 10-15 septembrie, poti avea sanse de castig. In primele doua luni, este de preferat sa nu asculte in niciun caz de sfaturile celor care sustin ca ii protejeaza de faliment. Cele mai stabile perioade, din punct de vedere financiar, vor aparea doar in martie si in luna iunie. Ar trebui sa stranga, in perioadele de bunastare, bani albi pentru zile negre si sa excluda investitiile prea indraznete!

SANATATE

Mai sensibili decat de obicei, veti rezista pana in luna august la "ofertele" culinare care ar putea sa va creeze probleme digestive. Palizi si mai tot timpul incercanati, veti da impresia ca nu va simtiti bine, chiar si atunci cand starea de sanatate nu va creeaza probleme (ca in lunile aprilie sau octombrie). Necazurile vin de la actiuni impulsive, necontrolate, in special in august-noiembrie. In jur de 26 octombrie (zi de cumpana), poti avea disfunctii hormonale (la tiroida sau suprarenale).

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Doar familia si persoana iubita au curaj sa va spuna clar parerea lor, in rest, anturajul prefera sa va barfeasca cu „spor” pe ascuns. Suferiti (la fel ca in ultimii doi ani), din cauza absentei prietenilor, care chiar si atunci cand considera ca va sustin va fac mai mult rau. Cu toate ca declarati permanent ca doriti sa va schimbati locul si norocul, nu trebuie decat sa aveti rabdare.

JUNIORI

Situatia financiara este infloritoare, asa ca nu sunt excluse in niciun caz concediile lungi ori eventuale calatorii peste hotare. De la 1 septembrie, norocul profesional va alunga dorul de duca si de afirmare pe meleaguri straine.

SENIORI

Persoana iubita va face pana in septembrie declaratii de dragoste ca in povesti si puneti impreuna la cale o calatorie peste hotare ori intentionati sa primiti musafiri din strainatate. Seniorii pensionari nu trebuie sa dea atentie declaratiilor politice, ci sa aprecieze just norocul de care se bucura pana in toamna.