pesti

JOBURI SI CARIERA

Aproape toti nativii vor incepe anul in forta, ajutati de partenerul de cuplu, exceptie facand in primele doua luni indeosebi cei care activeaza in armata, jurnalistii si comerciantii. Muncesc pana in aprilie din greu mai ales economistii, contabilii, bancarii, dar si cei cu activitati agricole ori de turism. Sfarsitul lui martie va aduce si posibilitatea de a fi reluate calatoriile in interes de serviciu peste hotare. Apogeul va fi atins la sfarsitul anului, cand cei mai multi vor uita cum le arata casa. Spre deosebire de ultimii trei ani, se inteleg de minune cu toti colegii pana in noiembrie, cand, pentru o scurta perioada, acestia vor face pe sefii.

DRAGOSTE

Pana in noiembrie, te atrage indeosebi viata de cuplu. In aprilie, esti mult prea cuceritor. In luna iunie te poti certa cu cineva apropiat. Iulie este luna placerilor. In preajma lui 15 septembrie, te asteapta o bucurie in cuplu. Vor fi in sfarsit fericiti si o mare parte dintre nativi vor dori sa-si intemeieze o alta familie cu noul partener. Le trece insa pana in luna august, cand vechiul partener va reusi sa-i recucereasca, oferindu-le tot ceea ce isi doresc. Mai dificila va fi soarta celibatarilor, care ori de cate ori vor considera ca a dat norocul peste ei, va aparea cineva care sa le spulbere visele. Unii nativi vor fi nevoiti sa-si ingrijeasca partenerul intreg anul.

BANI

Castigi mult, din munca proprie, intre 15 aprilie si 30 mai. Din august, efortul este dublat. Din 18 septembrie, se adauga un supliment, care in noiembrie-decembrie devine substantial. Majoritatea celibatarilor vor prefera sa se rasfete, dar cei mai intelepti vor economisi bani pentru o locuinta proprie. In luna aprilie, vor considera ca a iesit soarele si pe strada lor, insa sansele vor disparea la fel de rapid cum apar. Din iunie, vor incepe o adevarata "campanie" de strangere de fonduri, ce va culmina de abia in noiembrie.

SANATATE

Prea multa pasiune, in ianuarie, te poate extenua. Efecte daunatoare, din exces de zel, ambitii sau frustrari apar si in februarie-martie. La inceputul lui septembrie, te omoara rutina si nu te mai desparti de stres! De altfel, pentru cei care nu pot renunta la interventiile chirurgicale, cea mai potrivita luna va fi august, in parte datorita imunitatii ridicate. Este bine sa fiti foarte atent la starea de sanatate in luna decembrie, cand organismul dv. va fi mai fragil si expus unor cronicizari rapide.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Toti invata lucruri noi cu placere si se implica in activitati multiple, uitand ca a venit vremea sa aleaga domeniul in care se vor afirma profesional. Criteriul preferat va fi cel care tine de finante, asa ca vor interveni schimbari surprinzatoare pana in luna mai.

JUNIORI

Munciti mult si exploatati nenumaratele sanse care apar (nici de idei noi nu duceti lipsa). Incasarile depasesc totusi toate asteptarile in intervalul februarie-mai, iar din septembrie apar si sustineri externe.

SENIORI

Nu renuntati nici in acest an la "viciile" care va pun sanatatea in pericol si nu concepeti sa nu aveti un partener stabil (si, daca se poate, si altii "instabili"). Incepand din toamna, viata li se pare din ce in ce mai frumoasa si seniorilor pensionari.