Nana Mouskouri, una din vocile de aur ale lumii, vine la Bucuresti, pe data de 10 mai. Potrivit Rador, celebra cantareata va participa la teledonul organizat la Bucuresti de UNICEF, impreuna cu Societatea Romana de Televiziune, in calitate de Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF.

La gala UNICEF, prezidata de Andreea Marin Banica, vor participarea personalitati ale vietii politice, economice si artistice din Romania, precum si a sustinatorilor si colaboratorilor apropiati ai UNICEF.

Fondurile stranse in urma teledonului vor fi utilizate pentru transformarea maternitatilor din Romania in "Spital Prieten al Copilului", initiativa lansata de UNICEF in 1991.

Nana Mouskouri a fost numita Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF in 1993 si este in permanenta preocupata de promovarea drepturilor copiilor. Acest lucru se reflecta in toate actiunile sale, atat in misiunile speciale asistate de UNICEF in care s-a implicat, cat si in interviuri, in timpul concertelor sale din intreaga lume.