Creme, uleiuri de corp, produse de machiaj si lotiuni de ingrijire corporala atat pentru femei, barbati, cat si pentru bebelusi se pot gasi in primul magazin online cu produse ecologice si organice din Romania. Site-ul ofera a o solutie celor care doresc produselor cosmetice naturale si de calitate, produsele oferite de Rangali fiind fabricate in proportie de 95% din ingrediente naturale, crescute fara ingrasaminte chimice.

Produsele organice sunt recomandate si de medici pentru ca impactul lor asupra organismului este minim. "Pielea recunoaste produsele naturale si le asimileaza, fara sa apara riscul unor alergii sau dermatite", a declarat medicul Mariana Dumitriu.

Produsele sunt importate din Anglia si Australia, printre cele mai cunoscute marci numarandu-se Barefoot Botanicals, Earth Friendly Baby, Essential Care, Natracare, Natural House, Nvey Eco si altele.

Monicai Rosu, Director General al magazinului, a declarat ca ideea i-a venit dupa ce a identificat pe piata o nisa care nu era acoperita. "Eu folosesc produse organice de peste 1 an si am sesizat o importanta diferenta. De exemplu samponul organic nu necesita folosirea balsamului", a declarat aceasta, precizand ca "site-ul reprezinta un pas in schimbarea mentalitatii cu care este perceput mediul inconjurator" si spera sa-i ajute pe romani sa adopte un stil de viata sanatos. "In fond, cu totii ne dorim sa fim naturally beautiful!”, a conchis Monica Rosu.

Investitia in magazinul online s-a ridicat la aproximativ 120.000 euro si a presupus constructia portalului, promovarea acestuia si primele stocuri de marfa. Potrivit lui Rosu, investitia in magazin va fi amortizata pana la finele anului viitor, aceasta estimand vanzari de 300.000 euro in 2008 si de peste 500.000 euro, in 2009.