Daca te hotarasti sa mergi la Bookfest, printre randurile de carti vei avea parte si de un concert. Duminica, 8 iunie, de la orele 18:00, la Romexpo , in Pavilionul 13, vei putea “citi” Travka. Acest concert va deschide seria de concerte ale verii, pe care trupa le va sustine in mai multe orase din tara.

Urmatoarele concerte sunt programate chiar saptamana viitoare, in Timisoara, pe 11 iunie, in Club Bunker, incepand cu orele 20:00, Oradea, 12 iunie, Club Lords, ora 20:00 si Cluj, in Music Irish Pub, ora 20:00.

Desi Travka a lansat cel de-al doilea album chiar acum cateva luni, formatia are deja in play-listul de concert piese noi, care anunta delicat lansarea celui de-al treilea album al trupei.

Albumul „Vreau sa simt Praga", lansat la jumatatea lunii octombrie, a fost descarcat de de peste 20 000 de utilizatori, cifra record pentru piatza muzicala din Romania si a fost numit de catre revistele de specialitate cel mai bun album de alternativ al anului.

Lansata in urma cu 5 ani, formatia de rock alternativ TRAVKA este cunoscuta publicului printr-o serie de hituri, precum „Corabia nebunilor”, „Travka”, „Zambetul tau”, „Urban Violent”, „Nimic nou pe frontul de est”, „Vreau sa simt Praga”, potrivit unui comunicat de presa.