• Cariera

Ianuarie

In luarea deciziilor importante, este indicat sa tii seama si de parerile partenerului de cuplu. Lansati invitatii de colaborare insistente care sunt refuzate insa de colegi intr-o maniera total nediplomatica.

Februarie

Initiativele tale dau rezultate pe plan profesional, dar nu trebuie sa fortezi rezolvarea lucrurilor. Amabilitate colegiala Doriti sa elucidati situatiile conflictuale si intrigile ce ies la iveala pe neasteptate.

Martie

Daca iti vei da seama ca o risipa prea mare de energie va indeparta persoana indragita, vei lua o pauza. Incepeti negocieri interminabile, lipsite de sens, cu sefii directi, care va irita mai mult pe dv.

Aprilie

Un colaborator important va fi indispus de atitudinea ta. Ai ocazia de a-ti pune in practica ideile. Nu va mai bazati pe argumente verbale, deoarece sunteti nerabdator, si treceti la demonstratii practice.

Mai

Daca lucrurile nu ies bine la serviciu, poate ca nu ar fi rau sa le cereti colegilor datori sa va ajute. Asistati la certuri fara a interveni, cu toate ca le-ati provocat intentionat. Spirit machiavelic.

Iunie

O discutie purtata cu unul dintre colegi poate degenera intr-o cearta serioasa, deci mare atentie la replici! Faceti tot posibilul pentru a nu fi refuzat de catre cei pe care doriti sa-i atrageti intr-o negociere.

Iulie

Vei descoperi ca evenimentele decurg conform asteptarilor. Nici oportunitatile nu intarzie sa apara. Manevrele dv. profesionale sunt mai mult decat transparente, dar continuati sa flirtati cu unii colegi (colege).

August

Un lucru este clar, te simti mai optimist si gata sa te iei la tranta cu cei care te contrazic. Orgoliu nemasurat la jumatatea intervalului. Aveti pretentii mici, dar tot vi se reproseaza ca nu v-ati implicat suficient in unele evenimente profesionale.

Septembrie

Conflictele care au aparut in familie in ultimul timp risca sa iti macine nervii. Intrigi si barfe. Pentru a putea sa va imbogatiti orizontul de cunoastere, declansati noi cercetari cam fara sens.

Octombrie

Incerca sa calmezi spiritele, pentru ca altfel vei avea probleme profesionale. Sansele iti surad la sfarsitul intervalului. Apelati la carti greu de tradus si la izvoare mai putin cunoscute, pentru a-i epata pe cei din jur.

Noiembrie

Este posibil sa fie necesare cateva investigatii care te vor tine departe de prieteni sau cunostinte. Desi ati fost sfatuit sa nu va mai criticati colegii, nu va puteti abtine. Nemultumiri generalizate.

Decembrie

Ia o pauza pentru a-ti limpezi ideile in legatura cu casa sau cu eventuale noi proprietati. Ati terminat activitatile programate, mai aveti insa multe restante, pe care nu le stiti decat dv.

  • Bani

Ianuarie

Foarte amabili, vor deveni intransigenti cu cei care cheltuiesc fara rost. Se considera fericiti pentru slujba pe care au. Cei mai multi vor face calatorii peste hotare ori vor incheia contracte cu strainii.

Februarie

Cei mai multi nativi nu obtin din partea familiei mult dorita infuzie de capital. Sunt invidiati toti pentru rezultatele financiare si aprecierea unanima asefilor directi.

Martie

Nemultumirile majore sunt provocate de partenerul de cuplu, care parca este decis sa ii contrazica, sa ii critice si sa le descurajeze elanurile creatoare si nevoia de afirmare financiara.

Aprilie

Incepeti o campanie de redecorare a locuintei ori de investitii bancare Sunteti suparat mai tot timpul ca partenerul de cuplu nu va sustine financiar niciuna din intentii.

Mai

Prietenii sunt plecati, iar rudele considera ca munciti prea mult, chiar daca au numai cuvinte de lauda pentru castigurile dv. Toti nativii se simt persecutati permanent si nu-si mai inteleg partenerii de afaceri.

Iunie

Vorbiti prea mult si este posibil ca o parte dintre interlocutori sa va interpreteze gresit declaratiile laudative. Sunteti din ce in ce mai pretentios financiar cu partenerul de cuplu.

Iulie

Nu pregetati sa le cereti colegilor sa refaca cea mai mare parte din activitatile finalizate (unele chiar platite). Considerati ca anularea unui contract chiar ar fi benefica in aceasta perioada.

August

Excludeti orice fel de confidente, cu exceptia celor referitoare la succesele financiare. Singurele persoane cu care indrazniti sa comunicati, fara a fi criticat, sunt prietenii.

Septembrie

In continuare, faceti eforturi mari pentru a proteja persoana iubita, dar nu este exclus sa apara neintelegeri si conflicte noi, de care nu aveti cum sa scapati..

Octombrie

Foarte indragostit, uitati finalizarea cator activitati depinde de dv. Nativii casatoriti nu inteleg atitudinea partenerului de cuplu, care doar pare lipsit de ambitia de a deveni bogat.

Noiembrie

Dorinta de a fi promovati se indeplineste, numai ca vor descoperi ca au dorit mai multi bani si au obtinut cu totul altceva. Sunt apreciati pentru diplomatia si intuitia exceptionale.

Decembrie

Nimeni nu le poate intelege apetitul excesiv de a cheltui. Celibatarii vor sa se casatoreasca, iar cei casatoriti sunt atrasi de aventuri erotice secrete. Incurcaturi financiare.

  • Iubire

Ianuarie

Aveti suficient timp liber pentru a planifica unele calatorii lungi. Conflictele cu partenerul de cuplu raman actuale, iar datorita sensibilitatii excesive deveniti cu usurinta agresiv.

Februarie

Sunteti derutat din cauza bugetului minim, insa va faceti noi prieteni, pe care ii ajutati sa se lanseze intr-o activitate originala. Cautati un nou job ori o colaborare mai lucrativa.

Martie

Dur, autoritar si foarte rigid, le dovediti celor din anturaj ca nu va cunosc suficient. Intransigenta dv. se manifesta mai cu seama in adoptarea unui program financiar bazat pe economii.

Aprilie

Munca este singura componenta importanta si vitala, iar patronii sunt din ce in ce mai pretentiosi cu partenerii, carora le impun un program de cheltuieli foarte strict.

Mai

Incepeti o noua etapa din punct de vedere profesional si pentru moment sunteti foarte atras de noul domeniu, chiar daca financiar nu se produce nici o schimbare.

Iunie

Patronii vorbesc mult despre fuziuni ori noi colaborari, dar nu iau in serios nici o cerere de negociere, directa ori indirecta. Sunteti mult mai ambitios, insa in continuare va blocati conturile.

Iulie

Va certati cu aproape totii colegii si nici prietenii nu prea va mai simpatizeaza. Aveti impresia ca de cand nu mai castigati multi bani, cei din anturaj va ocolesc sistematic.

August

Relatiile cu partenerul de cuplu sunt mai echilibrate, chiar daca veti incerca sa-i interziceti sa mai faca cheltuieli. Deveniti brusc mai intelegator cu aproape toti colegii, cand va ofera bani.

Septembrie

Cu o intuitie paranormala, descoperiti punctele sensibile ale partenerului si aveti grija sa creati o atmosfera financiara placuta. Nu este exclus sa faceti schimbari majore in conturile comune.

Octombrie

Va decideti sa reorientati toate castigurile si aveti o surpriza foarte placuta atunci cand se ofera toti sa va ajute. Patronii sunt mai carcotasi si lipsiti de intelegere pentru cei care vor bani.

Noiembrie

Sunteti stresat de timpul scurt in care trebuie sa finalizati multe activitati, inainte de a face un drum in provincie ori in strainatate. Sunteti invitat la o negociere foarte importanta pentru bugetul dv.

Decembrie

Noi joburi ori noi contracte. Chiar daca sunt de scurta durata, acestea va asigura un buget mai mare. Este posibil sa pastrati pentru moemnt secrete aceste noi sanse financiare.

  • Sanatate

Ianuarie

Sunt contraindicate excesele de orice natura, dar mai cu seama cele alimentare, care includ si consumul de alcool sau cel de medicamente. Se recomanda sa va organizati activitatea profesionala in asa fel incat in fiecare zi sa aveti un moment de pauza.

Februarie

Atentie la tendinta de a face excese care se pot rasfrange in mod negativ asupra starii de sanatate (pot aparea crize abdominale). Sunteti nu numai foarte expansiv, ci si hipersexual. Se pot instala sau croniciza boli ale aparatului digestiv sau sexual.

Martie

Ati scapat pentru moment de pericolul altor infectii renale. Daca starea de sanatate se amelioreaza, sunt inca valabile pericolele de a va accidenta. In ultima parte a lunii, starea de sanatate este destul de buna, insa pot aparea migrene si colici renale.

Aprilie

Aveti mai multa grija de sanatatea dv. in aceasta perioada: beti multe lichide, dar fara alcool. Dispuneti in continuare de o energie colosala, pe care nu aveti rabdare sa o canalizati constructiv. Sunt excesiv de stresati din diverse motive, situatie care afecteaza starea de sanatate

Mai

Sunt contraindicate excesele alimentare, din cauza intoxicatiilor la care sunteti predispus. Poate reaparea o alergie mai veche sau o raceala pentru care va trebui sa luati multe medicamente. Tensiuni maxime si stres provocat de activitate dezorganizata.

Iunie

Energie vitala maxima si stare de sanatate foarte buna, cu exceptia echilibrului psihic. Graba strica treaba in cazul dv. Va simtiti bine si faceti eforturi maxime, periculoase. Este necesar sa fiti mai atent, pentru a evita accidentele.

Iulie

Stare inexplicabila de rau, de lipsa de energie si neliniste permanenta. In cazul in care va aparea o infectie oculara sau auriculara, trebuie sa luati imediat masuri drastice. De abia la sfarsitul intervalului veti scapa de starea de apasare si de migrene.

August

Sunteti mai nervos si impresionabil. Accese depresive. Predispusi in continuare la excese foarte periculoase, sunt in pericol de a avea diverse colici. Cei ce au diabet trebuie sa respecte cu atentie regimul impus, pentru a nu declansa o decompensare a glicemiei.

Septembrie

Sanatate excelenta, cu o indispozitie trecatoare la mijlocul intervalului. Mici probleme trecatoare provocate de tensiunea mare ori edeme la picioare. Mai multa miscare va scuteste de durerile de picioare si de migrene.

Octombrie

Faceti afirmatii care va provoaca crize cardiace (va implicati in procese dure). Relatiile cu partenerii devin atat de dure la mijlocul intervalului, incat sanatatea dv. va fi afectata dezastruos. Cardiacii vor trece prin clipe grele. Atentie la retentia de lichide!

Noiembrie

In continuare, aveti tot felul de stari ciudate, pe care le rezolvati cu ajutorul sfaturilor amicale. Va lasati pe mana prietenilor si bine faceti, daca acestia au o diploma de medic. Va simtiti cand bine, cand rau si nici un medic nu va poate pune un diagnostic clar.

Decembrie

Nu ati avea nici o problema, daca nu v-ati implica in atatea activitati incat ajungeti la oboseala cronica. Profitati de aceasta perioada de sanatate infloritoare sub toate aspectele. Nu aveti probleme, chiar daca durerile de spate pot fi considerate un semnal de alarma!

  • Concedii si calatorii

Vor calatori mult mai putin decat in anii precedenti si vor ajunge chiar sa duca dorul acelor deplasari aventuroase, chiar daca nu vor regreta oboseala si stresul acumulate. Luna septembrie va fi cea mai buna perioada pentru concediu, dar se vor bucura de cateva zile de vacanta reusite si in decembrie, cand vor putea face multe calatorii relaxante si frumoase prin tara ori chiar in strainatate.