• Cariera

Ianuarie

Este o perioada optima pentru legarea unei colaborari sau pentru lansarea unor propuneri profesionale. Descoperiti ca va este imposibil sa tineti pasul cu persoanele experimentate din anturaj. Reorganizare continua.

Februarie

O luna a intalnirilor si a negocierilor sincere. Va veti vedea cu numeroase persoane foarte amabile. Incercati sa faceti numai lucruri bune, doar ca nu sunteti inteles, iar demersurile dv. sunt respinse.

Martie

In cazul relatiilor de afaceri, lucrurile pot fi tinute sub control. Profesional, situatia devine cam bizara. O buna amica va impiedica sa plecati la drum, apeland la dv. sa o ajutati la o activitate de rutina.

Aprilie

Un aspect al primei saptamani este usurinta cu care ii puteti convinge pe ceilalti de corectitudinea ideilor dv. Aveti o reactie mai mult decat amabila si va conformati tuturor indicatiilor primite de la sefi.

Mai

Astrele nu sunt mai darnice, cu toate ca esti mult mai deschis fata de colaboratori si sefi. Satisfaceti toate pretentiile celor din anturajul profesional, chiar daca apar conflicte noi intre colegii.

Iunie

Compania celorlalti este foarte binefacatoare si profiti de orice clipa petrecuta alaturi de colegii cu experienta. Pentru a putea sa aveti in continuare liniste financiara, trebuie sa administrati cu grija fondurile comune.

Iulie

Chiar daca te vei simti tinta barfelor, retine ca indiferent de esecuri, acestea nu ti se pot imputa. Stabiliti norme profesionale care dau peste cap activitatea colegilor dv. si va mai mirati ca toti va critica.

August

Daca vor aparea unele probleme de ordin profesional, poti obtine castiguri neasteptate din bonusuri. Va decideti pe neasteptate sa faceti economii, tocmai cand partenerul vrea noi investitii.

Septembrie

Nu prea sunteti in apele dv. si va simtiti cam ciudat. Veti crede probabil ca unele persoane va urasc. Daca veti continua sa doriti sa le impuneti colegilor propriile idealuri, veti intr-adevar avea probleme.

Octombrie

Vei munci din greu si vei da dovada de multa ambitie in ceea ce priveste statutul profesional. Apare o situatie in care va dovediti priceperea si va impuneti in fata tuturor adversarilor.

Noiembrie

Lasati grijile deoparte pentru cateva zile si incercati sa va linistiti din punct de vedere profesional. Gasiti in sfarsit cele mai bune metode de abordare a celor cu care colaborati, dar si a membrilor familiei.

Decembrie

Ati putea sa petreceti mai mult timp alaturi de noii colegi si asa ati scapa de multe reprosuri neplacute. Aveti ocazia sa recuperati tot timpul pierdut si sa faceti depozite bancare avantajoase.

  • Bani

Ianuarie

Raman mult prea multe activitati neterminate pentru a putea avea pretentia sa va primiti la timp toate recompensele financiare. Sunteti contestat chiar de colegii cu care va intelegeati bine.

Februarie

Idealurile dv. sunt extravagante si cei din jur le considera simple utopii. Atitudinea dv. este inedita si se pare ca nu veti putea sa convingeti pe nimeni ca aveti dreptate in problemele de buget.

Martie

Norocul nu va va parasi nici in aceasta perioada, mai ales ca stiti cum sa va impuneti, sa faceti planuri bancare ireprosabile si sa le puneti in practica fara cusur. Calatoriile se inmultesc.

Aprilie

Situatia financiara incepe sa se imbunatateasca incet-incet, cu ajutorul rudelor ori prietenilor. Este de preferat sa nu faceti publice castigurile dv., pentru a nu avea surprize!

Mai

In acest interval, veti inregistra un neasteptat varf de incasari. Pagube vor aparea doar in cazul celor care se ocupa cu fabricarea obiectelor pentru copii si comercializarea acestora.

Iunie

Incepand din aceasta luna, veti fi mai bogat, insa veti si cheltui tot, imediat ce primiti bani. Sunteti atras insa si de comertul cu alimente si este posibil sa faceti investitii nerealiste.

Iulie

Sunt interzise tranzactiile imobiliare, mai ales ca pentru moment castigurile din alte surse raman la cote inalte. De asemenea, este de preferat sa se renunte la calatorii.

August

Foarte sensibil la critici, mai ales daca acestea vin din partea prietenilor, nu sunteti deloc multumit de castigurile dv. Aveti senzatia ca bateti pasul pe loc si ca sunteti blocat de suferinte inexplicabile.

Septembrie

Vorbiti prea mult despre ideile dv. financiare ca sa mai aveti sansa sa le si exploatati singur. Cei care lucreaza cu strainii ori comercializeaza produse de peste hotare au mari avantaje.

Octombrie

Apar tot felul de probleme ciudate, dar cele mai periculoase sunt cele care semnaleaza posibile pierderi din tranzactii valutare. Sunt necesare controale repetate si respectarea cu strictete a legilor.

Noiembrie

Militarii si toti cei care sunt angajati in armata pot sa primeasca in acest interval subventii ori majorari de salarii. Ceilalti apeleaza la conturile deja existente, asa cum s-au obisnuit deja.

Decembrie

Este posibil sa pierdeti un bun partener din cauza faptului ca preferati sa urmati sfaturile unor prieteni rau voitori care spera sa ajungeti la pagube. Pierderi de fonduri pe neasteptate.

  • Iubire

Ianuarie

Persoanele mature pun la cale aliante matrimoniale si organizeaza nunti ori evenimente similare. Nu mai are nimeni pe pamant noroc sentimental ca dv. Capacitatea de a cuceri este inegalabila. Va simtiti rareori stanjenit.

Februarie

Va reinnoiti garderoba si faceti investitii maxime intr-un look original, nou si inspirat. Mult prea optimisti si prea vorbareti, acesti nativi sunt intreg intervalul excesiv de erotici si atrasi de experiente originale.

Martie

Prietenii si rudele au tendinta de a-i judeca gresit. In plus, trebuie sa ascunda niste aventuri scurte, dar multe. Se pot indragosti iremediabil de un prieten care pana acum li se parea fara sare si piper.

Aprilie

Neintelegerile sentimentale continua sa-i nedumereasca si sa-i nelinisteasca, cu toate ca vor aparea destule persoane care sa le sustina deciziile. Nu se pot plange in schimb de relatiile strict erotice si de comportamentul partenerului de cuplu.

Mai

Cei foarte tineri simt o atractie fatala pentru noutatile erotice si pentru parteneri experimentati. Faceti planuri peste planuri referitoare la calatorii lungi ori de schimbare a partenerului. Chiar daca aceste planuri vor fi iar amanate, nu le uitati.

Iunie

Invidia colegilor va impiedica sa va concentrati suficient si preferati sa nu faceti confidente. Fara intentie, deveniti un fel de Cupidon care atrage toate privirile! Tentatia de a da sfaturi tuturor, mai ales referitoare la probleme ce tin de amor, este din ce in ce mai mare.

Iulie

Cei care iau in seama noile propuneri amoroase vor avea succes nelimitat. Nativele nu pot scapa prea usor de deceptiile sentimentale si de dezamagirile parteneriale. Nu aveti stare! Doriti sa faceti o deplasare, o schimbare de loc si de iubire.

August

Daca nu sunteti suficient de atent, conflictele cu persoana iubita pot deveni perene. La sfarsitul intervalului, puneti deja la cale o separare. Aventuri si crizele de gelozie ale persoanei iubite va impiedica sa purtati o discutie despre adevaratele probleme ale cuplului.

Septembrie

Sensibilitatea emotionala se manifesta mai ales la serviciu, in absenta sefilor si a unor colegi lipsiti de conduita normala. Partenerul de cuplu pleaca la drum lung, poate si peste hotare. Va bazati intru totul pe sfaturi pentru a va satisface placerea de a va schimba partenerul si imaginea.

Octombrie

Reusiti sa refaceti o relatie sentimentala, insa este nevoie in continuare de rabdare si de fantezie. Starea de neliniste prin care treceti de cateva luni se accentueaza atunci cand cineva drag se incapataneaza sa va analizeze viata si sa va dea sfaturi.

Noiembrie

Sunteti criticat de mai toata lumea, doar pentru ca doriti sa clarificati relatiile dintre dv. si persoana iubita, care doreste in continuare sa pastreze legatura secreta. Multe native sunt implicate in salvarea unor casnicii ori ajuta la organizarea unor nunti deosebite.

Decembrie

Declarati fara retinere tuturor ca nu mai aveti nici un fel de idee cum ati putea scapa de incurcaturile sentimentale Pentru moment, aventurile erotice nu stagneaza pentru celibatari.

  • Sanatate

Ianuarie

Aveti mai multa grija de dv. decat pana acum si situatia se reflecta pozitiv in starea de sanatate. Sunt excluse deplasarile lungi, chiar daca va simtiti excelent. Doar fumatorii au probleme de sanatate, in cazul in care nu reduc drastic numarul de tigarete.

Februarie

Stare excelenta de sanatate, chiar daca sunteti obosit la maximum. Nu apar in acest interval probleme de sanatate, mai ales daca va respectati orele de somn. Eforturile pot sa va submineze starea de sanatate, daca nu va odihniti suficient.

Martie

Aventurile erotice va consuma toata energia vitala. Posibile dureri frecvente de gat. Nu sunt excluse agravarile bolilor tiroidiene de care sufera unii nativi. Mare atentie la partenerii sexuali, pentru a nu avea surprize neplacute si durabile.

Aprilie

Luati decizii gresite atunci cand refuzati sa acceptati un medicament banal. Durerile dv. de cap vi se par ciudate, dar nici nu acceptati un simplu antinevralgic. Le dati celor din jur sfaturi medicale si le sugerati tratamente sigure, dar dv. refuzati un consult absolut necesar.

Mai

Disfunctiile hormonale accentueaza instabilitatea psihica. Este posibila instalarea unor nevroze destul de periculoase, iar activitatea cardiaca se cere supravegheata cu mare atentie. Dureri lombare.

Iunie

Excesele sexuale le pun in pericol starea de sanatate, dar nu iau in seama nici o reactie ori simptom mai putin obisnuit. La sfarsitul intervalului, se simt storsi, fara vlaga si apeleaza cu incredere la medici.

Iulie

Unele native pot sa piarda sarcina, daca fac eforturi prelungite. Toti ascund cu grija ca se simt atrasi de persoanelebolnave din anturaj. Va reprosati ca nu ati actionat la momentul potrivit pentru a beneficia de gratuitati medicale.

August

Labilitate psihica si comportamentala. Continua sa faca excese erotice, manati de un instinct primitiv, de vise si de un partener insatiabil. Sunt in centrul atentiei si se simt fericiti, asa ca exclud indicatiile medicale.

Septembrie

Faptul ca traiesc intr-o continua tensiune, nu ii ajute sa se echilibreze fizic si emotional. Fac permanent excese si foarte multi sufera din cauza disfunctiilor cardiace, hepatice si a circulatiei periferice defectuoase.

Octombrie

Pentru unii, va fi absolut necesara o interventie chirurgicala de mai multe ori amanata. Ceilalti nativi vor trebui sa respecte tratamente noi si sa accepte ca durerile reumatismale pot aparea la orice varsta.

Noiembrie

Crizele cardiace si hipertensiunea devin normale pentru nativii maturi. In plus, pentru toti, apar colici abdominale inexplicabile, care accentueaza gradat disconfortul cotidian.

Decembrie

Apar tot felul de simptome ciudate, dar cele mai periculoase sunt cele care semnaleaza posibile problemele pulmonare. Sunt necesare controale repetate si respectarea cu strictete a tratamentului.

  • Concedii si calatorii

Majoritatea nativilor vor calatori mult, insa doar in interes de serviciu ori cu probleme legate de situatia lor financiara. Cei mai multi isi vor anula concediile ori le vor amana pana in luna octombrie. Se vor relaxa pe apucate, fie vizionand spectacole, fie retragandu-se cu prietenii in locatii "speciale" Numai cei foarte tineri se vor bucura cu adevarat de vacante.