• Cariera

Ianuarie

Atentia este indreptata in primul rand catre munca, spre oficializari de acte si semnari de contracte. O luna potrivita pentru studiu si meditatie. Patronii isi "purica" actele si cer sfaturi de la economisti.

Februarie

Rezultatele obtinute nu se anunta cu totul favorabile, dar veti putea sa va inspirati de la altii. Cunoasteti persoane care accepta imediat propuneri de "alianta" si care au pregatite planuri de viitor.

Martie

Tot ceea ce intreprinzi poarta amprenta stagnarii sau rezultatele vor aparea cu o oarecare dificultate. Stiti ca trebuie sa primiti noi contracte, numai ca veti avea si alte surprize foarte placute. "Daruri" mici.

Aprilie

Va uniti fortele cu ceilalti pentru a va rezolva dificultatile profesionale. Luna aduce precis unele satisfactii. Vi se ofera multe ocazii pentru a va consolida situatia profesionala, prin intermediul unui alt post.

Mai

Apar blocaje financiare, dar dv. debordati de energie si pofta de viata. Dorinta de afirmare este maxima. Visati cu ochii deschisi la posibile promovari, insa pentru moment nu sunteti sigur de nimic.

Iunie

Apar in prim-plan relatii noi sau unele proiecte indraznete pe care nu le sustine nimeni in afara dv. Faceti excese profesionale sau cumparati alimente in cantitati prea mari. Asteptati colaboratori dragi.

Iulie

Regula acestei luni este schimbarea, fiind totodata si conditia reusitei pe care o doriti de mult timp. Aveti din nou senzatia ca sunteti in pericol si nu mai puteti suporta starea de neliniste permanenta.

August

Este bine sa evitati monotonia si, daca se ofera prilejul, sa faceti chiar si o scurta calatorie in interes de serviciu. Este necesar sa dati explicatii celor de care depindeti financiar si situatia va irita la maximum.

Septembrie

O luna in care ati putea avea parte de evenimente importante, in special acolo unde este vorba de noi joburi. Nu vi se pare corect sa vi se puna intrebari intime, tinand cont ca nu prea mai aveti astfel de relatii.

Octombrie

Este posibil sa faceti o pasiune pe neasteptate pentru un nou proiect si sa va complicati viata inutil. Posibile schimbari de domiciliu si job. Asistati uimit la conflictele deschise de cei din anturaj si le oferiti motive de impacare.

Noiembrie

Este indicat sa va alegeti drept colaboratori persoane mature sau chiar mult mai in varsta decat dv. In a doua parte a lunii, are loc un eveniment mai important, care va obliga sa lipsiti la o intalnire importanta cu amicii.

Decembrie

Va grabiti, nu sunteti atent deloc si din aceasta cauza ati putea pierde cateva ocazii de a face bani. Aveti o discutie aprinsa cu persoana iubita, din cauza unor proiecte profesionale comune fara nici un viitor.

  • Bani

Ianuarie

Transportatorii si hotelierii (toti cei legati de activitati de turism) vor avea castiguri nesperate in aceasta perioada. Restul primesc ori dau lectii de afirmare socio-financiara.

Februarie

Sunt cei mai norocosi nativi – nu trebuie sa ceara nimic, pentru ca oricum li se ofera totul, cand este vorba de bani. Cei mai multi aleg acum sa-si renoveze locuinta ori sa-si cumpere o casa.

Martie

Este necesar sa nu se mai bazeze numai pe noroc, acesti nativi fiind si prea optimisti de cateva luni. Deciziile lor financiare sunt total neinspirate si ar trebui sa apeleze la specialisti bancari!

Aprilie

Cu toate ca vor fi obligati sa plateasca toate "datoriile" unei femei din anturaj, nu se pot plange de situatia lor financiara. Patronii si managerii sunt insa cei mai favorizati.

Mai

Vor castiga doar cei care accepta sa primeasca sfaturi, iar cei mai afectati de pierderi sunt cei care au investit tot ce au avut in agricultura. Sunt excluse imprumuturile bancare.

Iunie

Castigurile apar indeosebi de la serviciu. Cei care vor sa vanda acum un imobil este bine sa amane tranzactia, pana vor consulta toate ofertele de pe piata, pentru a nu fi escrocati.

Iulie

Vor fi prea increzatori in propriile idei (incurajati de castigurile anterioare) si pot pierde totul. Singurii "castigatori" sunt cei care aleg acum sa plece in strainatate pentru a munci.

August

Daca aleg sa continue campania de economisire, sunt in avantaj cert. Cu orice risc, nu trebuie sa renunte la slujbele ori contractele actuale, oricat de nemultumiti ar fi!

Septembrie

In acest interval, investitiile facute vor fi de bun augur, cu toate ca nu veti depasi din nou toate plafoanele. Din pacate, va trebui sa renuntati la o calatorie de placere, pentru demararea unei activitati noi.

Octombrie

Sunt avantajati financiar nu numai agricultorii, ci toti cei care lucreaza manual (sculptorii in lemn, croitorii, olarii, bucatarii etc.). Meticulozitatea este rasplatita financiar din plin.

Noiembrie

Desi se simt in continuare norocosi, au cam ajuns la fundul sacului. Nu se pot baza inca pe colaboratori ori pe sustineri exterioare, iar cei care lucreaza in comertul exterior inregistreaza pierderi.

Decembrie

Sunt sustinuti de familie in continuare. Cei care se descurca excelent sunt toti cei care fac transporturi ori proiecteaza drumuri si poduri. Sunt excluse castigurile din strainatate.

  • Iubire

Ianuarie

Nu sunteti multumit de vitalitatea dv., de energie ori starea de sanatate. In loc sa va ganditi ca faceti eforturi prea mari, ca v-ati implicat in prea multe activitati, dv. va reprosati lipsa de rezistenta la efort sexual. Nativii care au experienta suficienta vor renunta la relatiile erotice neavantajoase. Partenerii sexuali devin oricum carcotasi.

Februarie

In timp ce dv. sunteti mai mult pe drumuri, casa va este plina de oaspeti. Partenerul de cuplu va sprijina cat poate, insa este depasit de schimbarile care se succed cu rapiditate. Vi se recomanda un tratament de lunga durata, un regim de viata, care vi se pare stresant, costisitor si limitativ din punct de vedere sexual.

Martie

Senzualitatea se imbina cu gelozia, iar relatiile de amicitie infloresc si dezvolta sentimente ambigue. Descoperiti ca stati mai mult la serviciu, decat acasa si va decideti sa va schimbati curand programul. Persoana iubita va refuza atentiile din ce in ce mai des.

Aprilie

Situatia sentimentala se imbunatateste simtitor, iar relatiile erotice va aduc fericire. Chiar daca nu va intelegeti bine cu membrii familiei, chiar daca nu prea aveti activitate sexuala, dv. va pastrati increderea in viitor si sunteti foarte optimist. Celibatarii sunt in continuare stresati de insistentele persoanei iubite si se refugiaza in munca.

Mai

Amabil, senzual si altruist, rezolvati problemele celor dragi, fara ca acestia sa va ceara ceva. Apelati la persoana iubita pentru un imprumut, ca apoi sa va para rau si sa va reprosati toate greselile din timpul vietii. Senzualitatea este maxima si pot aparea pretendenti noi. Aproape ca va obsedeaza neintelegerile parteneriale.

Iunie

Culmea este ca rudele continua sa va invinovateasca pe dv. pentru situatia creata in familie si deja nu mai stiti la cine sa apelati ca sa mai schimbati o vorba amabila. Va puteti baza pe o gramada de prieteni, insa relatiile de cuplu raman tensionate. In astfel de conditii, sunt posibile aventuri erotice. Iubiti din ce in ce mai mult, fara sa tineti cont ca si energia vitala are limite.

Iulie

Membrii familiei nu va mai inteleg deloc si incearca sa va explice ca ati ridicat stacheta pretentiilor persoanei iubite peste orice limita. Planurile de calatorie pot deveni numai pentru dv. o certitudine. Nimic din ceea ce face partenerul dv. de cuplu nu va place si aveti tendinta sa reluati si sa "corectati" totul.

August

Nu veti fi multumit de ceea ce faceti dv. Nici in acest interval nu renuntati la cheltuielile masive pentru persoana iubita. Nativele mamici sunt mai intelegatoare cu propriii copii, dar prefera sa pastreze o doza de severitate. Excesul in ceea ce va priveste caracterizeaza orice manifestare, dar mai ales cele sexuale.

Septembrie

Tendinta spre furie este contraindicata si pot aparea daune sentimentale, chiar daca renuntati la afirmatiile nefondate si redeveniti amabil. In ultima parte a intervalului, se ivesc mici pagube si pierderi de acte de valoare, care va aduc in pragul impotentei. Sunteti in imposibilitatea de a va mai satisface sexual, din diverse cauze.

Octombrie

Sunteti fortat de imprejurari sa renuntati si la intalnirile amicale si, fiind o persoana foarte "prietenoasa", va displace total situatia. Relatiile cu partenerul de cuplu se detensioneaza incet-incet. Aveti senzatia totusi ca sunteti persecutat, mai ales in domeniul sentimental. Treceti printr-un fel de criza, care afecteaza manifestarile afective in general si erotice in special, insa relatiile cu partenerul de cuplu macar par excelente.

Noiembrie

Celibatarele care nu au acceptat inca sa lucreze peste hotare ori cu strainii, vor primi oferte avantajoase din partea partenerului de cuplu Foarte amabil, creativ si pretentios, suportati greu respingerile. Veti gasi insa rapid modalitati de a va consolida relatiile amoroase si veti fi admirat de colege si de partenerii de afaceri mai tineri.

Decembrie

Nu acceptati sa comande altcineva in casa dv. si luati o atitudine de-a dreptul rebela. La mijlocul intervalului, considerati ca iubirea pe care o primiti este insuficienta. Prea orgolios, stabiliti singur detaliile unor imbunatatiri. Discutiile cu partenerul de cuplu sunt din ce in ce mai dificile si neproductive.

  • Sanatate

Ianuarie

Sunt contraindicate deplasarile lungi sau scurte. Suferiti o revenire a unei boli. Nativele au la mijlocul intervalului probleme hormonale trecatoare, dar destul de suparatoare. Stare de apasare, de lipsa de vitalitate si dereglari hormonale.

Februarie

Sunteti nevoit, la mijlocul intervalului, sa cheltuiti foarte multi bani pe medicamente. Vi se recomanda un nou tratament pentru simptome care ar fi trecut de la sine. Starea de neliniste provocata de un diagnostic gresit se risipeste de abia la sfarsitul intervalului.

Martie

Analizele arata bine, dar dv. continuati sa va simtiti lipsit de vlaga si fara pofta de mancare. Crizele biliare nu-i lasa in pace pe cei de varsta a III-a si nu numai. Cei tineri au un ritm cardiac cam "original", iar cei in varsta trebuie sa tina regim.

Aprilie

Mare atentie la disfunctiile cardiace, mai ales pentru cei care deja sunt bolnavi. Nu este exclus sa aveti tulburari cardiace care sa va sperie si sa mergeti la medic. Va impuneti un ritm de munca maxim, care va va da activitatea inimii peste cap.

Mai

Apar multiple disfunctii pe care nici medicii nu stiu cum sa vi le explice. Durerea de oase devine prea suparatoare ca sa mai amanati consultul medical de specialitate. Daca dv. "scapati" de problemele de sanatate, va trebui sa aveti grija de cineva din familie.

Iunie

Stare de sanatate exceptionala, mai ales in a doua parte a intervalului. In cazul in care ati avut probleme de sanatate, v-ati gasit in mod sigur leacul potrivit. Nu aveti grija suficienta de dv., dar aveti mult noroc!

Iulie

Cei mai afectati vor fi, intreaga luna, cei care sufera din cauza disfunctiilor tiroidiene. Sunteti mult prea optimist si considerati ca nu aveti nevoie de nici un fel de analize. Daca plecati in concediu, veti fi scutit macar de acumularea continua de stres.

August

Nu este exclus sa vi se propuna sa suportati o interventie chirurgicala la gat. Se impune o dozare de hormoni, pe care ar fi bine sa nu o amanati. Imunitate slabita. Perioada foarte buna, in ultima parte a lunii, cand puteti sa va afirmati in orice domeniu.

Septembrie

La jumatatea intervalului, nativele vor avea de depasit cateva zile de stari ciudate. Sanatate fizica in general buna. Psihic, sunteti in continuare marcat de depresii. Aveti sansa sa cunoasteti un medic specialist care va poate explica simptomele si va vindeca.

Octombrie

Durerile de stomac au disparut ca prin farmec si sunteti gata sa incepeti un ciclu de excese. Doar fumatorii mai au unele probleme, in rest ceilalti nativi sunt pe deplin sanatosi. Economisiti-va totusi energia vitala!

Noiembrie

Problemele cardiace se accentueaza si nu mai stiti la cine sa apelati ca sa va ajute. Nu mai aveti incredere in medicul dv. pentru ca tratamentele nu au efectul dorit. Va asumati riscuri mari, daca renuntati la medicatia cardiaca prescrisa.

Decembrie

S-ar putea sa faceti confuzie intre doua medicamente si sa suportati apoi consecintele. Este posibil sa nu intelegeti recomandarile medicului si va este jena sa cereti lamuriri. Intervalul este periculos si pentru bolnavii de plamani.

  • Concedii si calatorii

In general, nativii din aceasta zodie nu se simt atrasi de calatoriile lungi in 2009 (exceptie va face doar luna decembrie, cand multi isi vor oferi un sejur intr-o locatie deosebita). Din februarie pana in luna mai, se vor relaxa prin mici perioade de concediu, niciodata prea lungi ori prea costisitoare. In aceeasi perioada, cei mai multi vor prefera totusi sa calatoreasca doar in interes de serviciu.