• Cariera

Ianuarie

Ar trebui sa participi la un program care sa-ti imbunatateasca imaginea si sa-ti redea prerogativele profesionale. Reveniti asupra unor decizii mai vechi, dar nu rezolvati nimic pana nu le cereti colegilor si sefilor.

Februarie

Talentul de organizator te va ajuta atunci cand vei dori sa aplici la diverse joburi. Persoanelor nou angajate, incercati sa le restabiliti drepturile, chiar daca nu va cer asa ceva.

Martie

"Vizita" neasteptata a unor controale cade ca o adevarata lovitura. Va trebui sa contramandezi finalizarea proiectelor. Apreciati corect situatia in care va aflati, dar sperati ca veti reveni la vechiul statut.

Aprilie

Daca vrei mai multa implicare profesionala, nu ezita sa le ceri colaboratorilor mai multa serozitate. Este bine sa va pastrati demnitatea si sa continuati proiectele dupa cum va cer sefii.

Mai

Vei fi continuu intr-o dispozitie de zile mari. Dai dovada de un curaj nebunesc pentru toti cei din preajma ta. Laudati peste masura noii colegi, fara a fi deloc sincer. Intrigi demascate.

Iunie

Talentul de a-ti prezenta ideile cu entuziasm va atrage un raspuns pozitiv din partea tuturor colegilor. In cazul in care sefii directi va cunosc adevaratele pareri, sunteti in pericol sa fiti criticat!

Iulie

Fa la serviciu acele schimbari la care te gandesti de mult timp ! N-ar fi exclus sa cunosti o persoana care va va gira toate planurile. In sfarsit, rezolvati problemele profesionale, dar intr-un mod imprevizibil chiar si pentru dv.

August

Nu prea te intelegeti cu seful direct si nici cu familia nu poti comunica cat sa te faci inteles. Realizati ca o persoana pe care ati ajutat-o si care a pretins ca va stimeaza, incearca sa va pacaleasca.

Septembrie

Ai vrea sa schimbi ceva in viata ta profesionala si faptul ca petreci mai mult timp cu colegii te face sa te simti bine. Credeti la sfarsitul intervalului ca demersurile dv. sunt blocate si nu aveti nici o sansa de reluare a unei relatii stabile.

Octombrie

Astepti sa primesti bani sau sa obtii beneficii financiare care te vor scoate din impasul profesional. Primiti amenintari pe fata de la acei adversari pe care pana acum ati stiut cum sa-i contracarati.

Noiembrie

Desi lucrurile par sa se rezolve cu o oarecare intarziere, nu iti pierde rabdarea. Este momentul sa nu mai pastrati secretele sefilor si poate chiar sa-i criticati. Severitate benefica.

Decembrie

Relatiile profesionale incepute de tine au sanse de reusita, daca vei incerca sa tii cont si de parerile celorlalti colaboratori. Riguros si perseverent, ii uimiti pe cei din anturajul profesional prin sobrietate. Schimbarea trebuie sa dureze.

  • Bani

Ianuarie

Majoritatea trec printr-o perioada de gol de activitate, dar sunt salvati de prieteni, care le ofera sprijin financiar neconditionat. Pagubele sunt suportate si de parteneri. Au noroc deosebit medicii.

Februarie

Vor sa monopolizeze luarea deciziilor si intra in conflict cu toti partenerii. Muncesc in mai multe activitati, insa banii intarzie sa apara. Sunt favorizati cei care au propria afacere.

Martie

Majoritatea sunt descurajati de critici si de ipocrizia colegilor. Cei mai norocosi sunt cei care lucreaza in strainatate ori cu strainii (inclusiv cei din comertul exterior si cei din companiile mixte).

Aprilie

Se bazeaza mai mult pe banii altora, cu toate ca fac mari eforturi in activitati diverse. Pagubele cele mai mari le au transportatorii si cadrele didactice din ciclul intai.

Mai

Au tendinta sa ia in gluma scadenta la imprumuturile facute impreuna cu partenerii care i-au parasit. Vor scoate bani si din piatra seaca, iar cei mai norocosi au sprijin extern.

Iunie

Acesti nativi sunt subventionati de persoanele pe care le-au ajutat candva, insa nu se simt bine cat timp nu au o activitate lucrativa proprie. Comerciantii sunt oarecum in pericol!

Iulie

Daca nu ar avea atatea datorii fata de prieteni, probabil ca s-ar putea considera foarte norocosi. Se pot baza pe contracte de scurta durata, care apar si dispar la fel de rapid.

August

Nu sunt multumiti de castigurile pe care le au, cu toate ca acestea sunt si multe si mari. Patronii si sefii sunt protejati de pagube prin deja cunoscutele metode financiare clasice.

Septembrie

Trec printr-o perioada de reviriment financiar. Isi recupereaza absolut toate pierderile, dar cei mai norocosi sunt aceia care lucreaza in cel putin doua activitati diferite.

Octombrie

Se pot baza, ca si pana acum, pe castigurile de la serviciu, insa majoritatea vor primi sume suplimentare la jumatatea intervalului. Intreaga familie se bazeaza pe acesti nativi.

Noiembrie

Sunt fortati sa recunoasca avantajele, bonusurile, de care se bucura. Apar mari sanse de a incasa sume importante care le permit sa faca daruri cu care sa-si impresioneze familia.

Decembrie

Fac mari cheltuieli, dar si incaseaza bani in cele mai neasteptate momente. Vor avea un noroc iesit din comun cei care lucreaza in turism ori in comertul exterior.

  • Iubire

Ianuarie

Atractia sexuala se manifesta intr-o maniera imperativa si puteti da de necaz, daca va refuzati partenerul. Cu toate ca ascultati cu sfintenie de sfaturile celor cu experienta, nu va puteti retine agresivitatea si dorinta de a va impune in cuplu cu orice pret.

Februarie

Va uimiti partenerul printr-un discurs mai mult decat corect si logic, prin care aveti grija sa restabiliti, fara partinire, drepturile fiecaruia. Va motivati cu succes, dar si cu multa agresivitate, pretentiile exagerate.

Martie

Neintelegerile familiale tind sa se acutizeze, dar achizitiile de noutati cosmetice va fac foarte atragator. Se fac pregatiri pentru invitatii la nunti. Treceti in continuare printr-o perioada sustinuta de creativitate si de schimbari de tot felul, chiar si in familie.

Aprilie

Cei mai energici nu tin cont de lipsa de fonduri si vor sa faca un fel de nunta, iar cei bogati cauta o casa mai mare. Este posibil ca o sageata ratacita din arcul lui Cupidon sa ii atinga mai mult decat in treacat! Regrete si pasiune.

Mai

Mai pasional decat ati fost vreodata, faceti eforturi de a va exprima refularile acumulate si treceti prin momente in care parca viata nu are nici un gust. Familia va sustine in tot ceea ce faceti si incearca sa va implice in activitati casnice.

Iunie

Tinerii trec prin aventuri erotice memorabile si este posibil sa se reintoarca la iubiri trecute. Doriti sa detineti controlul total si asupra celor din anturaj. Dupa data de 19, mai serios, mai decent si mult mai pragmatic, veti reusi sa recapatati macar o parte din atentia partenerului.

Iulie

Persoanele mature pun la cale aliante matrimoniale si organizeaza nunti ori evenimente similare. Nu mai are nimeni pe pamant noroc amoros ca dv. Inspiratia este inegalabila, iar capacitatea a-i convinge pe toti este uimitoare. Va simtiti rareori stanjenit.

August

Lipsa unei posibilitati de schimbare rapida va irita. Va reinnoiti garderoba si faceti investitii maxime intr-un look original, nou si inspirat. Mult prea optimisti si prea vorbareti, acesti nativi sunt intreg intervalul excesiv de erotici si atrasi de experiente "originale".

Septembrie

Prietenii si rudele au tendinta de a-i judeca gresit. In plus, trebuie sa ascunda niste aventuri scurte, dar multe. Se pot indragosti iremediabil de un prieten care pana acum li se parea fara sare si piper.

Octombrie

Neintelegerile parteneriale continua sa-i nedumereasca si sa-i nelinisteasca, cu toate ca vor aparea destule persoane care sa le sustina deciziile. Nu se pot plange in schimb de relatiile strict erotice si de comportamentul partenerului.

Noiembrie

Invidiile colegilor va impiedica sa va concentrati suficient si preferati sa nu faceti confidente. Fara intentie, deveniti un fel de Cupidon care atrage toate privirile! Tentatia de a da sfaturi tuturor, mai ales referitoare la probleme ce tin de amor, este din ce in ce mai mare.

Decembrie

Cei foarte tineri simt o atractie fatala pentru noutatile erotice si pentru parteneri experimentati. Faceti planuri peste planuri referitoare la calatorii lungi ori de o schimbare de partener. Chiar daca aceste planuri vor fi iar amanate, nu le uitati.

  • Sanatate

Ianuarie

Nu apar alte boli decat cele pe care deja ati ajuns sa le cunoasteti foarte bine. Durerile osoase se pot acutiza ori poate chiar generaliza. Nu suportati deloc frigul. Sunt excluse drumurile de orice fel, tocmai pentru a va feri de bolile de sezon.

Februarie

Excesele pentru dv. sunt total contraindicate. Pentru fumatori, intervalul este de-a dreptul periculos. Disfunctiile tiroidiene si ale suprarenalelor se vor manifesta constant. Renuntati la plimbari, daca temperatura aerului este foarte scazuta. Tulburari cardiace.

Martie

Raciti foarte usor si va refaceti foarte greu. Evitati persoanele bolnave! Crizele de reumatism impovareaza viata celor de varsta a III-a. Mare atentie la ce lichide consumati si la cantitatea permisa de alcool! Nu faceti excese!

Aprilie

Se vor complica bolile pulmonare ale celor care sunt deja bolnavi. Nu puteti face pregatirile obisnuite pentru evenimentele familiale, din cauza starii de sanatate dificile. Dispuneti de energie suficienta, dar aveti si unele simptome care va debusoleaza.

Mai

Tulburarile hepatice va dau de furca. Vi se recomanda un regim sever. Persoanele mai in varsta sunt in pericol sa suporte o cronicizare a bolilor de ficat de care poate nici nu au stiut. Crizele biliare sunt la ordinea zilei, asa ca va trebui sa luati masuri drastice.

Iunie

Orice raceala banala poate deveni periculoasa prin infectarea unor organe. Exista pericolul aparitiei unor complicatii, a unor infectii neplacute. Nu sunt indicate interventiile chirurgicale decat in cazuri de urgenta.

Iulie

Sunteti decis sa va pastrati starea de sanatatea si va sustineti prin mijloace nealopate. Nu apar cronicizari, dar oricand este posibil sa va imbolnaviti, din cauza drumurilor multe. Intrati in contact cu multe persoane bolnave si este posibil sa va faca un "dar" mai putin placut.

August

Nu dispuneti de imunitate maxima si sunteti in pericol sa suportati cronicizarea unor boli mai vechi. Infectiile va "pandesc" in continuare. Nu are cine sa va ajute ca sa depasiti perioada critica a unei crize biliare (si partenerul dv. este bolnav).

Septembrie

Ati scapat in sfarsit de tulburarile de pana acum, numai ca perioada de refacere se prelungeste. Orice raceala va poate readuce la pat, asa ca feriti-va cat puteti de aglomeratie. Vi se recomanda un tratament homeopat si faceti greseala sa-l amanati.

Octombrie

Va imbolnaviti de nervi din cauza cheltuielilor pe care sunteti nevoit sa le faceti pentru o ruda bolnava. Fizic va simtiti bine, dar aveti accese imprevizibile de furie, care ii sperie pe cunoscuti. Lipsa de control si labilitatea reactiilor dv. va pun in pericol imaginea de persoana rationala.

Noiembrie

Cei mai multi, indiferent de varsta, au probleme dentare foarte dureroase. Nu sunt excluse "captarile" unor virusi la "moda". Molime periculoase. Fiti atent la lichidele pe care le consumati, deoarece este posibil ca boala pe acolo sa vina!

Decembrie

Foarte sensibil la critici, mai ales daca acestea vin din partea prietenilor, nu sunteti deloc multumit de vitalitatea dv. Aveti senzatia ca bateti pasul pe loc si ca sunteti blocat de suferinte inexplicabile.

  • Concedii si calatorii

Nu vor beneficia de calatorii lungi in acest an, nici macar in interes de serviciu. Din iunie si pana in luna august, se vor putea baza totusi pe prieteni si rude, care le vor facilita sejururi foarte placute la munte ori la mare. Scurte deplasari foarte relaxante vor putea fi organizate numai in luna decembrie. Nativii tineri vor alege locatii mai putin costisitoare.