• Cariera

Ianuarie

Cu toate ca in incurcaturi au intrat singuri si nu au cerut parerea nimanui, acum cauta alti vinovati. Incercati sa va motivati cum puteti refuzul de a participa la activitati comune (si la renuntarea la un job de viitor).

Februarie

Le vor reprosa tuturor membrilor familiei si mai ales partenerului de cuplu, ca nu-i ajuta suficient. Le transmiteti insa celor din jur o mare parte din optimismul dv., numai ca faceti si prea multe "excese" profesionale.

Martie

Starea dv. de sanatate se imbunatateste simtitor si porniti imediat sa recuperati restantele. Sunteti pur si simplu strafulgerat de idei, ce se dovedesc extrem de valoroase, originale si banoase.

Aprilie

Vor, nu vor, fac multe drumuri, unele foarte lungi, pentru unii insemnand poate chiar angajare peste hotare. Inspiratia dv. nu este apreciata just de cei din anturaj (invidiosi cand vad ca primiti noi joburi).

Mai

Chiar daca sunt criticati de cei mai buni colaboratori, relatiile se vor pastra in limite acceptabile. Nu reusiti sa finalizati vreun proiect, deoarece opozitiile sunt la fel de multe ca luna trecuta.

Iunie

Sunt poate nativii cu cel mai mare noroc in sectorul profesional si social, dar nu sunt deloc multumiti. Eforturile facute in ultima perioada incep sa va oboseasca. In continuare pasiune excesiva pentru munca!

Iulie

Isi apara cu darzenie principiile si incearca permanent sa nu incalce legea. colaboratori foarte bolnavi. Este bine sa fiti foarte atent la toate aparatele de ultima generatie pe care le folositi! Accidente.

August

O mica parte dintre acesti nativi vor fi promovati, iar altii isi vor cauta singuri un post mai bun. Faceti iar greseli minore, care se soldeaza cu accidente profesionale. Tinerii sunt cei mai afectati.

Septembrie

Banii vin din mai multe parti, dar mai mult din munca altora decat din cea personala. Deceptii la mijlocul lunii. Puteti sa puneti insa in practica cele mai dragi proiecte si sa obtineti rezultate peste asteptari. Sanse noi.

Octombrie

Deosebit de creativi, sunt gata sa renunte la parteneri, in cazul in care acestia sunt impotriva lor. Reusitele dv. pot sa produca turbulente in anturaj si, mai ales, invidie "amicala". Maniere bizare.

Noiembrie

Vor fi nevoiti sa investeasca singuri in noile afaceri, deoarece nimeni nu are suficienta incredere in dv. Va simtiti si va manifestati mult mai sobru decat de obicei pentru a "recuceri" atentia patronilor.

Decembrie

Au intuitii deosebite. Cuceresc o cota de atentie neasteptat de buna, mai ales din partea sefilor directi. Sansele de a primi insa bani sunt minime, iar norocul devine o pasare rara, mai ales daca plecati la drum!

  • Bani

Ianuarie

Finalizati toate proiectele cu usurinta numai in cazul in care apelati la o strategie bine pusa la punct, care sa exclusa orice alta cheltuiala suplimentara. Economii supravegheate.

Februarie

Fiind adeptul inovatiilor, nu este cazul sa va ingrijorati. Aveti noroc, colegii va sustin, iar criticile partenerilor sunt trecatoare. Bani asteptati sunt insa iar amanati.

Martie

Numai daca veti apela la prieteni, totul va reintra in normal si puteti sa puneti in practica ideile dv. noi. Sunt favorizati cu precadere exportatorii si functionarii bancari.

Aprilie

Cei mai puternici oameni ai momentului din cercul dv. de cunoscuti se opun initiativelor pe care le aveti. Din orgoliu, le ascundeti succesele financiare. Actori cam nenorocosi!

Mai

Este de preferat sa nu dati o importanta exagerata asocierilor ce vi se propun de catre parteneri. Trebuie sa faceti multe drumuri lungi pentru a va recupera banii investiti.

Iunie

Se inregistreaza un varf de incasari fara precedent la jumatatea intervalului. Este bine sa nu cheltuiti tot ceea ce primiti, pentru ca veti avea un gol de productie de in curand.

Iulie

Fiind o fire foarte energica, duceti dorul evenimentelor in care ati fost implicat sezonul trecut. Nu aveti stare pana nu incepeti o afacere noua, cu riscuri fianciare pe masura!

August

Ganditi cu mare grija dezavantajele unui imprumut bancar pe care aveti de gand sa-l girati cu propria casa. Aveti nevoie de capital, deoarece prietenii va implica in noi afaceri.

Septembrie

Primiti daruri mari, eventual dividende ori dobanzi, in mare parte sub forma de bani. Nu mai doriti pentru moment sa va implicati in afaceri noi sau sa semnati alte contracte.

Octombrie

Nu va refuzati nimic din ceea ce va place, asa ca oricat de mari ar fi castigurile, acestea dispar cu rapiditate. De exemplu, investitiile din propria casa efectiv va devalizeaza.

Noiembrie

Singurii avantajati sunt cei din industria farmaceutica si angrosistii de bauturi alcoolice. Excludeti orice investitie si incercati sa-i faceti pe toti sa creada ca ati saracit.

Decembrie

Primiti in continuare foarte multi bani de la serviciu, pe care nu prea stiti sa-i administrati corect. Drumurile lungi nu mai sunt paguboase si aveti sperante mari pentru viitor.

  • Iubire

Ianuarie

Sunteti foarte admirat si cautat, iar succesele sentimentale nu pot fi contestate nici macar de adversari. Prietenii exceptionale. Nu dati suficienta atentie relatiilor erotice (preferati sa le pastrati secrete), in primul rand pentru ca se inmultesc si sunteti obligat sa faceti excese placute, dar obositoare.

Februarie

Nu va bazati pe relatiile sau interventiile persoanei iubite, pentru ca veti fi dezamagit de rezultate! Amanati orice intalnire, chiar si cu persoanele cu care nu v-ati mai vazut de ani de zile, in momentul in care sunteti nevoit sa dezvoltati o alta relatie foarte promitatoare. Relatiile cu fostii parteneri va poarta in continuare noroc.

Martie

Pretentiile dv. si ale partenerului devin brusc atat de mari, incat sunteti tentat sa va relaxati total. Foarte sensibil psihic si fizic, descoperiti singur leacul de care aveti nevoie pentru a deveni mai puternic. Intuitia exceptionala va fereste sa faceti greseli, iar prin diplomatie anulati din faza incipienta orice conflict cu persoana iubita.

Aprilie

Primiti o atentie cat de cat multumitoare. Partenerul de cuplu incearca sa va dea cele mai bune sfaturi, insa dv. va simtiti blocat si aveti senzatia ca trebuie sa va schimbati radical modul de viata, sa renuntati la tot ce credeti ca va tine in loc. In mod sigur, veti face multe drumuri, scurte si foarte lungi, insotit de o persoana fermecatoare.

Mai

Apar multe si noi relatii avantajoase. Incepeti intervalul cu un foarte ridicat indice de excitabilitate. Mai in gluma, mai in serios, ii "atacati" pe cei din jur din diverse motive. Nu suportati sa se amestece nimeni, nici macar rudele, in activitatile dv sentimentale. Folositi un limbaj foarte dur, dar reusiti astfel sa va scoateti partenerul de cuplu din starea inexplicabila de insensibilitate.

Iunie

Elevele si studentele au serioase probleme sentimentale, dar si noroc cu carul si reusesc sa atraga interesul si sprijinul iubitilor. Pentru celelalte native, relatiile afective sunt caracterizate de critici severe, dar sunt sustinute intru totul de partenerul de cuplu, asa ca macar acasa viata pare frumoasa. Pentru toti, amor karmic si pasional, aproape zilnic.

Iulie

Nu va mai intelegeti cu persoana iubita, in primul rand pentru ca nu are cum sa priceapa de ce ati devenit atat de precaut. In realitate, va deranjeaza ca nu sunteti apreciat in functie de eforturile pe care le faceti! Va fi necesar sa incepeti o renovare a locuintei, impusa de pretentiile partenerului de cuplu. "Prieteni" fara caracter.

August

Vi se pare ca va sunt contestate calitatile de amorez, ca nu mai puteti lua decizii fara ca acestea sa fie comentate, disecate ori modificate. Aveti un partener de cuplu prosper si intelept, care va "deschide" ochii, dar va da sfaturi inaplicabile in contextul actual. Primiti invitatie la o nunta, dar sunteti prea stresat de problemele sentimentale.

Septembrie

Traiti cu senzatia ca uneori norocul in iubire poate sa aduca incurcaturi Va impacati pe neasteptate cu o persoana iubita, cu care v-ati certat acum cinci luni. Alti nativi primesc musafiri din strainatate ori isi schimba tapetul si mobila. Va ganditi din ce in ce mai des la o reconversie la o relatie noua si placuta.

Octombrie

Iubirea pe care o primiti va deveni motiv de discordie, asa ca se vor intensifica si conflictele cu rudele apropiate. Prietenii va ajuta sa depasiti aceasta perioada in care parca nu mai aveti nici familie, nici rude! La fiecare intalnire intarziati si pot aparea neintelegeri minore, care insa nu va lasa sa dormiti.

Noiembrie

Multe excese amoroase periculoase. Renuntati la retineri si va exprimati verbal toate refularile si nemultumirile fata de persoana iubita. Stiti ca in mare parte reprosurile sunt cam nemeritate, insa ati acumulat de prea mult timp o gramada de insatisfactii sentimentale. Familia este nemultumita.

Decembrie

Serios si amabil, va puteti gasi in acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii nu suporta fascinatia pe care o simt cei ce va intalnesc si va barfesc permanent. Pot aparea conflicte cu o femeie din anturaj, iar la sfarsitul intervalului, va decideti sa organizati o intalnire la care sa va invitati toti prietenii.

  • Sanatate

Ianuarie

Evitati sa luati medicamente pentru orice durere pe care o simtiti. Risc de intoxicatie. Utilizati produsele naturiste cu multa incredere si astfel ati putea evita intoxicatiile la care sunteti predispusi. Sfarsitul lunii va gaseste epuizati.

Februarie

Durerile de cap si oboseala continua va vor sacai, mai ales in prima parte a lunii. Sunteti predispusi la mici afectiuni digestive din cauza meselor neregulate si a consumului excesiv de cafea. Este bine sa gasiti un echilibru intre activitate si timpul pe care il acordati ingrijirii corpului.

Martie

Nimeni in afara de dv. nu poate sa va impuna reguli de viata si de aceea apar probleme… dentare. Ar trebui sa evitati excesele de orice fel, numai ca dv. va decideti sa va infometati. Nefumatorii isi gasesc alte mici vicii care le "impovareaza" organismul.

Aprilie

Programati-va activitatile in asa fel incat orice discutie de afaceri sa se faca intr-un restaurant si nu veti mai avea crize de hipoglicemie. Ocupati-va mai mult de dv. si nu mai petreceti toata ziua intr-un birou inchis si neaerisit. Lucrati foarte mult si nu mai aveti timp sa faceti consultul medical programat.

Mai

Nu uitati ca aveti tendinta sa "uitati" sa mancati, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase cu stomacul. Fructelor ar trebui sa le acordati o mai mare importanta, deoarece sunteti deficitari la capitolul vitamine si calciu. Toate problemele de sanatate ar putea fi cu usurinta evitate printr-o viata echilibrata.

Iunie

Cand ati facut ultima vizita la doctor? Nu ca ati avea probleme, insa unele dureri de stomac va cam supara. Durerile de cap ar putea fi frecvente, daca nu incercati sa petreceti mai mult timp in aer liber. Evitati alcoolul pentru ca v-ar putea rezerva si unele surprize neplacute!

Iulie

Din cauza grabei ati putea avea unele mici accidente. Vi se recomanda pansamente gastrice. Un regim alimentar echilibrat si-ar putea arata roadele, facandu-va sa va simtiti remontat si bine dispus. Mici interventii stomatologice.

August

Sanatatea buna pe care o aveti va va permite sa finalizati multe lucruri pe care le-ati tot amanat. Faptul ca faceti multa miscare va salveaza de multe neplaceri. Mici interventii chirugicale la jumatatea lunii Ati putea avea o carenta de vitamina C, pe care ati putea-o rezolva usor consumand mai multe fructe.

Septembrie

Ar fi indicat sa va odihniti cat mai mult in primele zile ale lunii, pentru ca ulterior apar noi activitati. Este momentul sa faceti tot posibilul pentru a va recupera. Veti intra in noua luna intr-o forma excelenta, dar veti uita prin ce ati trecut si iar faceti excese.

Octombrie

Debordati multa energie intregul interval si va simtiti gata sa mutati muntii din loc. Trebuie sa va consumati cu grija energia pentru a avea un tonus bun pe tot parcursul lunii. Alimentatia este un factor important pentru dv. si de aceea este bine sa-i acordati o atentie deosebita.

Noiembrie

Evitati alimentele bogate in grasimi si veti fi lipsit de noi vizite la medicul de familie. Durerile de cap si de spate va vor necaji doar in primele zile ale lunii. Ulterior, sanatate buna. Trebuie sa consumati totusi o cantitate mai mare de produse lactate si miere de albine.

Decembrie

Aveti parte de o stare de sanatate medie, pe care stiti sa o pastrati constanta. Incercati sa nu mai stati ore in sir in fata telvizorului si sa faceti mai multa miscare. Ar trebui sa achizitionati o bicicleta medicala cu care sa faceti "drumetii" la sfarsit de saptamana.

  • Concedii si calatorii

Deplasarile lungi sunt uitate si parca nu mai sunt nici atat de mult dorite. Lunile august, septembrie si octombrie sunt singurele care ofera cu adevarat sanse pentru concedii in alte localitati sau tari. Pentru cei mai multi dintre nativi, luna decembrie reprezinta implinirea tuturor viselor, deci si a unor calatorii de exceptie, care sa-i imbogateasca din toate punctele de vedere.