• Cariera

Ianuarie

Toti inregistreaza probleme profesionale destul de importante. "Despartiri" profesionale stresante. La jumatatea intervalului, colegi nemultumiti. Buna dv. credinta se va dovedi de la sine, asa ca pastrati-va calmul!

Februarie

Nimic nu le place din ce fac cei din jur, dar isi pastreaza protectorii si au un fler bun de a-i alege. Asa cum banuiati, va trebui sa munciti intr-un loc nou, din cauza unor surprize neplacute de luna trecuta.

Martie

Este periculos sa faca declaratii referitoare la secretele profesionale pe care pana acum le-au pastrat cu grija. Niste bani in plus nu va strica, asa ca veti mai accepta un nou contract. Timpul dv. este insa insuficient.

Aprilie

Partenerii lor le cer imperios sa nu se mai ascunda fata de ei, dar vor fi primii care ii vor judeca. Va imprieteniti cu patroni pe care ii cunoasteti in situatii amuzante. Discutii placute si lungi.

Mai

Colegii ii sustin cu tarie, ii insotesc peste tot, spre deosebire de sefi si de colaboratori. Intalniti un amic si gasiti cunostinte comune si puncte de interes profesional in activitatea dv.

Iunie

In ciuda intrigilor, se vor incapatana sa nu renunte la nici un asociat, oricat de dificil ar fi. Descoperiti cu ajutorul noilor amici ca aveti o vocatie deosebita pentru a stabili relatii comerciale.

Iulie

Starea de sanatate este buna si ramane astfel, cu conditia de a nu face excese profesionale si de a nu calatori. Sunteti laudat de catre sefi si chiar adversarii va apreciaza din nou pentru probitatea dovedita.

August

Cei care inca nu si-au schimbat serviciul ori activitatea se gandesc serios sa o faca. Alegerile se fac in graba. Primiti pe nedrept unele sanctiuni, dar va decideti sa nu protestati pentru moment.

Septembrie

Nu se simt deloc bine in compania colegilor, colaboratorilor, in general, a celor cu care muncesc. Nu intarziati, pentru ca ar fi afectate prea multe persoane din anturaj! In a doua parte a lunii, incurajari amicale.

Octombrie

Au impresia ca succesele lor profesionale sunt invidiate si in mare parte au dreptate. Va decideti sa nu mai acceptati scuzele patronilor si sa actionati pedepsindu-l oarecum "ilegal".

Noiembrie

Vor sa se separe de partenerul lor de afaceri, oricat de lunga si reusita a fost relatia. Noi sanse profesionale Dorinta de a pastra lucrurile neschimbate s-ar putea sa va cam afecteze unele hotarari initiale.

Decembrie

Din punct de vedere profesional, succese au doar lucratorii din media si din comert Diplomatie exagerata. Desi nu va asteptati catusi de putin, veti primi beneficii importante, pe care le veti reinvesti.

  • Bani

Ianuarie

Oricat de multi bani ati primi, aveti tendinta de a-i cheltui pe lucruri frumoase, care sa va avantajeze fizic. Cochetaria este contraproductiva doar pentru cei care nu lucreaza in lumea modei.

Februarie

Recuperati aproape toate "pierderile" si considerati ca ati facut bine avand incredere in promisiunile sefilor. Revansa financiara va asigura stabilitatea necesara pentru investitii.

Martie

Sunt avantajati soferii si mecanicii, dar si ei investesc prea mult in piese ce se dovedesc curand defecte. Bugetul este cam fluctuant pana la sfarsitul intervalului.

Aprilie

Va puteti sustine in continuare sanatatea subreda prin mijloacele financiare de care dispuneti. Sunt avantajati medicii si farmacistii, care recupereaza investitiile de la inceputul anului.

Mai

Optimismul dv. nu are legatura cu finantele si ar fi bine sa nu jucati la loto, asa cum aveti de gand. Uitati de restante si curand descoperiti ca penalizarile va lipsesc de beneficii.

Iunie

Cei care lucreaza impreuna cu partenerul de cuplu au ocazia sa primeasca bani. Ceilalti mai asteapta cel putin pana la jumatatea lunii, dar succesul este garantat si stiu acest lucru.

Iulie

Singurii care primesc bani multi in acest interval sunt cei care lucreaza in mass media sau comerciantii. Sanse de publicitate care sa le completeze veniturile au insa toti acesti nativi.

August

Daca pierdeti sansa din prima saptamana, nu veti mai primi bani decat la sfarsitul lunii. Verificati proverbul "cine se scoala de dimineata departe ajunge" in conditii de stres.

Septembrie

Ceea ce primiti la inceputul lunii dispare ca un fum dupa ce achitati toate datoriile. Pot aparea mici suplimente financiare neasteptate, care va insenineaza viata de familie.

Octombrie

Este bine sa va concentrati atentia asupra zilei de cinci, cand sansele financiare sunt exceptionale, iar gratificatiile foarte posibile. Ideile dv. nu sunt sustinute, din pacate, de nimeni.

Noiembrie

Doar nativii din primul si al doilea decan au sanse reale de a primi banii cuveniti pana pe data de 15. Restul se bazeaza doar pe imprumuturi de la rude sau prieteni.

Decembrie

De abia la mijlocul intervalului vi se ofera noi resurse financiare. "Micile" vicii costisitoare va devalizeaza bugetul iremediabil si va provoaca numai nemultumiri si reprosuri.

  • Iubire

Ianuarie

Partenerul de cuplu nu este atent la cei spuneti, asa ca sunteti la un pas de a trece printr-o depresie. Aventurile galante nu inceteaza sa apara, insa nu sunteti adept al aventurilor in care sunt implicati amici. Problemele de cuplu se accentueaza din cauza unor neintelegeri, a unei comunicari defectuoase.

Februarie

Sunteti nevoit sa inapoiati o suma de bani ori sa imprumutati un prieten si de aici pornesc tot felul de disensiuni in familie. Partenerul dv. de cuplu este din ce in ce mai orgolios si va acuza cu nonsalanta ca sunteti cu capul in nori. Sensibilitatea dv. atinge cele mai inalte cote si se manifesta mai ales in relatiile cu rudele.

Martie

Refuzati sa va imprumutati rudele si le reprosati ca au facut cheltuieli nepermis de mari in calatoriile de acum doua luni. Va lasati influentat iremediabil de persoanele care vin in vizita, fara sa-si anunte intentiile. Continuati sa cheltuiti peste masura, numai ca de aceasta data veti avea si marea surpriza sa nu mai fiti deloc ajutat de partenerul de cuplu.

Aprilie

Va sustineti cu inteligenta cauza, dar relatia sentimentala vi se pare din ce in ce mai grea, iar lipsa de relaxare devine evidenta mai ales in comportamentul dv. sexual. Foarte energic si mult prea vorbaret, discutati indelung cu colegii despre angajatii noi. Partenerul de cuplu este mai prosper decat dv. si se pare ca nu prea va place aceasta situatie.

Mai

Culmea este ca reactiile agresive de la serviciu va avantajeaza (va excitati imediat). Relatia dv. sentimentala este pe cale sa se dezintegreze si pentru moment nu aveti de gand sa faceti nimic pentru a impiedica aceasta situatie. Interventiile repetate ale rudelor si prietenilor va influenteaza negativ si deveniti si mai incapatanat.

Iunie

Drumurile sunt amanate, chiar daca au fost gandite ca o forma de relaxare, de iesire din rutina. Aproape toti banii pe care ii primiti trebuie sa-i dati prietenilor, fie ca v-au imprumutat candva, fie ca sunt foarte decisi sa va ceara sa-i sponsorizati dv. Doriti din tot sufletul ca partenerul dv. de cuplu sa nu afle ce probleme aveti, pentru ca si asa va reproseaza permanent ca l-ati dezamagit.

Iulie

Neintelegeri de cuplu Stiti ca in curand veti primi o propunere sentimentala si deja va faceti planuri care depasesc cu mult realitatea. Macar cateva zile ati vrea sa nu mai fiti nevoit sa faceti temenele in fata persoanei iubite. Nu uitati ca niciodata nu ati acceptat sa fiti la cheremul cuiva si ca va descurcati bine singur si acum.

August

Tineti mortis sa va achitati de responsabilitati si sa respectati termenele impuse de partenerul dv. de cuplu. Planificati drumuri la rude si la prieteni si in mod sigur le pregatiti cadouri pe care nu le merita. Obligatiile sentimentale pe care vi le asumati, depasesc cu mult posibilitatile de care dispuneti acum. Familie dezbinata.

Septembrie

Chiar daca starea de sanatate nu este multumitoare, in sensul ca nu va sustine eforturile erotice la care va "obliga" partenerul de cuplu, aveti "rezultate" bune intreg intervalul. Reusiti sa scapati de aproape toate incurcaturile, printr-o manevra inspirata si va ganditi sa-i sfatuiti pe cei dragi sa procedeze la fel.

Octombrie

Foarte optimist si exuberant, nu luati in seama sfaturile nimanui si va certati cu partenerul de cuplu. Unele native fac cheltuieli maxime pentru a incheia definitiv si rapid relatia matrimoniala, altele ajung doar la grave reprosuri si acuzatii. Foarte curand, partenerul va demonstreaza ca sunteti singura vinovata si nu va mai suporta.

Noiembrie

Atributiile dv. ca sef sunt limitate, insa pentru moment nu va intereseaza decat sa aflati cea mai potrivita maniera de a pune capat viselor matrimoniale ale partenerului de cuplu. Cei casatoriti se simt chiar total lipsiti de libertate si decid sa plece singuri intr-o calatorie. Sunteti excesiv de optimist si chiar vreti sa va razbunati.

Decembrie

Nu evaluati deloc corect ajutorul financiar de care are nevoie persoana iubita, care este cam bolnava, si riscati sa ramaneti cu punga goala. Din fericire, situatia se va remedia si veti trai o a doua luna de miere. Orice ar fi, tot ramaneti curand cu punga goala!

  • Sanatate

Ianuarie

Aveti grija cum va deplasati, deoarece puteti oricand sa alunecati si sa aveti un mic accident. Parul, unghiile, dintii, oasele, va pot crea probleme intr-un fel sau altul. Problemele mai importante se refera insa la circulatia venoasa de la nivelul picioarelor.

Februarie

O sanatate buna care depinde doar de dv. pentru a fi mentinuta. Nu renuntati la calatoriile in aer liber care va mentin tonusul la maximum. Sunteti foarte sensibil la afectiunile plamanilor, de aceea este bine sa va imbracati adecvat.

Martie

Evitati bauturile alcoolice si inlocuiti-le cu sucuri naturale de fructe. Avitaminozele devin periculoase. Veti avea o conditie fizica de invidiat, plus ca veti capata o energie inepuizabila prin mijloace mai putin uzuale.

Aprilie

Cu o viata echilibrata, intervalul va trece fara probleme majore de sanatate. Cerealele asigura o mai buna functionare a organelor interne, implicate in digestie. Piperul mareste "focul" digestiv, stimuleaza tranzitul intestinal, metabolismul si va intareste imunitatea.

Mai

Este foarte important ce mancati si se recomanda sa schimbati meniul obisnuit macar pentru o saptamana. Este necesar sa introduceti in alimentatie si alte alimente sau sa le pregatiti altfel. Se recomanda sa introduceti in dieta mai multe cereale, legume si mai multe cruditati.

Iunie

Multe dintre "bolile" care va "viziteaza" pot fi vindecate prin schimbarea dietei si prin dinamizarea tranzitului intestinal. Zonele dv. sensibile in acest interval sunt: bila, pieptul, oasele si pielea, articulatiile. Saturn in Fecioara cronicizeaza afectiunile abdominale.

Iulie

Se poate instala o stare de stres majora din cauza neintelegerilor cu partenerii si copiii. Cei care au avut probleme declansate de aparitia unor tumori mai au inca de suportat tratamente, dar macar nu sunt iar spitalizati.

August

Starea de sanatate ar fi buna, daca nu ar trebui sa faceti atat de multe deplasari mai lungi sau mai scurte. Pentru femei, canicula poate provoca suferinte renale. Orice infectie poate sa se complice prin suferinte bronho-pulmonare, daca nu sunteti atent.

Septembrie

Va considerati foarte rezistent si nu mai aplicati normele necesare pentru pastrarea sanatatii. Neglijenta poate sa va afecteze starea de sanatate, intai printr-o simpla raceala, apoi prin complicatii. Neplacute dureri in gat.

Octombrie

La mijlocul intervalului, pot fi programate interventii chirurgicale minore, cum ar fi amigdalectomiile. In afara de o mica indispozitie la mijlocul intervalului, va bucurati de o sanatate infloritoare. Nu uitati ca ati mai avut probleme pulmonare, asa ca paziti-va in continuare!

Noiembrie

Este exclus consumul grasimilor, pentru a nu avea o criza hepatica. Partenerul dv. de viata va streseaza ingrozitor si sunteti in pragul unei nevroze. Durerile de stomac le puneti in seama stresului si nici nu va ganditi ca va alimentati necorespunzator.

Decembrie

Orice afectiune generata de frig si umezeala va afecta si organele genitale. Munciti prea mult, iar excesele alimentare va submineaza si mai pregnant sanatatea. Problemele dentare trebuie rezolvate in regim de urgenta, pentru a evita complicatiile.

  • Concedii si calatorii

Nu vor avea timp pentru calatorii lungi, insa le va placea sa faca scurte sejururi impreuna cu rudele apropiate ori prietenii. In septembrie, isi vor putea satisface nevoia de relaxare, iar cei care vor alege perioada aceasta vor fi extrem de multumiti. In luna decembrie, vor reusi o mare parte dintre nativii din Sagetator sa plece peste hotare si sa-si satisfaca astfel nevoia de cunoastere si peregrinare.