• Cariera

Ianuarie

Faceti in continuare eforturi pentru a gasi un job mai "bun". Provocati despartiri stresante de echipa in care ati fost integrat. Amintirile va coplesesc si nu luati cele mai bune decizii. Atentie la colaboratorii dezamagiti!

Februarie

Tensiunile profesionale tind sa se aplaneze si nu mai sunteti tot timpul nervos. Noi joburi interesante Ati ramas in urma cu achitarea unor contributii pe care singur le-ati initiat. Critici meritate.

Martie

Amicii va ajuta sa va imprieteniti cu noii colaboratori, insa cei care au copii se inteleg mai greu cu acestia. Trebuie sa evitati concurenta si sa tineti seama ca inca va aflati in "probe".

Aprilie

Orice discutie se poate transforma in cearta, daca nu va abtineti si va exprimati nemultumirile profesionale. Aveti nevoie de protectie din partea familiei, pentru a va relansa linistit in afaceri.

Mai

Reusiti sa va intoarceti toti partenerii impotriva doar prin incercarea de a afla cu ce se ocupa in timpul "liber". Simtiti ca nu mai puteti colabora cu cei care va barfesc sau pur si simplu incearca sa va pacaleasca.

Iunie

La serviciu, se intampla tot felul de ciudatenii legate de activitatile mai noi. Echipa dezbinata. Aveti nevoie de "interventii" la nivel inalt si de alt "colaborator". Deocamdata, numai prietenele va ajuta!

Iulie

La serviciu, calmul persista numai pentru cei care au copii, deoarece acestia nu se dovedesc "revolutionari". Faceti pregatirile pentru o "festivitate" si descoperiti ca nu va mai avea loc la data planificata.

August

Bani aveti suficienti, iar cei care nu au sumele necesare vor sa plece la rude, in alta tara. Aventuri profesionale inedite. Toate evenimentele va surprind, va dau programul peste cap si va streseaza peste limita.

Septembrie

Planuiti o excursie. Va impacati cu prietenii sau cu acei colaboratori care v-au cautat nod in papura. Nu acceptati nici un fel de constrangeri, nici macar din partea sefilor directi. Intalniri planificate.

Octombrie

Aveti noroc atat in ceea ce priveste "afacerile" din care sa obtineti bani mai multi, cat si la loto. Luati decizii profesionale ce vor fi criticate de toata lumea. Toate reactiile dv. sunt atent analizate.

Noiembrie

Primiti bani, care insa se dovedesc total insuficienti pentru tot ceea ce doriti sa investiti in noile afaceri Sunteti in continuare preocupat de obtinerea unor sume cat mai mari de bani. Reusite neasteptate.

Decembrie

Soferii trebuie sa aiba grija sa nu renunte la serviciu. Noi si multe propuneri de joburi. Toti cei din jur sunt tulburati de evenimente care tin de justitie, numai dv. sunteti total relaxat.

  • Bani

Ianuarie

Nu vor avea nici o sansa sa ia decizii financiare singuri, insa cei care comercializeaza produse agro-alimentare se pot dispensa de ajutoarele oferite de interpusi.

Februarie

Cu toate ca aveti sanse financiare exceptionale, de viitor, apreciati defectuos toate ofertele si preferati sa refuzati ce nu puteti intelege. Macar feriti-va sa faceti declaratii!

Martie

Veniturile sunt in general stabile si apar pe neasteptate si alte surse financiare de moment. Considerati ca cei din anturaj va invidiaza pentru ca nu stiu ce greutati aveti.

Aprilie

Incercati in zadar sa reduceti cheltuielile si reusiti sa va certati cu aproape toate rudele apropiate cu care cooperati. Din pacate, nimeni nu intelege de ce faceti schimbari.

Mai

Toti banii pe care ii primiti vor acoperi cu chiu cu vai pagubele facute de persoanele pe care le iubiti (ori considerati ca sunteti responsabil de soarta lor). Aprecieri total eronate.

Iunie

Cei mai multi nativi cunosc o revigorare financiara la care pana acum doar au visat. Se chinuiesc sa fie mai amabili si au grija sa nu dezvaluie nimanui care este sursa prosperitatii lor.

Iulie

Sunteti un factor stabilizator pentru colaboratori, rude ori prieteni, insa nu reusiti sa scapati de cercul vicios ce va pune la incercarea rabdarea prin saracire aproape continua.

August

Micile conflicte continue cu partenerii dv. traditionali va irita si aveti reactii care exclud incercarile de a face investitii bune ori de a le exploata pe cele deja in desfasurare. Mici pagube.

Septembrie

Aveti idei multe si promitatoare, insa sunteti constient ca nu aveti cum sa le puneti in practica singur. Datoriile s-au inmultit, iar resursele sunt din ce in ce mai fragile.

Octombrie

Nu aveti probleme financiare. Banii de la serviciu sunt suficienti, numai ca in continuare nu-i administrati cu suficienta atentie, iar membrii familiei mai mult va incurca.

Noiembrie

Nu renuntati la punerea in practica a niciunei idei si bine faceti, mai ales daca aveti amici intreprinzatori si energici. Aveti doar mare grija, pentru ca vor avea pretentii mari!

Decembrie

Partenerii va reproseaza ca originalitatea dv. necesita fonduri imense fata de posibilitatile avute, dar in nici un caz nu vor dori sa renunte la asociere. Castiguri exceptionale pentru constructori.

  • Iubire

Ianuarie

Va certati din ce in ce mai des cu un membru al familiei dv. Influenta persoanei iubite este din ce in ce mai puternica, mai ales de cand nu va intelegeti la fel de bine cu familia. Primiti un ajutor nesperat de la o persoana iubita candva, acum aflata in strainatate.

Februarie

Conflictele cu membrii familiei sunt la ordinea zilei, pentru ca nu va puteti abtine sa nu le faceti observatii cand gresesc. Relatii sentimentale vechi se pot transforma in pasiuni si este foarte posibil sa va gasiti fericirea visata. Primiti intreg intervalul "invitatii"atragatoare.

Martie

Pretentiile persoanei iubite sunt atat de mari, incat banii apar si dispar intr-o clipa. Din cauza situatiei financiare veti refuza participarea la o nunta sau la un eveniment similar. In continuare sunteti nevoit sa faceti multe drumuri si sa planificati deplasari lungi pentru a va intalni cu posibili parteneri sexuali.

Aprilie

La inceputul intervalului, este posibila declansarea unor conflicte cu partenerul de cuplu, din cauza geloziei dv. ori a unor nemultumiri generale. Nu vreti sa renuntati la deciziile pe care le-ati luat fara sa consultati pe nimeni din familie si sunteti permanent admonestat de rude. La sfarsitul lunii, va decideti sa acceptati propunerile unei persoane, pe care ati iubi-o acum cativa ani.

Mai

Nu va sustin decat o mica parte dintre membrii familiei, insa cu anumite conditii. Situatia sentimentala tinde sa se amelioreze constant, numai ca maniera de comunicare, mai ales cu partenerul de cuplu, este din ce in ce mai dificila. Relatiile amoroase sunt exceptionale in a doua parte a lunii, iar surprize placute pot aparea in orice clipa.

Iunie

Va purtati atat de frumos cu persoana iubita, incat acesteia i se pare ca viseaza. Povestea dv. de dragoste reinvie si nu este exclus sa uitati ca trebuie sa si munciti. Este posibil sa primiti pe neasteptate o aprobare pentru a pleca intr-o calatorie ori la un post peste hotare. Visele pot sa devina realitate, daca deja v-ati casatorit cu persoana iubita.

Iulie

Drumurile raman in actualitate, ca de altfel si problemele de familie. Relatiile sentimentale se schimba permanent si nu in cel mai placut mod pentru dv. Recapatati prin diplomatie aprecierea rudelor apropiate si nu le mai faceti reprosuri. Inca nu va vine sa credeti ca din punct de vedere sentimental inregistrati succes dupa succes.

August

Va face mare placere sa reluati o relatie ori va decideti sa va mutati si faceti planuri peste planuri. Familia aproba intru totul celibatarele si le incurajeaza sa accepte cererea in casatorie facuta de catre prieteni influenti. Din pacate, doriti mai mult decat vi se ofera si sunteti permanent nemultumit de familie si de persoana iubita.

Septembrie

Nu mai aveti asa multa incredere in propriile posibilitati si veti apela la partenerul de cuplu sa va ajute. Cele care au copii incearca sa le "aranjeze" viitorul, sa-i ajute sa-si gaseasca locuri de munca avantajoase, dar acestia le refuza si prefera sa fie ajutati cu bani. Primiti vesti, care nu va convin deloc, despre persoana iubita.

Octombrie

Prea exuberanti, nu luati in seama neintelegerile ce apar in jurul dv. si nici discutiile in contradictoriu care au loc in familie. Desi ii reprosati partenerului de cuplu cheltuielile exagerate, stiti ca veti inlocui usor sumele respective. Creativitatea si originalitatea va sunt recunoscute in cadrul unei sarbatori familiale.

Noiembrie

Va laudati cu masura, tocmai acum cand ati cunoscut o persoana deosebita. Faceti in schimb declaratii incendiare prin care refuzati pentru moment orice contract marital si orice schimbare care ar putea sa va dea modul de viata peste cap. Tinerii considera ca inca nu au o cariera suficient de solida pentru a intemeia o familie.

Decembrie

Nativele casatorite vor copii. Lasati la o parte toate treburile, oricat ar fi de importante, pentru a da ajutor partenerului de cuplu si prietenilor care apeleaza la dv. Relatiile sentimentale le "administrati" mai defectuos decat niciodata, asa ca apar si diverse conflicte. Atrageti intreg intervalul, ca un magnet, interesul celor din anturaj.

  • Sanatate

Ianuarie

In primele trei saptamani ale intervalului suportati cu stoicism tusea inexplicabila. Sensiblitatea dv. psihica ii pune la incercare pe cei impreuna cu care lucrati zi de zi. Stare de sanatate buna, incepand cu ultima sapatamana a intervalului. Renuntati la fumat!

Februarie

Starea de sanatate se amelioreaza simtitor, cu toate ca greata matinala continua sa va chinuie. Nu reusiti sa va reveniti dupa excesele alimentare de la inceputul intervalului. Pot aparea cazuri de imbolnaviri de hepatita.

Martie

Ficatul dv. este in continuare foarte sensibil. Aveti sanse mari sa gasiti cel mai priceput medic, specializat in bolile de care suferiti. Tulburarile stomacale persista, dar se pare ca dv. deja v-ati obisnuit cu aceasta stare.

Aprilie

Luati decizii total nepotrivite cand este vorba de sanatatea dv. Preferati de cele mai multe ori sa va tratati singur. Mare atentie la consumul de glucide, pentru a nu provoca o criza de hiperglicemie. Sunteti prea optimist si nu luati in seama semnalele pe care vi le transmit rinichii dv.

Mai

Nu este exclus sa fiti fortat sa va decideti sa acceptati o operatie de prea multe ori amanata. Intervalul este oarecum periculos pentru bolnavii cardiaci. Nu renuntati la tratament! Sunteti decis sa plecati in concediu mai devreme si considerati ca astfel se vor rezolva toate problemele de sanatate.

Iunie

In a doua parte a intervalului, va puteti accidenta foarte usor din cauza unei nervozitati in crestere. Daca in primele doua saptamani sunteti lipsit de vitalitate, ulterior fierbeti de energie administrata defectuos.

Iulie

Mici interventii chirurgicale vor fi absolut necesare la sfarsitul acestei luni. Excesele alimentare se dovedesc total contra indicate, pentru ca apar nu numai tulburari digestive. Colicile renale fac ravagii, iar manifestarea acestora va fi foarte greu de anihilat.

August

Lipsa de vitalitate va da o stare generala de nemultumire. Posibili calculi renali. Disfunctiile rinichilor se manifesta in diverse feluri, iar starea de sanatate nu este multumitoare. Este necesar sa mai faceti un set de analize pentru a primi tratamentul potrivit.

Septembrie

Lipsa de energie si tensiunea arteriala mare sunt cauzate de regimul defectuos al lichidelor. Persoanele mai in varsta sunt in pericol de a suferi accidente vasculare minore. Sa nu faceti excese alimentare, deoarece sunteti predispus la ingrasare.

Octombrie

Nativele sunt foarte active – au o energie vitala la cote periculos de inalte. Se pot instala nevroze, oricum apar nemultumiri din cauza stresului si a programului care se schimba permanent. Toate conflictele din timpul lunii au repercusiuni asupra starii de sanatate.

Noiembrie

Este bine sa se faca un control medical pentru a nu va trata cu medicamente in exces pentru o simpla viroza. Pe langa febra, au si simptome destul de ciudate (greata, dureri de cap, ameteala). Nu sunt in stare sa faca mai nimic in a doua parte a lunii si chiar este de preferat sa stea in pat.

Decembrie

Sensibilitatea dv. percepe in mod negativ observatiile directe sau indirecte ale celor cu care intrati in conflict. Nativii copii fac febra mare si au senzatie de greata, probabil din cauze unei viroze. Copiii foarte mici sunt in pericol de a face intoxicatii grave sau crize de astm.

  • Concedii si calatorii

Motivele pentru care vor amana calatoriile si concediile vor fi provocate de lipsa banilor, contraindicatiile medicale si activitatea profesionala dezorganizata. Fiecare nativ din Pesti va avea un alt fel de motiv, cu siguranta intemeiat. In luna noiembrie, "portile" le sunt insa deschise si cei mai multi nativi vor prefera sa plece in "tarile calde" Nativii tineri vor mai beneficia de vacante reusite si in luna iunie.