JOBURI SI CARIERA

Cei mai multi nativi vor face greseala sa considere ca deja cariera lor este lipsita de "pericole" si prefera sa se perfectioneze in alte domenii, fara a da atentia cuvenita activitatilor de zi cu zi. In primele doua luni ale anului, relatiile colegiale sunt in continua schimbare, nativii incercand sa repare greselile facute in anul precedent. Cei care sunt deja sefi vor fi mult mai drastici si prea "vorbareti", cu exagerari sarcastice. Pana in luna mai, vor fi criticati mai ales de catre parteneri, care se pot transforma pe neasteptate in adversari. In mai si iunie, se va pune capat unor colaborari considerate traditionale, doar pentru ca nativii Capricorni vor sa dovedeasca din nou ca se pot descurca si singuri. In luna august, va exista un moment de respiro, foarte necesar pentru cei care au muncit pe branci pentru a-si dovedi superioritatea. Siguri pe ei si poate prea optimisti, vor lasa sa treaca sansele de progres profesional, care vor aparea cu siguranta in luna septembrie. In octombrie si noiembrie, vor fi protejati si vor recupera aprecierea fostilor parteneri, care insa vor prefera doar sa asiste la noile lor performante. La sfarsitul anului, se vor confrunta cu o gramada de intrigi si barfe. Majoritatea, vor calatori mult intreg intervalul, cu mai multa sau mai putina placere.

BANI

Pana in luna aprilie, vor fi escrocati de cei mai buni prieteni, iar pierderile financiare pot sa fie considerabile. Exista posibilitatea sa piarda bani si prin investitii nesigure, prin administrarea confuza a bugetului personal ori prin acte altruiste lipsite de limita. Investitii cele mai "periculoase" vor fi facute in ianuarie si februarie. Cele mai avantajoase luni sunt februarie, mai, august si decembrie. In general, va fi un an cu prea putine acumulari financiare pentru pretentiile si dorintele lor.

IUBIRE

Daca ianuarie ii gaseste prea preocupati de conflictele familiale cu rudele apropiate (ori sunt prea bolnavi) pentru a se mai implica in aventuri sentimentale, in februarie deja incep sa-si cam faca de cap. Intreg anul 2010 este caracterizat de altfel de lungi perioade de "asceza" erotica, urmate de altele in care excesele ii dau peste cap cu totul. In februarie sunt cu adevarat cuceritori, insa trezesc mai degraba sentimente de admiratie, pe cand in luna mai devin de-a dreptul senzuali si foarte pasionali. Toti nativi pot concepe in aceasta luna copii frumosi, talentati si senzuali. Cei casatoriti vor fi foarte stresati in intervalul ianuarie-mai, iar neintelegerile parteneriale vor fi la ordinea zilei si pentru cei tineri si pentru cei maturi. Armonia familiala va fi traita de catre familisti doar pentru o scurta perioada, de la jumatatea lunii iunie pana sfarsitul primei decade a lunii iulie. Tot in aceasta perioada, celibatarii vor simti un imbold inexplicabil pasager de a-si pune pirostriile. Cea mai "interesanta" luna din intreg anul va fi insa noiembrie, cand cei din anturaj vor cadea ca mustele sub atractia aproape hipnotica a Gemenilor. Incepand cu aceasta luna, celibatarii nu vor mai rezista avansurilor, iar planurile matrimoniale devin aproape obsesive.

FAMILIE

Ca si pana acum, vor dori sa fie lideri in familia lor, insa in mod sigur vor reusi doar cei care vor apela la diplomatie. Relatiile cu rudele apropiate sunt la fel de imprevizibile si de stresante ca in anul precedent. Perioada cea mai relaxata, deci mai placuta, va aparea in aprilie, cand vor fi atat ei, cat si ceilalti membrii ai familiei, mai binevoitori si mai permisivi. Incercarea de a comunica din aceasta luna nu se va mai repeta. In luna mai si iunie, nu vor reusi sa comunice cu familia si de cele mai multe ori vor iesi scantei. In restul anului, vor prefera sa-si pastreze independenta si sa ignore familia si parintii.

SANATATE

Inceputul de an nu le este deloc favorabil acestor nativi, care in general nu se pot lauda cu o stare de sanatate exceptionala. Banalele raceli se pot transforma, in aceasta perioada, in pneumonii ori alte complicatii ale aparatului respirator. Se vor elibera totusi intrucatva de neplacerile hepatice. Pentru cei maturi, intreg anul le va fi pusa rabdarea la incercare de durerile reumatice ori, mai ales in cazul nativelor, de manifestarile osteoporozei. In restul anului, pana in luna decembrie, starea de sanatate se va ameliora treptat, cu un hiat in iunie pentru cardiaci si cu probleme hepatice ori tiroidiene la sfarsitul anului. Cea mai "buna" luna va fi iunie!

NOROC

Pana in luna aprilie, Gemenii ar trebui sa faca investitii colosale pentru a obtine oarece castiguri din jocurile de noroc. In luna mai, Fortuna va avea grija ca norocul sa le calce pragul si sa le ofere surprizele cele mai placute. In mod normal, ar trebui ca pana in aceasta luna sa se abtina sa se implice in jocuri de noroc, sa faca economii pentru a avea mai multe fonduri pentru singulara perioada de succes din intreg anul!

SUCCES

Sa puteti face mai multe lucruri simultan, poate chiar doua profesii in acelasi timp. Sa puteti sa invatati lucruri noi si sa nu va plictisiti de ceea ce faci. Sa puteti calatori.