JOBURI SI CARIERA

Inceputul anului nu aduce schimbari majore, insa devine foarte vizibila sustinerea venita din partea prietenilor, colegilor, a partenerului de cuplu si a unor protectori foarte puternici. Din martie pana in luna mai, majoritatea acestor nativi calatoresc (in tara ori peste hotare), acumuland experienta prin analogii si analize critice. Din aprilie si pana la sfarsitul anului, vor fi mai putin interesati de aspectele financiare ale activitatii lor, asa ca nu este exclus sa trezeasca suspiciuni, cu toate ca se "zbat" pentru bunastarea echipei din care fac parte. Toata luna iunie sunt mai revolutionari, mai putin dispusi sa accepte parerile colaboratorilor si foarte grabiti sa revolutioneze aspectele cele mai importante ale activitatilor. Nicio clipa nu vor uita sa se consulte cu cei din jur ori cu specialisti bine cunoscuti si vor sti sa se faca foarte bine intelesi. Vor face unele exagerari in iulie, cand devin foarte pretentiosi, dar si prea protectori. In august, vor renunta la toti cei care nu au corespuns noilor standarde. Octombrie si noiembrie sunt lunile in care vor clocoti de energie, vor avea idei originale si vor cere sa fie puse in practica fara nici o modificare, cat de mica.

BANI

Nu vor fi foarte dezamagiti in ianuarie si februarie pentru ca partenerul de cuplu va castiga mai mult decat ei. Obisnuiti sa dea peste sanse financiare la tot pasul, vor considera ca este o perioada trecatoare si chiar au dreptate, deoarece din iunie pana in noiembrie se revine la situatia anterioara. Mai dificil va fi doar pentru cei care au facut imprumuturi bancare foarte mari ori care inca nu au reusit sa finalizeze lucrarile la mult visata locuinta. Chiar si calatoriile se vor dovedi in acest an un fel de "sugative" pentru castiguri.

IUBIRE

Bogatia de sentimente si trairi erotice din ianuarie si februarie se va atenua treptat, pentru ca la jumatatea lunii martie sa aiba loc o adevarata explozie, care le va aduce multa fericire, dar si multe deceptii. Numai nativii tineri vor fi in pericol de maturizare fortata in acea perioada de inceput de primavara. Ceilalti vor sti sa aleaga partea frumoasa a povestilor de dragoste, in care ei vor darui pasiune si vor primi in schimb multa tandrete. Din partea tuturor, tendinta va fi sa pastreze secrete aceste experiente unice. Pentru native, va fi intervalul cel mai propice sa ramana insarcinate. Majoritatea celibatarilor nu sunt insa pregatiti pentru a renunta la libertatea lor erotica, oricate presiuni s-ar face. De abia in luna decembrie, vor realiza ca familia nu este o inchisoare, iar "lanturile" pot fi facute din flori. Exista in aceasta perioada un pericol pentru cei tineri, care vor sa-si intemeieze in pripa o familie, iar parintii lor nu vor gasi suficiente motive sa-i opreasca. In luna mai, unii nativi isi vor gasi partenerul compatibil, iar cei deja casatoriti se vor bucura de un fel de a doua luna de miere. Toti nativii vor fi adulati in octombrie si noiembrie, cand va iesi la iveala, orice ar face, cat de patimasi pot fi. Aventurile secrete din septembrie sunt scoase la lumina de partenerii lor, care sunt mandri ca au fost alesi dintre totii adoratorii.

FAMILIE

Casa le va fi plina intreg anul de o multime de persoane, unele dorite, altele un pic cam profitoare. Colegii, prietenii si chiar vecini se vor purta ca si cum le-ar fi rude. Toti sunt mandri ca ii cunosc, cu toate ca isi permit sa ii critice din februarie pana in martie, doar pentru ca nu mai au timp suficient pentru discutii. Majoritatea se bucura de un fel de familie extinsa, in cele mai multe cazuri foarte obositoare. Intreg anul, planeaza un fel de datorie karmica de a "cimenta" familia, unii prin obtinerea unei locuinte, altii prin simpla prezenta. Celibatarii vor fi obligati de soarta sa renunte la statutul de becheri.

SANATATE

Starea de sanatate este in general foarte buna (pana la sfarsitul lui martie, inca mai persista totusi pericolul de extirpare a tiroidei sau a paratiroidelor, pentru cei care au tulburari hormonale). Unii nativi devin din luna mai "candidati" pentru o interventie chirurgicala la nivelul vezicii biliare. Pot aparea unele crize renale doar in septembrie. In lunile aprilie si octombrie, majoritatea nativilor se vor simti excelent si nu vor mai sti ce insemna sa fii bolnav. Noiembrie poate aduce pentru nativii maturi unele suferinte (care, din pacate, se pot croniciza) cauzate de aparatul excretor.

NOROC

Aproape intreg intervalul, Fortuna se joaca efectiv cu acesti nativi, daruindu-le sanse de a castiga ori de a pierde in egala masura. Norocul lor este deci imprevizibil, absolut de necontrolat. Exceptiile pot aparea doar in luna martie, insa nu pentru toti nativii, iar castigurile nu vor fi nici pe departe impresionante. Mai mult decat atat, este posibil ca si atunci cand numerele vor fi castigatoare, sa piarda biletul ori sa uite sa-l depuna la timp.

SUCCES

Sa fiti admirat, placut de colegi si subalterni care sa va aprecieze pentru maretia stilului dv. Sa aveti o viata confortabila in care sa nu fie nevoie sa va zbateti prea mult.