JOBURI SI CARIERA

Majoritatea nativilor vor dori intregul an sa se perfectioneze, iar studentii vor putea beneficia de stagii in strainatate. Anul incepe pentru toti Varsatorii cu o mare dorinta de a lamuri problemele profesionale, mai ales ca vor fi nevoiti sa accepte mai multe joburi pana la sfarsitul lui februarie pentru a iesi la liman. 2010 va fi benefic pentru afirmare in mod deosebit pentru cercetatori, matematicieni, filozofi, dar si pentru agricultori si cei angrenati in activitatile din turism. Februarie va fi avantajoasa pentru informaticieni, cei din telecomunicatii si mass media, mai ales daca vor avea curajul sa-si faca firme ori doar sa lucreze pe cont propriu. Din martie pana in mai, apar sanse multiple pentru jurnalisti si comercianti, arhitecti si ginecologi. In iunie, vor considera ca si-au gasit adevaratul "drum", vor avea in continuare mai multe joburi, cu succes deplin in toate. Din iulie, se pot baza pe parteneri si pe contractele cu armata. Cele mai de succes relatii profesionale le vor avea in toamna, iar din noiembrie pana la sfarsitul anului, vor munci cu multa placere, insa tensiunile parteneriale vor fi maxime. Pe tot parcursul anului, vor dori sa se implice in noi activitati.

BANI

Cei mai multi vor rezista la toate vicisitudinile financiare facand noi imprumuturi bancare pentru a le achita pe cele vechi ori pentru a-si putea extinde afacerile. De abia din martie vor aparea cu adevarat roadele muncii lor, insa nemultumirile vor persista din cauza instabilitatii "bugetului". Cea mai avantajoasa luna din intreg anul va fi iunie, cand pot considera ca nu muncesc degeaba. Oricum, sunt foarte cumpatati si cei mai multi fac investitii pe termen lung. Sfarsitul anului nu le ofera decat suficienti bani pentru a-si oferi un concediu de vis.

IUBIRE

"Guvernati" de planeta Uranus, acesti nativi se lasa adesea influentati de sentimentele si senzatiile lor erotice. Niciodata gelosi, alteori doar foarte putin posesivi, sunt intotdeauna parteneri infideli, dar de nadejde. In primele doua luni ale anului, sunt prea nemultumiti de lipsa fondurilor ori de nenumaratele si obositoarele deplasari pentru a se implica in aventuri sentimentale de durata. Cea mai problematica luna, "presarata" cu numeroase deceptii sentimentale, va fi luna martie! In mai, stralucesc efectiv si fac numeroase cuceriri fara intentie expresa. In iunie si iulie, pe de o parte relatiile amoroase pot deveni mai mult amicale, iar pe de alta parte prietenii le declara ca ii iubesc de o viata. Luna august va fi cea in care nu vor rezista atentiei eventualilor parteneri si vor trai clipe de vis. In plus, nativele pot concepe in aceasta luna copii frumosi si sanatosi. In septembrie si octombrie, se vor inregistra cele mai multe cereri in casatorie, dar celibatarii vor fi extrem de stresati si de irascibili. Partenerii de cuplu vor avea ocazia sa realizeze ca iubirea nativilor si nativelor din Varsator este daruita rareori pe vecie! Luna noiembrie, le ofera aventuri sentimentale in timpul calatoriilor ori parteneri tandri din alte tari ori localitati. In decembrie, majoritatea Varsatorilor vor primi declaratii de iubire din partea unor colegi si cei mai multi nu vor sti cum sa reactioneze.

FAMILIE

Majoritatea acestor nativi nu doresc sa aiba copii in acest interval, iar cei care deja sunt parinti vor fi mai severi decat de obicei cu progeniturile lor. Varsatorii care au copii majori le vor impune sa se implice intr-o activitate lucrativa, iar minorii vor fi cooptati in activitatile familiale. Activitatea scolara va fi urmarita cu perseverenta si li se va cere sa devina savanti. In primele patru luni ale anului, relatiile cu rudele vor fi foarte tensionate, iar din mai vor aparea cu siguranta si conflicte legate de mosteniri si succesiuni. Doar in luna iulie atmosfera familiala va fi mai senina.

SANATATE

Pana la sfarsitul lunii august, se vor bucura de o stare de sanatate foarte buna toti nativii care nu au deja boli cronice. Luna iunie va fi mai dificila doar pentru Varsatorii care sunt hipertensivi si pentru cei de varsta a treia, care au si probleme la coloana vertebrala. In septembrie, pot aparea, pentru majoritatea nativilor, disfunctii renale ori interventii chirurgicale minore. In noiembrie si decembrie, se pot acutiza dischineziile biliare si suferintele hepatice in general, mai ales daca nu se respecta un regim de viata sanatos. Poate fi considerat un an cu adevarat dificil doar pentru nativii reumatici ori cardiaci.

NOROC

Adevaratul noroc al acestor nativi va fi cumpatarea. Nu este indicat sa-si cheltuiasca resursele financiare pe lozuri sau alte jocuri de noroc, decat daca au Ascendentul in Fecioara. Luna august le poate aduce mici castiguri, insa vor fi mai degraba derizorii si nu vor acoperi "investitiile" in intregime. In general, Varsatorii sunt foarte neincrezatori in astfel de posibilitati, asa ca nu vor suferi prea mult din pricina absentei acestor sanse.

SUCCES

Sa fiti liber, independent si sa nu va comande nimeni. Sa aveti activitati interesante si lipsite de rutina. Sa puteti experimenta tot ceea ce va imaginati.