Internetul, bata-l vina, iti pune la dispozitie vrute si nevrute, iar cand vine vorba de relatii sfaturile zboara din toate partile. Asa afli ultimele tehnici de agatat, ce ar trebui sa faci si sa eviti intr-o relatie sau cum sa identifici daca iubirea vietii tale e pe cale sa iti dea papucii mai repede decat esti tu in stare sa procesezi informatia.

Asa am dat peste (a se citi "am primit de la o prietena") un material in care un domn, si anume Rick Santos, editorialist pentru Marie Claire, ne explica ce anume ii tine pe barbati departe de femei. La o prima citire frugala am zambit. Cum dupa negare vine insa razvratirea, nu a durat prea mult pana sa mi se aprinda un beculet de alarma. Va las si pe voi sa vedeti motivele si sa judecati, sa va amuzati si poate chiar sa invatati, daca e cazul:

1. Esti inconjurata de multe prietene

Un barbat va evita sa faca o miscare atunci cand potentiala "victima" e inconjurata de prietene. Motivul e simplu; stie prea bine ca fiecare miscare si fiecare cuvant ii va fi evaluat de tinta atentiei sale, dar si de armata de femei din jurul ei.

Citeste articolul in intregime pe SmartWoman.ro