Cariera

Majoritatea nativilor vor avea sansa sa calatoreasca mult si sa-si extinda aria profesionala. Muncesc foarte mult si au diverse conflicte cu sefii directi pana in aprilie. Ulterior, viata li se insenineaza si vor fi rasplatiti pe masura pentru toate eforturile lor. In mai si iunie, ating apogeul.

Dragoste

Neintelegerile stresante si continue cu partenerul de cuplu vor disparea de abia la inceputul toamnei. Pana atunci, te vei delecta cu dulci si patimase aventuri erotice in martie, iunie si august. Relatia de cuplu nu va fi satisfacatoare totusi pana in luna august, dar te vei multumi cu aventuri erotice fantastice. Din a opta luna a anului, partenerul de cuplu devine mai maleabil si mult mai senzual, asa ca nu mai cutreierati dupa aventuri.

Bani

Se vor bucura de succes financiar deplin toti cei care lucreaza cu strainii ori peste hotare. Calatorii lungi fac toti doar in luna aprilie, cand vor avea si cele mai avantajoase sanse sa prospere. Pana in septembrie, crezi ca nu ai noroc (cu toate ca in luna august iti reusesc toate tranzactiile). In realitate, sansele "curg" intregul an, mai ales daca lucrezi constant. Nu scapi nici in decembrie de calatoriile lungi si norocoase!

Sanatate

Disfunctiile cardiace vor fi inlocuite in septembrie de colici renale persistente si inexplicabile. Intreg anul, te vor sacai crize biliare si hepatice, mai ales daca faci excese alimentare si bei alcool. Din octombrie, scapi de tulburarile renale, dar vei avea mai des probleme intestinale si ciudate dureri abdominale. Intregul an, toti nativii au o sensibilitate generala destul de suparatoare (sunt interzise toate excesele!).