Cariera

Pana in luna mai, nu prea le vor placea joburile in care sunt implicati (excesiv de extenuante si de restrictiv platite), mai ales ca vor fi nevoiti sa tot faca multe investitii. Intreg anul, amicii si colegii le vor complica viata si asa destul de incalcita. Cei mai multi se bucura insa de afirmare profesionala.

Dragoste

Dupa ce anul precedent nu ati putut face un pas fara sa fiti urmarit si cicalit de persoana iubita, in 2011 va veti simti brusc abandonat. Iubirea nu va ocoli insa in aprilie, octombrie si noiembrie. In iunie si decembrie, veti fi cei mai senzuali parteneri posibili. In restul anului, va simtiti cam parasit si lipsit de tandretea si atentiile persoanei iubite. Sperante mai exista si pentru luna septembrie, cand va decideti sa va schimbati lookul si sa porniti la "atac".

Bani

Veti munci mult si cu placere pentru bani putini. Castigurile mari pot aparea daca va folositi intuitia si aveti suficient curaj sa va ocupati de tranzactii financiare. In mai si iunie, veniturile cresc. Cu toate ca munciti foarte mult (mai ales din aprilie pana la sfarsitul anului), banii multi vin din cu totul alte surse. Unii clarifica situatia unor succesiuni, altii fac multiple tranzactii financiare de succes, bazandu-se pe intuitia lor exceptionala.

Sanatate

Nu veti scapa nici de colicile renale, nici de durerile lombare sau de cele ale picioarelor, dar acestea nu apar toate odata, ci in perioade diferite. Tulburarile hormonale vor fi mai moderate. Problemele de sanatate cele mai suparatoare sunt in stricta relatie cu disfunctiile renale (pana in septembrie), cu durerile de coloana (pana in august) si cu durerile permanente de picioare.