Cariera

Majoritatea nativilor se vor bucura de o intuitie exceptionala, care ii va ajuta sa depaseasca si cele mai dificile situatii profesionale. Intreg anul, toti vor fi mult prea cumpatati, iar pana in aprilie se vor dedica in mod deosebit gasirii celor mai avantajoase joburi, mai ales din punct de vedere financiar.

Dragoste

Dupa confruntarile cu persoana iubita, din primele doua luni ale anului, va urma o perioada de acalmie. Aventurile galante din lunile mai, iunie si august vor scoate la iveala potentialul vostru de infidelitate. Relatia de cuplu poate deveni de-a dreptul agresiva in ianuarie, cand interesul dv. erotic se rasfrange asupra unei persoane din anturaj. Cele mai frumoase povesti de iubire le veti trai in decembrie.

Bani

Intreg anul, veti fi foarte economi, iar de la sfarsitul lui iulie va veti supune unor restrictii financiare maxime, cu toate ca in iunie si august sansele financiare vor fi intr-adevar exceptionale. Foarte econom pana in iulie cu toate cheltuielile, inclusiv cele pentru familie, veti deveni restrictiv numai cu propria persoana de la sfarsitul lunii august. Castigurile exceptionale le veti pune la ciorap, ca bani albi pentru zile negre.

Sanatate

Este de preferat sa renuntati definitiv la consumul de alcool si de grasimi, pentru a nu agrava disfunctiile hepatice! Din octombrie, si stomacul dv. se va revolta ori de cate ori veti face excese. In cazul vostru, disfunctiile hepatice si biliare chiar pot reprezenta un pericol. Durerile de cap, greata si febra matinala vor fi doar avertismente pentru colicile biliare. Este de preferat sa va impuneti un regim alimentar adecvat si un program de lucru mai relaxat!