Cariera

La fel de critici si de pretentiosi, ii vor „chinui” pe cei din anturajul profesional prin constiinciozitate si meticulozitate. Banii din munca proprie vor fi insuficienti, cu toate ca eforturile vor fi continue. Norocul nu-i va ocoli totusi, iar nativii care vor avea curajul sa riste, vor avea numai de castigat!

Dragoste

Nici in 2011 nu va puteti baza pe partenerul de cuplu, care va avea in continuare un comportament schimbator (cand foarte tandru, cand total absent). In luna iulie, veti cunoaste insa fericirea de a fi iubiti! Relatiile de cuplu vor ramane la fel de imprevizibile. Vor exista perioade de tandrete si perioade de agresivitate ori neliniste si dorinta de separare. Cea mai calma luna din intreg intervalul va fi luna iulie, cand veti fi adorati si rasfatati!

Bani

Pana la sfarsitul lunii iulie, nu veti reusi sa scapati de datorii ori de urmarile unor investitii impovaratoare. Lunile octombrie si noiembrie vor aduce totusi un pic de prosperitate in viata dv. In primele sapte luni ale anului, veti face eforturi maxime sa pastrati balanta bugetara in limitele unei supravietuiri decente. Din august, veti fi mai putin stresati, iar in decembrie, sansele financiare se imbunatatesc simtitor.

Sanatate

Cu multa rabdare si perseverenta tipica de a urma tratamentele prescrise, veti depasi toate tulburarile de sanatate. Sunt posibile totusi intregul an crize de stomac, ficat si dureri de picioare. Tulburarile de sanatate din ultimii doi ani vor disparea ca prin farmec in septembrie, dar va ramane "activ" un disconfort la nivelul functionarii stomacului si ficatului. Unii nativi se vor plange si de dureri abdominale.